• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?

ilk boyamalarda durmadan akacak.yıldız tilbeye benzeyecek.devamlı üst üste boyatacak renk otursun diye.her ayda dip boyası yapılacak.o da açıcıyla açılarak yapılacak tuzlu olacak fiyatı.fönsüz ya da kendinden dümdüz saç değilse dalgalı saçta kötü duracak bu renk.erkek ne anlarmış saç renginden sadece görmüş beğenmiş
Bu rengi kullanan biri olarak her kelimeye katılıyorum🙋🏻‍♀️
Evet çok güzel oldu renk bana ama çok çook zor ve masraflı konu sahibi bunları bil ve hala kararlıysan sana boya no yazayım😀 Ama evde kendin yapman için değil kuaförüne söylemek için🙃

yanan saç hiçbirşeyle düzelmiyor.saf keratine kadar denemişliğim var brezilya fönü şu bu hepsi hikaye.saç ürünleride günü kurtarıyorlar sadece.tek çözümü kesmek.kendi ana saçıymış aralara ışıltı attırsa en az bir yıl kuaföre gitmeden dip boyama sorunu olmadan kullanır madem değişiklik istiyor eşi
Ben direkt kestirdim öyle kurtuldu saçlarım tabi olan benim saçlara oldu. Bir de dip boyası geldiğinde acayip sırıtıyor. Şu an saçlarım ateş kızılı (açıcı kullanmadan geçtiğim için koyu duruyor) dip boyası geldiğinde o kadar da sırıtmıyor hatta çevremdekiler belli bile olmuyor diyor. Yanan saçın tek çözümü kestirmek saçıma neler denemedim ki yine naylon poşet gibiydi.

Bu rengi çok deneyimli ve profesyonel kuaförler yapar ancak. Öyle yap demekle olmuyor, kocan okadar parayı verecek mi?

Bu renk insanı vezir de eder (köpük gibi beyazsan),
rezil de (esmersen) 😃
Ben de esmerlere bakırın şu tonu yakışır yorumlarına aldanarak boyadım hiç de öyle değilmiş üstelik sürekli kendime uygun tonu bulmaktan saçlarım yandı. Bence bu renk beyaz tenli ve renkli gözlü kadınlara yakışıyor yani dünyaya 1-0 önden gelenlere 😀

Ben de esmerlere bakırın şu tonu yakışır yorumlarına aldanarak boyadım hiç de öyle değilmiş üstelik sürekli kendime uygun tonu bulmaktan saçlarım yandı. Bence bu renk beyaz tenli ve renkli gözlü kadınlara yakışıyor yani dünyaya 1-0 önden gelenlere 😀
Onların da cebinde yangınlar çıkıyor😀

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Beyaz tenliyim evet kocam beğendi bu rengi, ben de zaten uzun zamandır düşünüyordum. Beyaz tenliyim uyumlu olacağını düşünüyorum.
Bu rengi kullanan biri olarak her kelimeye katılıyorum🙋🏻‍♀️
Evet çok güzel oldu renk bana ama çok çook zor ve masraflı konu sahibi bunları bil ve hala kararlıysan sana boya no yazayım😀 Ama evde kendin yapman için değil kuaförüne söylemek için🙃
Tavsiye almak isterim. İlk aşama da ne kadar masraf gidiyor, daha sonra haftalık bakımlar da ki ücret falan. Ayrıca boya no istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Beyaz tenliyim evet kocam beğendi bu rengi, ben de zaten uzun zamandır düşünüyordum. Beyaz tenliyim uyumlu olacağını düşünüyorum.

Tavsiye almak isterim. İlk aşama da ne kadar masraf gidiyor, daha sonra haftalık bakımlar da ki ücret falan. Ayrıca boya no istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Boya nosunuwbosver
Fotoğrafı kuaföre göster
Ben bu rengi kullandım
Ama sadece bir ay yada iki aydi öyle hatırlıyorum, inanılmaz zor bı renk
Beni kötü kadın gbi gösterdi beyaz tenli ve renkli gözlüyüm oysa 🤷sevmedim sevmedik.
Bı haftada aktı
Bidaha boyandı bı ay dayandı ama hastalıklı bir sarımsı turuncumsuya döndü

doğal saçlarınızı asla bozmayın bence. Bu renk cok cok zor her ay cila ve dip boya yapılması gerekiyor.
Sürekli akar, havlularınız hep turuncu olacak :)
Bunları hesaba katın. Bir daha asla orijinal renge dönülmüyor. bozmayın derim doğalını.
İlla yapacağım diyorsanız da asla evde olmaz bu renk. Hatta cok cok iyi bir kuaföre gitmeniz lazım.
Açık tenli , açık kaşlara sahip olmanız lazım. Önemli olan sey bu renk size yakısır mı onu bilmek lazım.
Her renk her insana gitmiyor çünkü.

doğal saçlarınızı asla bozmayın bence. Bu renk cok cok zor her ay cila ve dip boya yapılması gerekiyor.
Sürekli akar, havlularınız hep turuncu olacak :)
Bunları hesaba katın. Bir daha asla orijinal renge dönülmüyor. bozmayın derim doğalını.
İlla yapacağım diyorsanız da asla evde olmaz bu renk. Hatta cok cok iyi bir kuaföre gitmeniz lazım.
Açık tenli , açık kaşlara sahip olmanız lazım. Önemli olan sey bu renk size yakısır mı onu bilmek lazım.
Her renk her insana gitmiyor çünkü.
İlla boyayacakmış . Boyatsın kendi görsün. Pişmanlık garantili bir saç olacak ama. O renk 2 yıkamada akacak ve sulukule rengi olacak haberi yok😀yıldız tilbenin saçını koydu bir arkadaş gene vazgeçmedi.

İlla boyayacakmış . Boyatsın kendi görsün. Pişmanlık garantili bir saç olacak ama. O renk 2 yıkamada akacak ve sulukule rengi olacak haberi yok😀yıldız tilbenin saçını koydu bir arkadaş gene vazgeçmedi.

Gercekten hic gerek yok ve pisman olacak. Benim beyazlarim olmasa kendi rengimi kullanirdim. Her 10 gunde dip boya yapmaktan yildim artik.

Bir de dogal sac rengine buyuk bir kontrastta Allahtan sabir diliyorum.

inanılmaz bakım gerektiren bir saç. Sürekli havlulara her yıkamada bulasır , rengi soluklasır.
Sürekli dip boya cila yapılması gerekir. Asla bulaşmazdım ben.
yıldız Tilbe cok gerçekçi bir örnek olmuş :))

Gercekten hic gerek yok ve pisman olacak. Benim beyazlarim olmasa kendi rengimi kullanirdim. Her 10 gunde dip boya yapmaktan yildim artik.

Bir de dogal sac rengine buyuk bir kontrastta Allahtan sabir diliyorum.
Ben beyazlar için küllü açık kumrala boyamaktan bile bıktım. Kendi saçımda küllü kumral buna rağmen dip çıkıyor 20 güne. Aşırı renk farkı olan saçtaysa 1 haftada çıkar

Ben beyazlar için küllü açık kumrala boyamaktan bile bıktım. Kendi saçımda küllü kumral buna rağmen dip çıkıyor 20 güne. Aşırı renk farkı olan saçtaysa 1 haftada çıkar

Ben aynada gördükce dipleri huylaniyorum.

Sizinki nasil? Her boyamada actiriyor musunuz dipleri? Küllü acik kumral nasil oluyor?

Sulukule saçı çok iyiydi🤣🤣

Sulukule saçı çok iyiydi🤣🤣
ben seneler önce saçımı yoğum kızıla boyamıştım tatile gittim 2 3 kere havuza girdim bir çıktım vallahi sulukule sarısıydı.bu arada romanları çok severim eğlenceli insanlardır ama onların sarısı tuhaf bir saç rengi var herkesin bildiği :KK45:

Ben aynada gördükce dipleri huylaniyorum.

Sizinki nasil? Her boyamada actiriyor musunuz dipleri? Küllü acik kumral nasil oluyor?
yok kendi saç rengim de kumral direkt boyuyorumm.uçlarını da fıs fıs ton açıcılarla açtım.bir kaç kere üst üste yapınca çok tatlı bir bebek sarısı oldu uçlar.ama koyu saçta olmuyor turunculaşıyor .arkadaşım da denedi olmadı

Bu rengi ve tonlarını uzun süredir kullanıyorum. Ve saçlarıma aşığım. Bakmayın yakışmaz diyenlere. Kuaförde yaptırmamanızı öneririm. Açıcıyla açıyorlar ve renk çok hızlı akıyor. Anca saçınızda koyu renk boya varsa açıcı kullanılmalı. Kararlıysanız ve saçınızda boya yoksa yardımcı olurum nasıl yapabileceğiniz konusunda.

Bunun cilt alt tonu ile alakasi var. Cildi sıcak tonluysa sicak renklere boyayinca esmer duruyor. Soguk alt tonlu ise soguk renklere boyuyorsa da hasta gibi durur, saçı hep makyaj ister. Makyajsiz herkes sen hasta misin diye sorar.
merhaba benim sanırım soğuk alt tonlu şu anda ombre var ve makyajsız kendimi çok kötü hissediyorum. Kızıl düşünüyorum bu ara ama korkuyorum da. Soğuk alt tonlu isem kızıl yakışır mı acaba

merhaba benim sanırım soğuk alt tonlu şu anda ombre var ve makyajsız kendimi çok kötü hissediyorum. Kızıl düşünüyorum bu ara ama korkuyorum da. Soğuk alt tonlu isem kızıl yakışır mı acaba
Kizilin da soguk sicak tonlari var. Soguk alt tona uygun kızıl tonlar diye araştırma yaparsanız karşınıza cikacaktir.🌸

Back