Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

merhaba,
ben 9.numara saçını çok begendim .Senden akıl almak istiyorum :))) ilk ekleyecegim resim ilk hali onun üzerinde ben kışın koleston yogun renk açıcı ile kışın boyayıp üzerine cila ve dip boyası niyetine palette deluxe 10.01 ile boyamıştım daha sonrasında aktı ve çok kötü turuncumusu bi hal aldı.sence ben ne yapmalıyım şuan saçlarım çok yıpranık oryal ile açsam tekrar aynı boyasam nasıl olur?1.resim ilk yaptıgım işlem.2.resim koleston+palette,3.resim 6ay sonraki hali:)

Merhaba july şu an saclarim bu acik sari istiyorum ne onerirsin acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üçüncü sıradaki saçlarını nasıl yaptın canım ya bi anlatırmısın bana benim koyu renk sıkıldım burenkten uçlara seninki gibi olsun istiyorum çokmu zor acaba yardım canım ya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var ben balyaj yaptırdım ama cok doğal olsun platin olmasın dememe rağmen platin oldu dün yaptırdım ve cok mutsuzum sizce koyulaştırmam mümkün mü pigmentasyon yaptırsam olur mu???

JULY BANA DA YARDIM ET NE OLUR
Merhaba jully ben günlerdir senin yazılarını takip ediyorum bu denli yardım etmen çok güzel ve takip de ediyorsun sorun çıkarsa die bence herkezin senin gibi dostu olmalı
Şimdi banada yardım edersen çok mutlu olurum saçım resimdeki halde ben kumral gibi bir renk olsun istiyorum daha dogrusu kendi saçım siyah ve ben türkmenistandayım burada ki kuaförlerin yapabildiği bu hatta daha kötüsü artık bıktım evde kendi yapa bileceğim vözümler olsun istiyorum burada oksidan falan bulmak çok zor ama pallete var

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 1.151
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 948
  • image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 1.184
diplerinde cig gibi turunculuk var ise dibini ne renge boyuyosan evet onun biton daha koyusunu vurman gerekli komple saçına sürersen koyultmuş olursn üzülürsün
Merhaba sac renklerinıze bayıldım ben son ikisini cok beğendim özellikle en son benim sacımda roffle var tonlar cok yakın fakat ben komple böyle sarı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim hangi boya numarası yardımcı olursanız Cook sevınıyorum

tatlım ben 7-8 yıldır saclarımı sarıya boyuyorum . simdi kumrala döndüm ama bende acık küllü kumral saclarımı siyaha boyamıstım sonra sarı saca takmıstım kuaför sacımı yakınca tövbe ettim kuaföre öncelikle saclarını palette deluxe veya loreal yogun acıcıyla acıcaksın 25 dk felan sonra saclarına palette 9.0 sarı uygulucaksın tamamen bu rengi elde edersin fotodakinin birebir aynısı olur

canım acmadan yapamazsın acarakta actıktan sonra istedigin sarıyı secip uygulayabilirsin zemin acık oldugu icin kutudaki renk tutucaktır

Mrb benim saclarmda kina vardi ben koleston vahsi kizil boya kullandm cok kötü durmadı pek tutmadi da zaten Küllü kumral faln yada açık karamel istiyorm açıcı kullansam cok mu yipratrm evde kendim..

Mrb benim saclarmda kina vardi ben koleston vahsi kizil boya kullandm cok kötü durmadı pek tutmadi da zaten Küllü kumral faln yada açık karamel istiyorm açıcı kullansam cok mu yipratrm evde kendim..
bence kuaföre git canım sonucta kına varmıs yıpratabilirsin

şu rengi kumral saç üzerine tutturmak için ne gibi işlermler gerek acaba judyyyyy bu renkk gibi canlı parlak sarı istiyorummm ne yapmam gerekkk? şimdiden teşekkürlerr sen de olmasan kime soracaz :)

cnm bu yazni gordum de actin mi salonunu actysan gelmek isterimmm:)

Son düzenleme:
Kızlar ilk resimdeki renk palette 10.1 ve koleston 12.0 ile oluştu dip rengim koyu kahve boyasızdı ve açma işlemi yapmamıştım simdi yandaki sarı tonu elde etmeye çalışıyorum 10.1 ve 12.0 içine de azıcık igora 0.22 karistirsam nasıl olur kafam çok karıştı

Julyy lütfen bir akıl ver bu saçları illa ki açıcı mı kullanmalıyım küllü sarı yakalamak için yada fikri olan lütfen paylaşsn,birkaç arkadaş 10,1 ve 0,22 igora karışımı önerdi ama kararsız kaldım

Bir başarı hikayesi :) Açık renk kullanan biri değilim ama tek başına evde bunu başarabilenlere hayret ediyorum ben bir ombreyi bile beceremedim o gün bugündür dokunamam saçıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…