bir kat daha palete deluxe açıcı kullandım ve üzerine neva color gümüş gri boyadım. 2 ay sonra neva color platin sarısı boyadımKüllü sarıyı hangi boya ve numarayla elde ettin ?
Herkes öyle söylüyor canım istesen yapamazsın diyorlar ama insan kendınde olmayanı ıstermıs çok tesekkurler♥Çok güzel bir ton yakalamışsın bence :)
Rica ederim cnm :) aynen benim yapmaya çalıştığım renk şu an senin ulaştığın renk tam olarakHerkes öyle söylüyor canım istesen yapamazsın diyorlar ama insan kendınde olmayanı ıstermıs çok tesekkurler♥
dorelik varsa sacında ve yeteri kadar acıksa kesınlıkle mor sampuan önerıyorum ben ilk yıkamada farkı gördüm nötrleştirdi mat bir sarı elde ettim ben matrix marka mor sampuan aldım fiyatıda piyasadıkilere göre en uygunu ben memnun kaldım biraz daha acık olsa saçım kesın gümüş griye bile döndürürdü cunku arkadasımın platin postijlerinde denedik harika bir gümüş rengine döndü yani gerçekten dorelikleri turunculukları kırmakta işe yarıyor ama dediğim gibi saçın yeterınce acık olması gerek :)Rica ederim cnm :) aynen benim yapmaya çalıştığım renk şu an senin ulaştığın renk tam olarak
Matrix aldım bende ama benim dip sorunum çözülsedorelik varsa sacında ve yeteri kadar acıksa kesınlıkle mor sampuan önerıyorum ben ilk yıkamada farkı gördüm nötrleştirdi mat bir sarı elde ettim ben matrix marka mor sampuan aldım fiyatıda piyasadıkilere göre en uygunu ben memnun kaldım biraz daha acık olsa saçım kesın gümüş griye bile döndürürdü cunku arkadasımın platin postijlerinde denedik harika bir gümüş rengine döndü yani gerçekten dorelikleri turunculukları kırmakta işe yarıyor ama dediğim gibi saçın yeterınce acık olması gerek :)
Kızlar benimde saçlarım sarı dip boyamı yapınca turuncu oluyo olmaması için ne renge boyamalıyım siz ne numara dip boya kullanıyosunuz
Ben koleston kullanıyorum saçımı boyamak için. Dipler gelince koleston,loreal,nevacolor,palette,avon bunların saç boyalarını denedim ama turunculaşma oldu maalesef. Oysa ki saçı boyamak zordur kuaför bile dipleri evde yaparsın der dipleri yapamıyoruz hayret bir şey yani. En son koleston 11.1 boyadım yok yine turuncu napıcam bilmiyorumAyni konuda sorun yasiyorum ve arastirmaktan yoruldum. Oryal kullanmak istemiyorum boyayla nasil turunculasmayan ve acik bi renk elde edebiliriz?bi iki yoruda alix marka 11.0s numaralı bi boyadan bahsedilmiş ama çok eski basliklardi net bisey bulamadim. Bu boya hakkinda bilgisi olan varmi?
Ben koleston kullanıyorum saçımı boyamak için. Dipler gelince koleston,loreal,nevacolor,palette,avon bunların saç boyalarını denedim ama turunculaşma oldu maalesef. Oysa ki saçı boyamak zordur kuaför bile dipleri evde yaparsın der dipleri yapamıyoruz hayret bir şey yani. En son koleston 11.1 boyadım yok yine turuncu napıcam bilmiyorum
Ben
Ben de loreal intense 121 çok açık buzul sarı kullanıyorum en çok bundan memnun kaldim sanirim renk açma anlaminda. Turunculugu gormezden geliyorum mecbur renk acildikca turunculuk artiyo, küllendirsen renk koyulasiyo. Hem acik hemde turuncusuz bi sacimiz olmicak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?