Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Mrb arkdslar ya bnee daha once hic acmadm saclarmi hep bal kopugu ve bakir tonlarndaydi son kizil geceye boyamstm ttile gdnce akti istune findik kako yaptm cok koyu oldu su an 2 haftadr cok az akti smdi oryalle kendm acsam ilk etapta ne kdr aciliyo ve yanarmi ??

boya silici kullan daha iyi.. oryalde yanma ihtimali var, çok boyamışsın hem..

boya silici kullan daha iyi.. oryalde yanma ihtimali var, çok boyamışsın hem..
onu nerden bulablrmki bide palettenin renk acıcısı varmıs turuncu yapıomus onla acsam turuncu olmasnada razym üstüne yıne bakır fln yaparım oryalden vazgectm zaten

onu nerden bulablrmki bide palettenin renk acıcısı varmıs turuncu yapıomus onla acsam turuncu olmasnada razym üstüne yıne bakır fln yaparım oryalden vazgectm zaten

onlar da yıpratıyor diye biliyorum.. boya siliciler yıpratmıyor.. colorb4 baya beğeniliyor burda konusu da var bir oku orayı istersen.. ama kutunun içinden çıkan yıkama kremini kullanma o koyu renk veriyormuş dedi kızlar..

bu boya siliciler kullanıldıktan sonra saç oryalle açılmışsa daha önce, o haline dönüyor eğer açılmamışsa da kendi rengine dönüyor.. yani saçtaki bütün boyayı alıyor.. ondan sonra istediğin renge boyarsın işte, niye o kadar işlem yapmışken bir de istediğin renk olmasın..?

sen denednmi peki hiç

Daha 2 hafta olmuş biraz bekle akar o daha hemen oryal ya da boya siliceye yönelme. Kakao galiba kako yazdığınız.. Kahve tonları genelde hep koyu çıkar hele bide boya kolestonsa Onun için en az 1-1,5 ay bekleyin. O zaman sonuca göre boya silici olabilir. Oryal yakıyor saçı. kendimden biliyorum

ya biliorum bekleynce daha ii oluyo yıllardır sac boyorum ama su an cıt cıt aldm ve boyanmayı bekliyor kendi saclarm baya zayıf böle gezmek istemiorum smdi cıt cıtı boyatsam su anki rengme bu seferde her ikisin açtrmak için ugrascam 2 ay sonra

Çıt çıt işlerini hiç bilmiyorum ama sen bi 2 hafta daha bekle en azından renk otursun kuaföre boyattır çıt çıtlarını

Çıt çıt işlerini hiç bilmiyorum ama sen bi 2 hafta daha bekle en azından renk otursun kuaföre boyattır çıt çıtlarını
cıtcıtlar boyancak zaten de benm derdm su hani bi renk yapıo onlarıda ona göre boyatayım su an kafamdaki renge boyarsam cok koyu olablr onlarıda actrmam skntı olur sonra sölede bsy var arı olmak istemiyorum zaten bakır kahve tonuna bile dönsem yeter :)

sen denednmi peki hiç
hayır ben kullanmadım.. ama dediğim gibi topiği oku bir, açıcı mağduruyum ben ve orda herkes yazıyor açıcıdansa çok daha güzel bir alternatif diye.. ki açıcı gerçekten çok berbat bir şey.. ben de daha önce düzelir elbet ne kadar kötü olabilir ki diyordum ve şu an yanmış saçlarımla başım dertte.. ne yaptıysam düzelmedi, kestire kestire belimdeki saçım kaldı ensemde.. karar senin artık..

gecms olsn cnm yaa valla herkes ayrı bsy yazmıs tabi acıcının skntılı oldgnu herkes bilir ama uyguladm yanmadı braz yıprandı dyende var bende cok sıcak bakmıyorum acıkcası ya dedgn gibi renk silici yada su palettnkini denicem burda baya yapan olmus onunla tsk ederm

bende artık kendim boyuyorum küllü diye diye saçlarım mahvoldu hiçbir kuaaför beceremiyor ben daha iyi yapıyorum valla :) hatta balyaj biile atıyorum
aynen yaa kuaföre gttm diorumki platn istemiorum yani bal köpügü bakıra razıyım yok yanar yok acılmaz boya satan yerdeki kadın ısrarla olmaz dedi smdi aksam gidip göstercem olup olmadıgını DD

aynen yaa kuaföre gttm diorumki platn istemiorum yani bal köpügü bakıra razıyım yok yanar yok acılmaz boya satan yerdeki kadın ısrarla olmaz dedi smdi aksam gidip göstercem olup olmadıgını DD
saçlarıma ben boyadan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum o zaman yıpratmıyor uçlar en fazla yıpranır o kadar bakımını yap bir şeycik olmaz :)

Canım benimde kendi saç rengim koyu kumraldı kendim boyaya boyaya sarı elde ettim Ama halenn turunculu geçişler ve benim en çoook istediğim renk senin son resmin.Şuan işteyim foto atamayacağım ama rengi anlamışsındır.Son rengi elde etmem için bi iki kire platın boyadım güzel oluyo ama yine turunculuk kalıyor.Nasıl yok edip tamamen senin resmin yapabiliriz bu saçı

bende artık kendim boyuyorum küllü diye diye saçlarım mahvoldu hiçbir kuaaför beceremiyor ben daha iyi yapıyorum valla :) hatta balyaj biile atıyorum

Merhaba sizin gibi ben de evde küllü boyamak istiyorum uçları turuncu yansımalar var şu an üstü kendi rengim resimdeki gibi. Hangi tonda küllü renk almam gerek sizce ?

Eklentiler

• 20160328_131247-2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 92
benimde saçlarım sarı fakat evde dip boyasını ben yapa yapa hafif turuncu oluyo bunu nasıl sarı tonuna çevirebilriim ahngi boyayı almam gerek?

selectiv 900 %9 luk açıcıyla yapıyorum turunculuk bende olmuyor ama saç yapısıyla alakalı sanırım bazılarında bu sorun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…