Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
Merhaba sac renklerinıze bayıldım ben son ikisini cok beğendim özellikle en son benim sacımda roffle var tonlar cok yakın fakat ben komple böyle sarı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim hangi boya numarası yardımcı olursanız Cook sevınıyorumdiplerinde cig gibi turunculuk var ise dibini ne renge boyuyosan evet onun biton daha koyusunu vurman gerekli komple saçına sürersen koyultmuş olursn üzülürsün
tatlım ben 7-8 yıldır saclarımı sarıya boyuyorum . simdi kumrala döndüm ama bende acık küllü kumral saclarımı siyaha boyamıstım sonra sarı saca takmıstım kuaför sacımı yakınca tövbe ettim kuaföre öncelikle saclarını palette deluxe veya loreal yogun acıcıyla acıcaksın 25 dk felan sonra saclarına palette 9.0 sarı uygulucaksın tamamen bu rengi elde edersin fotodakinin birebir aynısı olurJULY BANA DA YARDIM ET NE OLUR
Merhaba jully ben günlerdir senin yazılarını takip ediyorum bu denli yardım etmen çok güzel ve takip de ediyorsun sorun çıkarsa die bence herkezin senin gibi dostu olmalı
Şimdi banada yardım edersen çok mutlu olurum saçım resimdeki halde ben kumral gibi bir renk olsun istiyorum daha dogrusu kendi saçım siyah ve ben türkmenistandayım burada ki kuaförlerin yapabildiği bu hatta daha kötüsü artık bıktım evde kendi yapa bileceğim vözümler olsun istiyorum burada oksidan falan bulmak çok zor ama pallete var
canım acmadan yapamazsın acarakta actıktan sonra istedigin sarıyı secip uygulayabilirsin zemin acık oldugu icin kutudaki renk tutucaktırMerhaba sac renklerinıze bayıldım ben son ikisini cok beğendim özellikle en son benim sacımda roffle var tonlar cok yakın fakat ben komple böyle sarı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim hangi boya numarası yardımcı olursanız Cook sevınıyorum
bence kuaföre git canım sonucta kına varmıs yıpratabilirsinMrb benim saclarmda kina vardi ben koleston vahsi kizil boya kullandm cok kötü durmadı pek tutmadi da zaten Küllü kumral faln yada açık karamel istiyorm açıcı kullansam cok mu yipratrm evde kendim..
Eki Görüntüle 1344640 işte o renk bu renk:)
cnm bu yazni gordum de actin mi salonunu actysan gelmek isterimmm:)cnm bnm ya bunları duymak okumak öle guzelki :) sana çok teşekkr ederim evet açıcam kendime bi salon duşunııyorm tatlım ama sadece sarışınlara sarışın olmak isteyen özel bi salon olucak inş :) haftaya nişanım var kısmetse açıcaz bikaç aya :)) tşkr ederim tekrardan güzel insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?