Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Selam july iyi bayramlar canım bayan ve çoluk çocuk falan derken 2 gündür giremedim.
Uzun sözün kısası saçlarım süper oldu çok h yakıştı .yani çokta beğenildi. Diğer kullandığım karamelden daha canlı oldu.
Tesekur ederim değişikliği çok seven ve yapan biri olmama rağmen bu mor kafam konusundaki cesaretsizlgimi kırdın.yakacağım o kadar özenle baktigim saçlarımı diye cok korkmuştum. Yanmadı ;-)

july arkadaşım az önce bir konu açtım saçımın resmini ekledim rica etsem konuma bakıp banada yardımcı olabilirmisin?

bende bana guvenip yaptıgın için sana teşekkr ederim cnm cook sevindim güle güle kullan öptümm

4 ve 5 teki renk nedir? görünce aklımı çeldi ama kızıldan vazgeçemiyorum

saçlarımı devamlı çikolata kahve kışkırtıcı kahveye boyuyordm ozamanlar üzerine yavaş yavaş paket atmaya başladım aralara balyaj gibi daha sonraları 5 ay falan hiç boyamadm koyu boya aktı haliyle bende 3 4 ton açıcısını almıştm kolestonun ve sonuc bu renk oldu aradaki balyajlarımda değişik hava katmştı

çok tşkr ederim cnm bnm 6.resimdeki saç rengim koyu sarı değil cok açık bakır karamel :) cnm senin saç renklerine baktım su katarsam turunculugu alır yazmışsn bu yanlış bi bilgi su oksidanı inceltici ozelliği var elbet fakat tam tersi dahada saçta turunculuk olur su katarsan su katma işlemleri sadece cila işlemlerinde yapılıyor haberin olsn. sen istediğin rekte aralarda koyu sarı balyajlar var saçlarındaki turunculuk var ise hafif bi 9.1 küllü ile cila yapabilirsin :) fotograftaki renkteki gibi istiyorsanda saçlarına hiç dokunmadan aralara evde kendin krepe balyaj atabilirsn bu saç rengin üzerine harika olursun benden sölemesi

cok cok tesekkur ederim cevabın için
krepe balyaj benimde aklimdaysi bu renge gider mii bilememistim buğday tenliyim hangi tonda olabilir sence bu rengin üstüne balyaj onerebilcegin bir sey varmı?
su olayını meger nekadar yanlış ogrenmisim onun için ayrıca teşekkür ederim

rica ederim cnm saç rengine gidebilcek engzl balyaj tonu sıcak renklerdir yani 10.5 gibi ama fotografta balyajı soguk renklerde bi balyaj atılmş
ben yerinde olsam sıcak tonlarda bi balyaj atarım 10un tum serilerine bak :) cok cok gzl olucaktır emin ol tavsiye ettiğim renk ise bu :)

tamam kesinlikle tavsiyene uyacagim pazar günü yaparım diye tahmin ediyorum resim eklerim buraya cok teşekkür ederim

tamam kesinlikle tavsiyene uyacagim pazar günü yaparım diye tahmin ediyorum resim eklerim buraya cok teşekkür ederim

cok sevinirim cnm ekle tabi görelim ve herkeste görsün :) saçlarn cok gzl bir renk cunku aralara bu renk inanılmaz gzl olucak. biliyorm cunku arkdsıma bu renk krepe balyaj attım cok begenmişti kolay gelsin

cok sevinirim cnm ekle tabi görelim ve herkeste görsün :) saçlarn cok gzl bir renk cunku aralara bu renk inanılmaz gzl olucak. biliyorm cunku arkdsıma bu renk krepe balyaj attım cok begenmişti kolay gelsin

Teşekkür ediyorum eminim güzel olur bilgilerine kesinlikle guveniyorum

canım kusura bakma ben biraz fazla soru soruyorum ama bu konuda cahilim evde çok fazla saç boyama tecrübem olmadı.bu gün bir kaç yere baktım garnier inci sarısı bulamadım.benim saçıma 2 tüp boya gidiyor.o zaman 2 tüp 10.1 alıp boyasam yeterlimi.yoksa o yeşillik olmasın diye başka renkte karıştırıcakmıyım

Canim merhaba.saclarimin diplerini 9.0 numara ile boyadim.rengi istedigim gibi oldu.fakat dipler turuncu gibi duruyor.ben bu saca 8.1 ile cile yapsam nasil olur.sactan ne kadar surede akar

Canim merhaba.saclarimin diplerini 9.0 numara ile boyadim.rengi istedigim gibi oldu.fakat dipler turuncu gibi duruyor.ben bu saca 8.1 ile cile yapsam nasil olur.sactan ne kadar surede akar

cnm 9.1 ile cila yapman lazım 8.1 cok koyu kalır koyulur saçın üzülürsün

hiç sorun değil cnm ögreniceksin elbet hepimiz yapa yapa ögrendik :) inci sarısı bulamadıysan bu renk cok hoş ve moda zaten bunlada karıştırabilirsin fakat cnm bu işlemi sadece diplerine yapıcaksın komple boyarsan 10.1 olan boya saçlarının aralarındaki röfleleri yakabilir dikkatli ol.. hani dip istiyordun ya onu atlamayalım :) bu iki rengi gzlce karıştır içindeki oksidanlarıyla ve saç diplerinin o istemediğin saç rengine kdr boya beklet 40 dk falan bak ara ara saçlarına begendiğin ton oluncada yıka ama en az yarım saat dursun boya yıkarken zaten butun saçlarına akıcak ve bu bal rengide saç uclarındaki yerlere ciddi bi pırıltı vericektir ismi gibi.. cunku saçların matlaşmış cnm fotoda gördüm ve argan yagı al kullan uçlarına öptüm cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…