Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

evde açma olayını palette yoğun açıcıyla yapabilir miyim peki, yoksa illa oryal mi gerekiyor

sana oreal gerekmez sen sarı istemiyorsn cunku saç rengini kırıp küllüye çeviricein için yogun açıcı işine yarıcaktır öle fazlada bekletmene gerek yok zaten sonucta uzerine küllü 7.1 boyamak istiosn. eger cok açık renkler isteseydn evet oreal şarttı

Çook teşekkür ederimm, ombreyi de görünce kararsız kaldım, o da çok hoşuma gitti

inanamassn ama bende bu ara bnm bu sarı saçları herkes begenio ama o saçlara takııgım ben ters işlem yapıcam yaparsam yani sen ucları açıcaksn ben yukarları koyultcam :)))

Slmmmm cnm. internette siyah saci sariya dondurme diye aranirken hop buraya dustum yine

4 ay oncesine kadar saclarim sapsariydi, bir cilginlik yapip siyah yaptim ve cok pisman oldum.

Simdi senin gibi evde kendim acmak istiyorum.

Almanyada yasadigim yerde senin kullandigin urunleri bulabilirmiyim bilmiyorum.
( Schwarzkopf Blonde L1++ )
Bununla acabilirmiyim acaba
cok kararsizim.
senin son resimdeki haline gelmek istiyorum.

ahhh cnm keşke senin yerinde olsaydım yurt dışı poıson toz açıcısını al ve sana bikaç urun yazıcam hemen elimde olsa onlarla açardm zamanında öle şanslısınki tam yerine geldn yani bana :)) senelerce hep yurtdışında yaşayan sarışın kızları izlerdim takip ederdm onların bu L+++ blonde serileri iskandinav yani norvec blonde a hastaym ama burda maalesef yok bekle sana gerekli olan butun malzemeleri yazıcam :)

öncelikle saçlarını siyahtan arındırman gerekir bu işlemler sonucu tabiiki saçların yıpranıcak uçlarını kestirirsin ben sana özel şampuanlarınıda yazıcam alırsn onlarıda harika ışıl ışıl eski saçlarınada kavuşmş olursn. oncelikle POISON Hİ LİFT (toz açıcı) ... eger bulabilirsen 3-4 ton açııcılar var onlarla başla açmaya siyahı kusturmak için en son toz boyayla açıcaksın cunku bunun nedeni ise 3-4 ton açarken saçların yer yer dalga dalga kalıcak ilk etap heryer açılmıcak onu sabitlemek için toz açıcı poison u kullanınca bnm sondan 2.resim tarzında açılıcak üzerine FUdGE mor sıvı dan sürüceksn gttigin aldıgn yerde zaten kime sorsan fudgeyi sana anlatıcaktır. özelliği mor şampuan gibi o turuncu açılmş olan saçlarına sürünce platin yapma özelliği var :) ilk yıkamada mavi gibi duruyor ama 2.de beyazlaşıyor korkma.. keşke burada bulabilseydm onu ... SHAMPOO PLUS (morşişe) sarı saçlara özel turunculuktan arındırma için..buda turunculuklar kalırsa eger yer yer şampuanını kullanırsn .. etaplar böyle cnm karar sana kalmş sacını bianda sapsarı yapamassn ama bu dengede gidersen harika açılır saçların :) en son yıprnma karşıtı olan bnmde sipariş ettigim ve kullandıgım BC BONECURE HAİRTHERAPY anında onarm maskesini tavsiye ediyorm

slm saclarımı kuaförde röfle yaptırdım ana rengımın ustune rofle yaptılar kahve platın gıbı duruyo ben begenmıyorum.uclarıda bayagı bı yıpranmıs durumda cunku ucları bıldıgın senın son resmı rengınde ama dıpler yanı dıplerle bırlıkte 4 parmak genıslıgındekı yerler ıste kahve platın.ben tek renk olsun ıstıyorum .2 ay oncesınde yaptırmıstım dıplerde cıktı yanı.turunculuk sorun değil ama o kahvelerı hangı boyayla boyamalıyımkı koyu sarı platın röflesı gibi olsun.birde röflede oreal kullandılar dogal olarak ben oreallı bır boyayla yapıcaksam eger saclarım kopar mı ki.evde boyamak ıstıyorm.senın sondan 3. resım gıbı olsun ıstıyorum hepsini.sondan 2 de olur :)

Ay gercekten cok tesekkur ediyorum canim ya. Dediklerini alip uygulamaya basliyacagim. Sanada sonuclarini yazacagim. Cok opuyorum. Bu arada cok guzelsin hem fizigin hem saclarin.
Grs canim.

geçmiş olsn diyelim koyu saça aralara röfle cok kotu durur nasıl bir kuaförmüş.röfle koyu saç üzerine olmaz zaten gzl durmaz neyse.. üzülme yapıcakların cok basit :) ama biraz ıugrastırıcak seni.. senin saçlarında rofle oldugu için toz açıcı önermiyorm cnm o röfleli yerleri eline alırsn yoksa. senin yapacagn tek şey o röfleli yerleri pakete alıp kalan butun koyu saçlarına palette 3-4 ton açıcı sürmek bn bahsettiğin resimleri komple toz acıcı ile elde ettim sanada tavsiye ederdim ama saçlarındaki röflen sık röflemi pakete alınıcak kalınlıktamı bilemediğim için... oyuzden eger sık röflen var ise uçlarına sürmeden komple koyu yerleri 3-4ton yogn açıcı ile aç baktn begenmediğin bi renkmi oldu hemen ardından gzl bir bal karamel tarzı renklerden sür :) arada platinlerede gelsin ama son boyan cunku onlarda guzelleşsin sarı sarı olsnlar :) bu acıcı sonrası saçların bnm dier fotolar tarzı renk cıkıcagınıda unutma 4 5 6 gibi

Ay gercekten cok tesekkur ediyorum canim ya. Dediklerini alip uygulamaya basliyacagim. Sanada sonuclarini yazacagim. Cok opuyorum. Bu arada cok guzelsin hem fizigin hem saclarin.
Grs canim.

cnm cok tşkr ederimm dediğim gibi kademe kademe açalım saçlarını ki yanmasın yıpranmasın inan cok üzülürüm yoksa yavaş yavaş siyahını akıt en son komple açma işlemi yap olurmu :)poıson ile bende cok öpüyorm

Guzellik. Ben dogal kumral sacimi en acik sariya boyadim. Genede istedigim acik sari olmadi.
Bir dahaki boyamada boyanin icine açıçı mavi toz koysam olur mu sence?

Guzellik. Ben dogal kumral sacimi en acik sariya boyadim. Genede istedigim acik sari olmadi.
Bir dahaki boyamada boyanin icine açıçı mavi toz koysam olur mu sence?

slm tatlım daha açık bir sarı elde etmek istiyorsn 3-4ton açıcı palette kullan hem çok yıpratmıyor hem cok gzl açıyor. boyanın içine toz açıcı hiç katmadıgım için bişey diemicem :)

slm tatlım daha açık bir sarı elde etmek istiyorsn 3-4ton açıcı palette kullan hem çok yıpratmıyor hem cok gzl açıyor. boyanın içine toz açıcı hiç katmadıgım için bişey diemicem :)

Peki palette açıcıdan sonra tekrar boyamaya gerek olmaz mi. Açtiktan sonra o sekil kullanılabilir bi ton cikiyor mu

Peki palette açıcıdan sonra tekrar boyamaya gerek olmaz mi. Açtiktan sonra o sekil kullanılabilir bi ton cikiyor mu

işte ben dusun koyu saçıma sadece aralara paket atmıştm tamamı koyuydu çikolata kahveydi hatta dusun öle gzl bal renkleri elde etmştm senin saç daahada cok açılır dahada sarı olur tek dikkat etmen gereken heryerine eşit sürüp beklemek zaten istemediğin bi ton cıkma olasılıgı cok düşük cunku açık bi renk istiorsn oyuzden hiç olmadı uzerine boyarsn istediğin gzl bi sarıyı yine gzl bi renk olur.. senin onemli olan ana rengini açmak ilk etap keşke 3-4ton açıcı olanı boyayıp sonrası boya yapsaydn.. saçların bnm sevdiğim renkmiş kumral cok severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…