- 12 Ekim 2008
- 6.696
- 2
- 15.163
- 773
- Konu Sahibi Siriusnova
-
Cok severim bu rengi. Siz de severseniz yapin baskasi istiyor diye degil.1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
Bence altta ki foto yasli gostermezYa kızlar benim saçlarım koyu kumral.. Bende uzun süredir saçlarımın uçlarını sarı yapmak istiyorum.. Ama saçımın rengine zıt durmayacak, geçişli olacak bir sarı istiyorum uçlarına doğru..
Bu saç rengim ;
Eki Görüntüle 2966078
Buda yapmak istediğim tarz ;
Eki Görüntüle 2966079
Son olarak sorum şu bu gösterdiğim saç boyası yaşlı göstermez dimi? 21 yaşındayım.
Renk güzel ama açılınca hemen boyamazsanız soğan gibi gezersiniz ortalıkta. İlgi ister bu saç1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
Peki koyu kumral saç rengine o model de sarı boya yapmak için sarının hangi tonunu (numarasını) kullanmalıyım bilginiz varmı..?Bence altta ki foto yasli gostermez
HahAhAhHaHaHh uydurma planı varsa yaniIyi de kasi gözü teni uymuyosa venüs istedigi yere gitsin o isin sonu pek hayirli olmayabilir, sonra maymuna dönüp iste bunlar hep venüs retrosu yüzünden aglamanin bi faydasi yok
Kendin mi yapicaksin? Numarasini bilmiyorum, bal kopugu tonlarina gitmek lazim heralde ama bence sakin evde denemePeki koyu kumral saç rengine o model de sarı boya yapmak için sarının hangi tonunu (numarasını) kullanmalıyım bilginiz varmı..?
HahAHHaHAhAHHakoskoca gezegen orda kendi halinde takılıyor başında gaz bulutları binbir derdi var bizim saçlar çok umrundaydı
Tabi saçının rengi güzeldir senin, o yüzden senin umrunda mı zalımBu kocalar neymiş
Valla bana saç gösterse inan gıcığına yapmam. Sevmiyorum ben böyle şeyleri yaw.
Kız bende bundan korkuyorum...Kendin mi yapicaksin? Numarasini bilmiyorum, bal kopugu tonlarina gitmek lazim heralde ama bence sakin evde deneme
Tabi sen Queen olarak turuncusun zaten... Sana koymazkoskoca gezegen orda kendi halinde takılıyor başında gaz bulutları binbir derdi var bizim saçlar çok umrundaydı
Evde deneme iste kuafore gitKız bende bundan korkuyorum...
P.uşt gibi duruyor
Daha iyisi yok mu
Ben kuaföre gittim saçımi rose gold istiyorum dedimEvde deneme iste kuafore git
Kendim yapamam zaten ya arkadaşlarıma yaptıracaktım.. Arkadaş gurubundada sizin attığınız görseli atıp sonuç bu olmasın ama demiştimEvde deneme iste kuafore git
Yildiz Tilbe karizmasi oldu mu olmadi mi onu soyleBen kuaföre gittim saçımi rose gold istiyorum dedim
Yaparız aslanim dedi
Yaptı
Gerçekten aslana döndüm.
Rose gold nereee, turuncumsu aslan yelesi'msi renk nere
Nasıl becerdi/ pardon nasıl beceremedi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?