Gerçekten mi nişanlanıyorsuuuunnn???? Gerçekten mi salon açacaksııınnn??? İnanmıyorum yaaa, çok sevindim :)))) şoku atlatayım :)))) ilk müşterin ben olucam.nerdeaçacaksın salonu?? Dolmuş otobus gececek bir yerde olsun.:)))) tebrik ederim canım :))))
ay julyy en son resimdeki renge bayıldım..........
bana yakışıcağını bilsem .....
8 ve 9 arasında renk farkı var dimi...
cila nerde ne diye satılıyor peki cilayıda koyulaştırıyor diye duydum
cila nerde ne diye satılıyor peki cilayıda koyulaştırıyor diye duydum
çok teşekkür ederimmmmmsenin fikrin sayesinde ben pek beceremedim krepe balyaji yinede ışıltı kattı aralara. tekrar teşekkür ederim yardımın için çevremdekilerde çok begendiler.bu arada hayırlı olsun nisanlaniyormussun çok sevindim allah tamamına erdirsin
dediklerinizi uygulycm çok teşekkur ederim nedir bu saçlardan çektiğimz ya :) turuncu kafa gibi dolanıyorum
Saçlarınız çok güzel olmuş. Çok yakıştırdım.:)
Uzun süre sarı kullandım. 2 sene once bi bıkkınlık anında koyulastırdım sacımı.
En fazla 2 ay dayandım. Bi bakmışım ki sarıya dönmeye çalışıyorum. Aşama aşama 4 ayda eski halime gelmiştim.:)
Sarı vazgeçilmezim.. Zaten kendi saçım sanıyorlar bu benim için büyük avantaj.
Resimlerinizde ilk fotonuz kendi doğal saçınız mı ? Yoksa boya mı ? Çok hoş bi rengi var merak ettim.:)
merhaba arkadaşlardaha önce bende saçlarımla ilgili konu açmıştım ama kimsenin yardımı olmadı bana da bi fikir verir misiniz kendi saç rengim buEki Görüntüle 780655
istediğim renk ise dipler biraz daha koyu uçlar açık olacak kendi saç rengimin üstüne yapma ihtimalim var mı :26: bi istediklerim de bunlar fikir verirseniz sevinirim hangisi yapılabilir saçımaEki Görüntüle 780657 Eki Görüntüle 780659 Eki Görüntüle 780658
slm cnm hoşgeldin saç rengin cok cok cok gzl üzerine balyaj atman gerekicek sadece uçlara yogun krepe tarzı bu resimleri elde edersin ozaman balyajınıda cok açık sarıyla atıp saç rengini açabilirsin yıpratmadan yada 3.4 ton yogun açıcı ile açabilirsn cok daha açık parlak bi sarı elde etmek istiorsan
julyyharika fikirlerinden tekrar yararlanmak istiyorum
bu arada salon acarsan hemen koşarak gelirim bilesin
bana bu sarı yetmedi biraz daha sarı olduğu belli olan orta sari koyu sarı gibi bişey istiyorum napsamki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?