evde açma olayını palette yoğun açıcıyla yapabilir miyim peki, yoksa illa oryal mi gerekiyor
Çook teşekkür ederimm, ombreyi de görünce kararsız kaldım, o da çok hoşuma gitti
Hadi bakalım, ikimizde sonuçları yine burda paylaşırız
Mükemmel!!!
Slmmmm cnm. internette siyah saci sariya dondurme diye aranirken hop buraya dustum yine
4 ay oncesine kadar saclarim sapsariydi, bir cilginlik yapip siyah yaptim ve cok pisman oldum.
Simdi senin gibi evde kendim acmak istiyorum.
Almanyada yasadigim yerde senin kullandigin urunleri bulabilirmiyim bilmiyorum.
( Schwarzkopf Blonde L1++ )
Bununla acabilirmiyim acaba
cok kararsizim.
senin son resimdeki haline gelmek istiyorum.
Slmmmm cnm. internette siyah saci sariya dondurme diye aranirken hop buraya dustum yine
4 ay oncesine kadar saclarim sapsariydi, bir cilginlik yapip siyah yaptim ve cok pisman oldum.
Simdi senin gibi evde kendim acmak istiyorum.
Almanyada yasadigim yerde senin kullandigin urunleri bulabilirmiyim bilmiyorum.
( Schwarzkopf Blonde L1++ )
Bununla acabilirmiyim acaba
cok kararsizim.
senin son resimdeki haline gelmek istiyorum.
Cok cok tsk ederim canim benim
slm saclarımı kuaförde röfle yaptırdım ana rengımın ustune rofle yaptılar kahve platın gıbı duruyo ben begenmıyorum.uclarıda bayagı bı yıpranmıs durumda cunku ucları bıldıgın senın son resmı rengınde ama dıpler yanı dıplerle bırlıkte 4 parmak genıslıgındekı yerler ıste kahve platın.ben tek renk olsun ıstıyorum .2 ay oncesınde yaptırmıstım dıplerde cıktı yanı.turunculuk sorun değil ama o kahvelerı hangı boyayla boyamalıyımkı koyu sarı platın röflesı gibi olsun.birde röflede oreal kullandılar dogal olarak ben oreallı bır boyayla yapıcaksam eger saclarım kopar mı ki.evde boyamak ıstıyorm.senın sondan 3. resım gıbı olsun ıstıyorum hepsini.sondan 2 de olur :)
Ay gercekten cok tesekkur ediyorum canim ya. Dediklerini alip uygulamaya basliyacagim. Sanada sonuclarini yazacagim. Cok opuyorum. Bu arada cok guzelsin hem fizigin hem saclarin.
Grs canim.
Guzellik. Ben dogal kumral sacimi en acik sariya boyadim. Genede istedigim acik sari olmadi.
Bir dahaki boyamada boyanin icine açıçı mavi toz koysam olur mu sence?
slm tatlım daha açık bir sarı elde etmek istiyorsn 3-4ton açıcı palette kullan hem çok yıpratmıyor hem cok gzl açıyor. boyanın içine toz açıcı hiç katmadıgım için bişey diemicem :)
Peki palette açıcıdan sonra tekrar boyamaya gerek olmaz mi. Açtiktan sonra o sekil kullanılabilir bi ton cikiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?