• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Sürekli Uyuya Kalıyor Normal Mi ?

Sizin de bir geliriniz olursa adamın iş yükü hafifler ve birlikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Buradaki yorumlardan gaza gelip adamı darlamayın, herkesin yapısı farklıdır. Eşinizin çalışma saatleri uzun ve davranışları anormal değil. Çalışmadığı zaman haftasonları size vakit ayırıyormuş zaten, tamamen yorulmasıyla alakalı bu durum
Aile şirketi olduğu için iş yükünün hafifleme durumu söz konusu değil. ailesi bu şekilde çalışıyor büyüğünden küçüğüne.
Çalışmayıda evde bunaldığım için istiyorum bir nevi kendime izin olarak görüyorum.

Esinizin huyuna bagli. Ya ciddi ciddi konusarak analtarak empati kurmasini deneyerek. Ya kavga ederek. Ya da sizde onu uzun bir sure görmezden gelerek yokmus gibi davranarak gibi gibi
Bunlar dahada kötüye götürür gibime geliyor ya. eşim inatçıdır biraz empati yapabilir ama çözümün bu olduğunu düşünmüyorum.

telefonla oynaması çok fazla değil aslında bir şey izlemesi bu dizi-filmde olabilir telefonla çok meşgul değil demek istediğim balkonda durma yanımızda dur dediğim zaman bilgisayarını topluyor çantasına koyuyor bu seferde bizim yanımızdayken ya telefondan ya televizyondan bir şeyler izlemek istiyor.
Sizden sıkılıyor kendi başına daha çok kefiy alıyor gibi. Bazı kişileri özel alanlarına düşkündür. Benim de balkon Kösem ve masa bölgem var misafir de gelse biraz ilgilenip kendi alanıma geçerim.

Ancak yanında kend kendime aldığım keyiften daha çok keyif aldığım kişi/kişiler olursa kendi alanıma asla ihtiyaç duymuyorum.

Eşiniz sizi seviyor olabilir tamam ama sizinle zaman geçirmek istemiyor.

Calisma saatleri cok uzun, eve gelince kafasini dagitmak istiyordur. Alisan insanlar ses olmadan uyuyamiyor, mesela annem televizyon acik uyur hep. Illa arkada hafif bir ses olacak.

Back