evet kumral biraz daha baskın.açıcı olarak bende paletteyi kullanıcam sanırım.verdiğin bilgiler için çok teşekkürler cnm
Kızlar banada akıl verin n olur .
Saçlarımı patlıcan moru yapmıştım.
Şimdi bayağı aktı, kızıl gibi oldu.bende kestane yaptım bayağı kapandı.
Ama çok mutsuzum müthiş karamel saçlarımı mahvettim .
Bu renk de beyaz tenli olduğum için çok yakıştı ama iğrencmis.çok akıyo.
Bende evde kendim acıcı kullansam yapabilirmiyim.yani olurmu kusar mi boya.olur derseniz.önerilerinizi istiyorum.şimdiden teşekkürler
??????
julyy bebeğim yeni topiğin hayırlı olsun bitanem
saçların muhteşem parlaklığıda mükemmel zaten saçın canlılığını gösterende parlaklığı
oy guzeller guzelimm fıstıgım saolasınnn cok tşkrlerrr cnmm lens konusunda sana fikir vericektim freshlook bak harelileri muhtesem onuda unutmadan söleyim :)) fiyatlar 39.90dan başlıyor 50 90 tl die gidiyor bilgin olsn mert optikte muckkk aylık senelik olarak
Cesaretine hayran kaldım tatlım yaaaaaa ;-)
Peki ben bunu ne diyip alayım son olarak sana zahmet beni aydınlatırsan çok sevineceğim.
Aklıma girdin kız yapacağım valla ;-)
Marka ve açıcı olarak numara istiyorum. Buradaki kozmetikçi ler biraz anlamakta zorluk çekiyorlar.
Ben anlatıyorum birşey alınca.
satıyor ama anlamıyorlar.
Benim yerim burası :)))
Saçımda patlıcan moru vardı . akınca yine yaptım. Şimdi birkaç aydır aktı bayağı kızıl ve çikolata kahve karışımı birşey oldu çok sıkıldım.kuaföre güvenemiyorsun buradaki hemde 250 tl istedi. Onada garanti vermiyorum diyo.
Karamel istiyorum.çok açık kahve bile olsa istiyorum.ben açarım onu.ana şimdi açıcı yapıyım ya pembe turuncu falan olursa diye korkuyorum
Geçen hafta kestane aldım taşırım tam olmasada kapattı o morluğu.
Çikolata kahve gibi ama kızılımsı.
haha kız pembe olurmu allah iyiliğini versin :) olmaz bişey olmaz sen palette 3-4 ton açıcısını al saçının bi kısmına dene önce beklet cıkan sonucu begenirsen yap bukdr basit işte aslında bu işler saçını açtıktan sonra mesela istediğinin 2 tonu fazla açıldı git gzl bi karamel rengi begen boya işte bukdr..gunah vallahi 250tl hayatımda cıtcıtlarım hariç o parayı kmseye vermedm veremem valla bnmde 2 elim var seninde yap neyimz eksikki onlardan sanki kuş konduruolar.. onların sadece artısı bnm birsürü kuaför arkdsm var kendi bile sölüyo
hoşgeldinnnn :)))
Çok tesekur ederim yapacağım valla gidiyorum almaya ;-) sanada yazacağım sonucunu öpüyorum bye.
hoşgeldinnnn :)))
Saçlarınızı yıpranıp sertleştimi... işte çözümü
Eki Görüntüle 774624
Down underın bakım kremi ve yağı de mi onlar?şampuanını önermiyor musun? Ortadaki anlaşılmıyor canım? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?