Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boya silici kullan daha iyi.. oryalde yanma ihtimali var, çok boyamışsın hem..Mrb arkdslar ya bnee daha once hic acmadm saclarmi hep bal kopugu ve bakir tonlarndaydi son kizil geceye boyamstm ttile gdnce akti istune findik kako yaptm cok koyu oldu su an 2 haftadr cok az akti smdi oryalle kendm acsam ilk etapta ne kdr aciliyo ve yanarmi ??
onu nerden bulablrmki bide palettenin renk acıcısı varmıs turuncu yapıomus onla acsam turuncu olmasnada razym üstüne yıne bakır fln yaparım oryalden vazgectm zatenboya silici kullan daha iyi.. oryalde yanma ihtimali var, çok boyamışsın hem..
onu nerden bulablrmki bide palettenin renk acıcısı varmıs turuncu yapıomus onla acsam turuncu olmasnada razym üstüne yıne bakır fln yaparım oryalden vazgectm zaten
sen denednmi peki hiçonlar da yıpratıyor diye biliyorum.. boya siliciler yıpratmıyor.. colorb4 baya beğeniliyor burda konusu da var bir oku orayı istersen.. ama kutunun içinden çıkan yıkama kremini kullanma o koyu renk veriyormuş dedi kızlar..
bu boya siliciler kullanıldıktan sonra saç oryalle açılmışsa daha önce, o haline dönüyor eğer açılmamışsa da kendi rengine dönüyor.. yani saçtaki bütün boyayı alıyor.. ondan sonra istediğin renge boyarsın işte, niye o kadar işlem yapmışken bir de istediğin renk olmasın..?
Daha 2 hafta olmuş biraz bekle akar o daha hemen oryal ya da boya siliceye yönelme. Kakao galiba kako yazdığınız.. Kahve tonları genelde hep koyu çıkar hele bide boya kolestonsaMrb arkdslar ya bnee daha once hic acmadm saclarmi hep bal kopugu ve bakir tonlarndaydi son kizil geceye boyamstm ttile gdnce akti istune findik kako yaptm cok koyu oldu su an 2 haftadr cok az akti smdi oryalle kendm acsam ilk etapta ne kdr aciliyo ve yanarmi ??
ya biliorum bekleynce daha ii oluyo yıllardır sac boyorum ama su an cıt cıt aldm ve boyanmayı bekliyor kendi saclarm baya zayıf böle gezmek istemiorum smdi cıt cıtı boyatsam su anki rengme bu seferde her ikisin açtrmak için ugrascam 2 ay sonraDaha 2 hafta olmuş biraz bekle akar o daha hemen oryal ya da boya siliceye yönelme. Kakao galiba kako yazdığınız.. Kahve tonları genelde hep koyu çıkar hele bide boya kolestonsaOnun için en az 1-1,5 ay bekleyin. O zaman sonuca göre boya silici olabilir. Oryal yakıyor saçı. kendimden biliyorum
![]()
Çıt çıt işlerini hiç bilmiyorum ama sen bi 2 hafta daha bekle en azından renk otursun kuaföre boyattır çıt çıtlarınıya biliorum bekleynce daha ii oluyo yıllardır sac boyorum ama su an cıt cıt aldm ve boyanmayı bekliyor kendi saclarm baya zayıf böle gezmek istemiorum smdi cıt cıtı boyatsam su anki rengme bu seferde her ikisin açtrmak için ugrascam 2 ay sonra![]()
cıtcıtlar boyancak zaten de benm derdm su hani bi renk yapıo onlarıda ona göre boyatayım su an kafamdaki renge boyarsam cok koyu olablr onlarıda actrmam skntı olur sonra sölede bsy var arı olmak istemiyorum zaten bakır kahve tonuna bile dönsem yeter :)Çıt çıt işlerini hiç bilmiyorum ama sen bi 2 hafta daha bekle en azından renk otursun kuaföre boyattır çıt çıtlarını
hayır ben kullanmadım.. ama dediğim gibi topiği oku bir, açıcı mağduruyum ben ve orda herkes yazıyor açıcıdansa çok daha güzel bir alternatif diye.. ki açıcı gerçekten çok berbat bir şey.. ben de daha önce düzelir elbet ne kadar kötü olabilir ki diyordum ve şu an yanmış saçlarımla başım dertte.. ne yaptıysam düzelmedi, kestire kestire belimdeki saçım kaldı ensemde.. karar senin artık..sen denednmi peki hiç
gecms olsn cnm yaa valla herkes ayrı bsy yazmıs tabi acıcının skntılı oldgnu herkes bilir ama uyguladm yanmadı braz yıprandı dyende var bende cok sıcak bakmıyorum acıkcası ya dedgn gibi renk silici yada su palettnkini denicem burda baya yapan olmus onunla tsk edermhayır ben kullanmadım.. ama dediğim gibi topiği oku bir, açıcı mağduruyum ben ve orda herkes yazıyor açıcıdansa çok daha güzel bir alternatif diye.. ki açıcı gerçekten çok berbat bir şey.. ben de daha önce düzelir elbet ne kadar kötü olabilir ki diyordum ve şu an yanmış saçlarımla başım dertte.. ne yaptıysam düzelmedi, kestire kestire belimdeki saçım kaldı ensemde.. karar senin artık..
bende artık kendim boyuyorum küllü diye diye saçlarım mahvoldu hiçbir kuaaför beceremiyor ben daha iyi yapıyorum valla :) hatta balyaj biile atıyorum
aynen yaa kuaföre gttm diorumki platn istemiorum yani bal köpügü bakıra razıyım yok yanar yok acılmaz boya satan yerdeki kadın ısrarla olmaz dedi smdi aksam gidip göstercem olup olmadıgınıbende artık kendim boyuyorum küllü diye diye saçlarım mahvoldu hiçbir kuaaför beceremiyor ben daha iyi yapıyorum valla :) hatta balyaj biile atıyorum![]()
saçlarıma ben boyadan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum o zaman yıpratmıyor uçlar en fazla yıpranır o kadar bakımını yap bir şeycik olmaz :)aynen yaa kuaföre gttm diorumki platn istemiorum yani bal köpügü bakıra razıyım yok yanar yok acılmaz boya satan yerdeki kadın ısrarla olmaz dedi smdi aksam gidip göstercem olup olmadıgınıDD
bende artık kendim boyuyorum küllü diye diye saçlarım mahvoldu hiçbir kuaaför beceremiyor ben daha iyi yapıyorum valla :) hatta balyaj biile atıyorum![]()