Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Valla döktürüyorsun yine :))) sen bir salon açsana kendine.bir de kalfa bulursun.sen boyarsin o da kesim falan yapar.valla bak.çok ciddiyim.ailenin durumu varsa aç bir salon.bir ayda harcadığınız parayı çıkarırsın.ben de saçımı resimlicem diye uğraşırken baya bir koltuk, sırt, duvar, tablo resmi çektim.bezdim.zaten kendime de güvenmiyorum biliyorsun boyama konusunda.bir de, burda bir yerde çalışan bir ablanın boyası çok hoşuma gitti. Şemiklerde imiş yer.ilk fırsatta oraya gidicem.ama seni takip etmeyi de bırakmıcam.sen benim için bir ögretmensin.zamanla bir şeyler mutlaka ögrenirim.:)))))

canım ben saçımı doğal rengine döndürmek istiyorum bildiğin bi yöntem var mı ya ( saçlarmı boyamıştım sonra dökülmeye başladı hint kınası yaptım şu an hint kınası var ama doğal rengimi istiyorum napmam lazım sen baya bilgilisin bu konuda o yüzden yazasım geldii :)

saclarimda suan 10.5 ile az az atılmış krepe balyaj var:26:tek basima yapmak biraz zor oldu o yüzden cok sık atmadim korktum bekliyorum bakalım resimleri eklerim

saclarimda suan 10.5 ile az az atılmış krepe balyaj var:26:tek basima yapmak biraz zor oldu o yüzden cok sık atmadim korktum bekliyorum bakalım resimleri eklerim

böyleydi bence pek farketmedi rengi tam adet sonrası yaptığım için ama olsun ışıltı katti aralara

Eklentiler

• $Screenshot_2013-08-17-01-22-14.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:
Cnm bugun saclarimi dedigin gibi actim poison ile ve turuncu oldu suan.
Diger dediklerini alamadim henuz.
Anca haftasonu buyuk sehire gidip alicam. Simdi ne yapmam gerek bu turuncuya. Acik kumral bi renkmi boyayim yoksa direkt platin sarisinami boyim? Acil cevap lutfen :)

cnm bnm ya bunları duymak okumak öle guzelki :) sana çok teşekkr ederim evet açıcam kendime bi salon duşunııyorm tatlım ama sadece sarışınlara sarışın olmak isteyen özel bi salon olucak inş :) haftaya nişanım var kısmetse açıcaz bikaç aya :)) tşkr ederim tekrardan güzel insan

cnm sana yardımcı olmak inan cok isterdm ama hint kınası ne boyadım ne boyattım bilemiorm ki nasıl akıtılır cok üzgünüm (( sanada renk açıcı sölerim açarmı bilmiormki :/

cnmm saçlarına simdi yapıcagn işlem o bahsettim turuncu şampuan yani FUdGE olan :) sıra onda o turunculukları fudge platinleştiricek sıra onda nolur onu al boya ve bize fotonu gönder herkes görsün Turkiyede ki ürünlerin anlamsız olup yurt dışı bu konuda ne kdr ii oldugunu öptüm cok :)

Gerçekten mi nişanlanıyorsuuuunnn???? Gerçekten mi salon açacaksııınnn??? İnanmıyorum yaaa, çok sevindim :)))) şoku atlatayım :)))) ilk müşterin ben olucam.nerdeaçacaksın salonu?? Dolmuş otobus gececek bir yerde olsun.:)))) tebrik ederim canım :))))

hafif diplerim çıkınca renk daha güzel gelmeye başladı
belki açıcısız devam ederim. cevapların için sağol canım.

ay julyy en son resimdeki renge bayıldım..........

bana yakışıcağını bilsem .....

8 ve 9 arasında renk farkı var dimi...

:Nazar: maşallahhh cnm ya ne kadar gzl ışıl ışıl olmuşlar nazar degmesinnnnn cok harikaaa saçların varrrr harika...

çok teşekkür ederimmmmmsenin fikrin sayesinde ben pek beceremedim krepe balyaji yinede ışıltı kattı aralara.tekrar teşekkür ederim yardımın için çevremdekilerde çok begendiler.bu arada hayırlı olsun nisanlaniyormussun çok sevindim allah tamamına erdirsin

Saçlarınız çok güzel olmuş. Çok yakıştırdım.:)
Uzun süre sarı kullandım. 2 sene once bi bıkkınlık anında koyulastırdım sacımı.
En fazla 2 ay dayandım. Bi bakmışım ki sarıya dönmeye çalışıyorum. Aşama aşama 4 ayda eski halime gelmiştim.:)
Sarı vazgeçilmezim.. Zaten kendi saçım sanıyorlar bu benim için büyük avantaj.
Resimlerinizde ilk fotonuz kendi doğal saçınız mı ? Yoksa boya mı ? Çok hoş bi rengi var merak ettim.:)

banada yardımcı olun lütfen saçımı koleston renk açıcıyla açtım daha sonra kuruttum sonrada ekstra açık elmas sarısı ile saçımı boyadım parlak oldu saçım ama turuncu ciyak bi turuncu değil ama renk ayrımı yapıncı turuncu diyebilirz. ne yapmam gerekiyor saçımın altlarında röfle var sarı alt kısımlar ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…