• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?

1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
Paradını versin sende yapmsk istıosan yap.Ama kuafore gıtmelısin

Başka bir rengi dene demesini kocam saçımı beğenmiyora nasıl başladınız hemen?

Siz ister misiniz bu rengi, koca istedi diye koşa koşa renkte değiştirilmez, bu renk için kuaföre gitmeniz lazım. Size yakışır mı ayrıca, ren rengi vs.de önemli.
Bu cumleni anlamadım 🤦

Venüs retroya geçmeden boyat canım eğer ciddi düşünüyorsan ve sende değişiklik istiyorsan 19 Aralıktan 29 Ocak 2022 kadar Venüs retro olacak güzellik estetik gibi değişiklikleri bu sürede yaparsan sonucu seni hoşnut etmeyebilir

koskoca gezegen orda kendi halinde takılıyor başında gaz bulutları binbir derdi var bizim saçlar çok umrundaydı

Yildiz Tilbe ye cok yakistiriyorum ben, venüs retrosunda mi yaptirdi o da acaba bsjshs
SmartSelect_20211207-233826_Chrome.jpg

Erkekler vizyoner değildir görsel şeyleri kafalarında tasarlayamazlar. O yüzden de salak saçma moda saç tavsiyeleri yaparlar. Bu saç sadece orijinal kızıllara yakışır. Geçen gün kuaförde sarışına yakın kumral bir kadın boyattı gözümün önünde vallahi onu bile daha esmer gösterdi olmadı gene. Eşinizi dinlemeyin, sonra aaaa sana yakışmadı bile diyebilir

Erkekler vizyoner değildir görsel şeyleri kafalarında tasarlayamazlar. O yüzden de salak saçma moda saç tavsiyeleri yaparlar. Bu saç sadece orijinal kızıllara yakışır. Geçen gün kuaförde sarışına yakın kumral bir kadın boyattı gözümün önünde vallahi onu bile daha esmer gösterdi olmadı gene. Eşinizi dinlemeyin, sonra aaaa sana yakışmadı bile diyebilir
Ben yaptirdim pamuklu kaymakli ten rengim bildigin yeşile döndü, meger bugdaymisim

Bunun cilt alt tonu ile alakasi var. Cildi sıcak tonluysa sicak renklere boyayinca esmer duruyor. Soguk alt tonlu ise soguk renklere boyuyorsa da hasta gibi durur, saçı hep makyaj ister. Makyajsiz herkes sen hasta misin diye sorar.

1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
Vallaha tatlım eşimde benden istedi değişiklik yap falan dedim ben istersem yaparım sarı yap dedi yapmadım çok sarışın istiyorsa kapı orada gidip sarışın biriyle evlen diyorum 😂 erkeklere göre değil ben nasıl mutlu olacaksam öyle yapıyorum doğumum var sonra değişmek istiyorum ama KENDİM için ha tabi eşinde hoşuna gider ama mutlu olmayacaksam yapmam

Madem çok sevmiş, peruk alın bu renk. Saçınıza yazık etmeyin. Madem hiç boyatmadiniz.

Back