Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

çok teşekkürler jully .saçımı ikinci kez açtım canım ama bu defa çok tuhaflaştı resimdeki gibi .acilen bişeyler yapmam lazım direk küllü bi renge boyayımmı yoksa cila yapsam düzelirmi ne olur yardım et..

bi de cila tarifi verimisin zahmet oluyorum ama çok sayfa var bulamadım senin tarifini

Son düzenleme:
cnm bak yukarda bayana anlattm işlemi yaparsan eski saclarına kavusursun bolca saç kremi oreal az bi oksidan ile

Tşk ederim ederim cnmm cevabın için dediğin şekilde saçlarıma bol saç kremi + oreal +ve % 30 oksidan uyguladım 3 kez yaptım saçalrımı eski rengine olmasada bayağı bir açtı fakat çok çiğ bir sarı çıktı ortaya üstüne tutar ümidiyle 11.10 ile boyadım ama tutmadı
diplerinden 6 santim kadar çok açık çiğ bir sarı altları ise beyaz gibi sence ne yapmalıyım cnm gönlümden gecen küllü platin ama ...

Canım öncelikle merhaba saçlarını çok iyi açmışsın sana çok yakışmış. Bende saaçlarımı koyu kahveden (hatta şuan uçları koyu dibi açık 3 renk filan var saçımda) kumrala yada bal köpüğü rengine geçmek istiyorum sence başarabilir miyim evde ? bana yardımcı olur musun açıcıyı nasıl kullanmalıyım

merhaba benim sacim kumral iki ay once evde loreal ombre yaptim uclari acik kumral oldu ama cok yiprandi.icinde kizillik turunculuk olmadan evde saclarimi nasil acabilirim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1088974 Eki Görüntüle 1088975 10.1 ile cila yapılıp boyanmış hali ilk foto dışarda çekilmiş hali boyanın 2 kez yıkanmasından sonra
Merhaba. Size bir sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim, çünkü ne yapacağımı bilemedim. Benim saçımda sık röfle vardı. Kuaforüm değişti ve yenisi dip röfleyi çok sık yapamadı, zebra gibi oldum. Bunun üzerine bana dip boya yaptı 9 numara ile. Çiğ bir sarı oldu. 2 gün sonra bir daha aynı boya ile dipleri boyadı ve 1 saate yakın tuttu. Sonuç sadece bir ton kadar açıldı. Şimdi 1,5 cm uzadı ve kendi kumral saçım çıktı diplerden. Kuaför bana daha açık bir boya ile boyamamı söylüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Bir de benim çıtçıt saçlarım var, onun rengini alsın istiyordum...

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

kendi dibin ne güzelmiş canım

merhaba :) saçalarımi daha önce iki kere açtım ve sonuncusunda kırıklarım yanmış gibi oldu ama toparladım kestirim ama hala 5 cm yanıklarım var ve saçlarımı tekrar sarıya çevirmek istiyorum şu an saçlarım bu renk sence en zararsız nasıl sarıya dönebilirim organik açıcıları önerir misin

canım saçlarının en son rengide modelide tam benim istediğim gibi,çok güzel.benim saçlarımda koyu ve seninki gibi uzun ve saçlarımı sarıya döndürmek istiyorum ama korkuyorum,sen gerçi adım adım yazmışsın herşeyi ama merak ettiğim tam olarak istediğimiz renge ne kadar sürede ulaşabiliyoruz,yani 1 haftamı 2 hafta mı,ona göre eve kapatıcam kendimi

ve inan çok korkağım,saçlarımı çok seviyorum ,kopar diye ödüm patlıyor,ne olur bana cesaret ver.

herhangi bir markanın en açık sarı boyası ile boyayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kaşlarımı koleston küllü sarıyla açtım ama istedigim gibi açılmadı siz kaşları ne ile açıyorsunuz

Merhaba bende saçımı acmak istiyorum fakat yıpratmak istemiyorum iki ay sonra dugunum var yipratmadan acmam mümkün mü lütfen yardmci olun saçmda maalesef kına var (

sapsarı severlerdensin anladım canım şu 110 varya garnier in o serisi çok hoş ... arkadaşlar da bilir ama senin istediğin öyle bişi sanırım.. ekstra açıcılığı var
Aslında boya ile mi devam etmeliyim yoksa sık röfleye mi dönmeliyim karar veremedim. Açmadan bu rengi elde edebilir miyim ki ?

saçın baya açık bence elde edebilirsin . ama bu ton tam olarak tutar mı bilmem işte o profesyonellik gerektirir
Sık röfle yapan arkadaşlarımın saç rengi böyle. Ben de yaptırmıştım, memnundum, fakat kuaför değişince çok sık yapamadı, zebra görüntüsü çıktı ortaya. Anlatmaya çalıştım, daha az saç bırakman lazım paket dışında diye ama o zaman komple hepsini açtır dedi. Bu boya işine de hiç bulaşmamam lazımdı, güya diplerin rengini kıracakmış. Boyadan röfleye geri dönmek istiyorum ama diplerin uzamasını da bekleyemem çünkü yaz geldi, sürekli gezeceğiz, böyle diplerle olmaz. 2. defa röfle yaparsam çok yıpranır diye de korkuyorum, çünkü çok inceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…