• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Merhabalar
Çok sevdiğim ombre saçımı sadece can sıkıntısından bal sarısına çevirmek istedim
Evimin yakınındaki kuaföre attım kendimi dipler turuncu yarıya kadar sonrası güzel bi sarıydı çok sinirlerim bozuldu
4 gün sonra kendi kuaförüme gittim renkle dalga geçtiler hemen düzeltelim dediler çıkan sonuç tam bi facia limon sarısı yıkadım daha da kötü oldu
4 _ 5 gün sonra tekrar gittim düzeltin bunu bu ne ya dedim koyultmaya çalıştılar yine iğrenç bi renk kafayı yiyecem
Sarıdan nefret eder oldum açık kumral istiyorum ama göz altlarım çok mor korkuyorum morluklar daha koyu durur diye
Lütfen yardım edin
Şuanki rengi ve istediğim renkleri atıyorum
Evde ilk kez kendim yapacam nasıl yapacağım konusunda detay verirsen srvinirim

Eklentiler

• 20161019_111758.webp
    20161019_111758.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 221
  • acik-kumral-sac-rengi-sac-boyalari.webp
    acik-kumral-sac-rengi-sac-boyalari.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 287
  • kullu-koyu-kumral-sac-renkleri-6.webp
    kullu-koyu-kumral-sac-renkleri-6.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 246
  • Screenshot_20161019-002021.webp
    Screenshot_20161019-002021.webp
    15 KB · Görüntüleme: 215
merhaba kızlar bende dore yansımalı turuncumsu iğrenç saçlarımı suan küllü sarıya çevirdim nihayet baya uğrastım bayağı yıprandı saçım ama yetmedi daha platin istiyorum :KK43: suan koyu geliyor saç rengim açmak içinde zamanım var biliyorum dahada yıpratamam saçımı mor sampuanla haftada iki yıkıyorum baya kırdı gibi birşey size öncesi ve sonrasını atıyorum kızlar ne olur yardım edin ya ne renk boya ile boyasam platine dönerim platin boyuyorum tutmuyor koyulasıyor yine :KK43: açıcı kullanmadan nasıl saç rengimi doresiz açarım hangi boya ile ❤️

Eklentiler

• IMG_2438.webp
    IMG_2438.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_2263.webp
    IMG_2263.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 209
Herkes öyle söylüyor canım istesen yapamazsın diyorlar ama insan kendınde olmayanı ıstermıs çok tesekkurler♥
Rica ederim cnm :) aynen benim yapmaya çalıştığım renk şu an senin ulaştığın renk tam olarak

Rica ederim cnm :) aynen benim yapmaya çalıştığım renk şu an senin ulaştığın renk tam olarak
dorelik varsa sacında ve yeteri kadar acıksa kesınlıkle mor sampuan önerıyorum ben ilk yıkamada farkı gördüm nötrleştirdi mat bir sarı elde ettim ben matrix marka mor sampuan aldım fiyatıda piyasadıkilere göre en uygunu ben memnun kaldım biraz daha acık olsa saçım kesın gümüş griye bile döndürürdü cunku arkadasımın platin postijlerinde denedik harika bir gümüş rengine döndü yani gerçekten dorelikleri turunculukları kırmakta işe yarıyor ama dediğim gibi saçın yeterınce acık olması gerek :)

dorelik varsa sacında ve yeteri kadar acıksa kesınlıkle mor sampuan önerıyorum ben ilk yıkamada farkı gördüm nötrleştirdi mat bir sarı elde ettim ben matrix marka mor sampuan aldım fiyatıda piyasadıkilere göre en uygunu ben memnun kaldım biraz daha acık olsa saçım kesın gümüş griye bile döndürürdü cunku arkadasımın platin postijlerinde denedik harika bir gümüş rengine döndü yani gerçekten dorelikleri turunculukları kırmakta işe yarıyor ama dediğim gibi saçın yeterınce acık olması gerek :)
Matrix aldım bende ama benim dip sorunum çözülse :D dipler hemen çıkıyor ve dip boya yapınca yine turuncumsu dipler. O yüzden bi türlü memnun olamadım

Evde sarı benim için hayal bir kaç kere denedim istediğim tonu yakalayamadım birde saçlarım yandı. başaran arkadaşların önünde saygıyla egiliyorum

Merhaba.. kac sayfa okudum hatirlamiyorum ama cidden sizi tebrik ediyorum.usanmadan herkesin sorularini ozenle cevaplamissiniz. Son sayfalari hic okuyamadim. Gece 3u buldugu icin..
Yeni post actim.acaba bana bi fikir verebilir misiniz? Postum size gorunuyor mu bilmiyorum.kisaca yazayim.
Koyu kestane saclarim var belime kadar. Yarisi ise bakira boyali.. 2 kutu koleston acici 1 kutu da loreal krem acici boya aldim. Yarin esim boyayacak becerebilirse :) ilk once o 2 kutu boyayi boyali yerlere kullanip 15 dk sonra loreali diplerime mi surdurmeliyim.yoksa once boyali yerleri acip 1 hafta sonra diplere mi uygulamaliyim.? Hangisi daha dogru olur. Acil fikrinizi ogrenebilir miyim?

sorunlu saçlarınıza uygulayacağınız bir marka varsa oda liquid keratin markasıdır kesinlikle kırılmalara saçı hızlı uzatmaya yıpranmaya fön sütü ve saç maskesine kadar herşey mevcut kullandığım en kaliteli marka şuana kadar .

Kızlar benimde saçlarım sarı dip boyamı yapınca turuncu oluyo olmaması için ne renge boyamalıyım siz ne numara dip boya kullanıyosunuz

Kızlar benimde saçlarım sarı dip boyamı yapınca turuncu oluyo olmaması için ne renge boyamalıyım siz ne numara dip boya kullanıyosunuz

Ayni konuda sorun yasiyorum ve arastirmaktan yoruldum. Oryal kullanmak istemiyorum boyayla nasil turunculasmayan ve acik bi renk elde edebiliriz? :( bi iki yoruda alix marka 11.0s numaralı bi boyadan bahsedilmiş ama çok eski basliklardi net bisey bulamadim. Bu boya hakkinda bilgisi olan varmi?

Ayni konuda sorun yasiyorum ve arastirmaktan yoruldum. Oryal kullanmak istemiyorum boyayla nasil turunculasmayan ve acik bi renk elde edebiliriz? :KK43: bi iki yoruda alix marka 11.0s numaralı bi boyadan bahsedilmiş ama çok eski basliklardi net bisey bulamadim. Bu boya hakkinda bilgisi olan varmi?
Ben koleston kullanıyorum saçımı boyamak için. Dipler gelince koleston,loreal,nevacolor,palette,avon bunların saç boyalarını denedim ama turunculaşma oldu maalesef. Oysa ki saçı boyamak zordur kuaför bile dipleri evde yaparsın der dipleri yapamıyoruz hayret bir şey yani. En son koleston 11.1 boyadım yok yine turuncu napıcam bilmiyorum

Ben
Ben koleston kullanıyorum saçımı boyamak için. Dipler gelince koleston,loreal,nevacolor,palette,avon bunların saç boyalarını denedim ama turunculaşma oldu maalesef. Oysa ki saçı boyamak zordur kuaför bile dipleri evde yaparsın der dipleri yapamıyoruz hayret bir şey yani. En son koleston 11.1 boyadım yok yine turuncu napıcam bilmiyorum

Ben de loreal intense 121 çok açık buzul sarı kullanıyorum en çok bundan memnun kaldim sanirim renk açma anlaminda. Turunculugu gormezden geliyorum mecbur renk acildikca turunculuk artiyo, küllendirsen renk koyulasiyo. Hem acik hemde turuncusuz bi sacimiz olmicak sanirim

Kızlar saçım boyalı bu rengin aynısı
images
açık küllü kumral. Sarıya nasıl geçebilirim. Saçımı koyultmuştum akınca 12.0 boyadım açılma oldu bunun üzerine ne renk boyarsam açılır
Marka loreal kullanıyorum lorealdan bi boya numarası önerir misiniz

Ben

Ben de loreal intense 121 çok açık buzul sarı kullanıyorum en çok bundan memnun kaldim sanirim renk açma anlaminda. Turunculugu gormezden geliyorum mecbur renk acildikca turunculuk artiyo, küllendirsen renk koyulasiyo. Hem acik hemde turuncusuz bi sacimiz olmicak sanirim

üstüne gümüş cila yapmayı denedinizmi ?

Back
X