Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm suanki renktenmi yani _*?Eki Görüntüle 1344640 işte o renk bu renk:)
cnm bnm cok tşkr ederimmm rica ederim herzaman beklerimYanıt verdiğin için tşk ederim canım... Eklediğimiz resimlerin Google'da çıkıyormuş diye okudum bende resimleri kaldırdım... Maskelerle boyayı akıtım dün dediğin gibi küllü renkte cila yaptım şimdi tam istediğim renkte...:) bu arada senin bilgilerinden ve bu sitede bulunan üyelerin paylaşımlarından çok şeyler öğrendim... Bilgilerinizi paylaştığınız ve yardımlarınız için tşk ederim... Bu arada tatlı bir telaş içindeymişsin, hayırlı olsun canım...:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım cila yapacaksın turunculuklar gitsin diye . Vala biz arkadaşımın saçını açtık hemde koyu kızıldan kuaförlerden daha iyi yaptık yanibıktım artık kuaförlere dünyanın parasını verip her seferinde ağlayarak eve gelmekten.. şu saçın rezilliğine bakar mınısız? lütfen soğan kabuğu gibi olan dip röflemin rengini nasıl düzeltebileceğimi yazabilir misiniz? okudum ama tam olarak ne yapmam gerektiğine karar veremedim!!![]()
Peki hangi boyayi hangi numarasini alayim? ? Bugün boyamak istiyorumcanım cila yapacaksın turunculuklar gitsin diye . Vala biz arkadaşımın saçını açtık hemde koyu kızıldan kuaförlerden daha iyi yaptık yani
canım farketmez markası ama 8 ile 9 arası bir renkle yapabilirsin biz öyle yaptıkPeki hangi boyayi hangi numarasini alayim? ? Bugün boyamak istiyorum
july merhaba nasılsın valla seni ne zamandan beri göremiyorum kk da ben kot ceket ve siyah etek almıştım sendn dürüst satıcılığın beni etkilemişti bi hal hatır sormak istediöcnm kuaför yapar tabi cnku içeride çaktırmadan oreali atıyolar boyanın içine... senin bu iişlemler öle karman corman olmuşki hele o kumralı sürmen facia olmuş üzerinede kahve boyamak en yanlışı... sana tek tavsiyem bana guveniyorsan hiçbişey yapmadan git effosser renk silici al kullanma talimatını oku uygula saçndaki butun saçma karışım renkler aksın gitsin ardından guzel ne renk istiyorsan ona boya 1. boyamadan sonraki 2. boyamanda renk yerine oturur duz hoş gzl bir saç rengin olur![]()
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..