- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
saçlarınızı her gece yuvarlak uçlu tarak ile Eki Görüntüle 774635 taramak saçlarınızın daha cbk uzamasına yardımcı olur bnm saçlarım tarama işlemi ve yaptıgım bakım kürü ile daha saglıklı daha parlak ve dolgunlaştıp uzuyor sizlerde deneyin sonucu ilk haftada alıcaksınız kızlarrr :)
Eki Görüntüle 774636 Eki Görüntüle 774637 Eki Görüntüle 774638 Eki Görüntüle 774639 Eki Görüntüle 774640
bu karışımı boş bi fısfıslı şişeye ılık su karıştırarak 2gunde 1 saçınızn uçlarına bol surun ve tarayın diplerede yedirin ve butun gece saçınızda kalsın ertesi gunu yıkayın elseve kolajen şampuan ile.. gliserin saçı yumuşatmada birerbirdir.. tek su ve gliserinde kullanabilirsinz yag yok ise.
işte ben dusun koyu saçıma sadece aralara paket atmıştm tamamı koyuydu çikolata kahveydi hatta dusun öle gzl bal renkleri elde etmştm senin saç daahada cok açılır dahada sarı olur tek dikkat etmen gereken heryerine eşit sürüp beklemek zaten istemediğin bi ton cıkma olasılıgı cok düşük cunku açık bi renk istiorsn oyuzden hiç olmadı uzerine boyarsn istediğin gzl bi sarıyı yine gzl bi renk olur.. senin onemli olan ana rengini açmak ilk etap keşke 3-4ton açıcı olanı boyayıp sonrası boya yapsaydn.. saçların bnm sevdiğim renkmiş kumral cok severim :)
Valla döktürüyorsun yine :))) sen bir salon açsana kendine.bir de kalfa bulursun.sen boyarsin o da kesim falan yapar.valla bak.çok ciddiyim.ailenin durumu varsa aç bir salon.bir ayda harcadığınız parayı çıkarırsın.ben de saçımı resimlicem diye uğraşırken baya bir koltuk, sırt, duvar, tablo resmi çektim.bezdim.zaten kendime de güvenmiyorum biliyorsun boyama konusunda.bir de, burda bir yerde çalışan bir ablanın boyası çok hoşuma gitti. Şemiklerde imiş yer.ilk fırsatta oraya gidicem.ama seni takip etmeyi de bırakmıcam.sen benim için bir ögretmensin.zamanla bir şeyler mutlaka ögrenirim.:)))))