Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

canım evet eğer güzel yapılmazsa çizgi çizgi oluyor ve berabt duruyor ...canım bencede bulaşmasaydın baya ince duruyor bence açtırma

canım evet eğer güzel yapılmazsa çizgi çizgi oluyor ve berabt duruyor ...canım bencede bulaşmasaydın baya ince duruyor bence açtırma
Ben yaz bitene kadar dip boya yaptırmaya kadar verdim en açık tonla. Kışın da dipleri uzatacağım, bahar gelince bildiğim röfleye döneceğim. Marmaris'e filan giderim belki, oradaki kuaförler daha profesyonel en azından.

canım o kadar güzel saç rengin var ki kendi hali bile hoş .kararın doğru bence öyle yap

Bakalım, inşallah sonunda istediğim renk olur.

canım en açıkla dip yaptırmak yerine 9la devam etmelisin 9.0, 8-1 ve 10-1 karışımı bir boya ile istediğin renge kavuşacağını düşünüyorum ama kesinlikle kuaförünün kullandığı boya markasını değiştirmesi lazım boya 1 saatte nasıl tutmaz öyle bi dünya yok

Teşekkür ederim, az önce kuaförden geldim ben de, dediğiniz gibi yaptı, 9 10 ve 12 karıştırdı sanırım, istediğime yakın bir renk ortaya çıktı.

merhaba konunuzu en başından beri okudum aklım çok karışık fikrini almak istedim benim saçım şu anda koyu kumral 6 aydır 7.1 e boyuyorum çünki altta kızıl vardı bir yıl kadar onu kullanmıştım ama şimdi yaz geliyor ya gözüm kayıyor sarılara ne dersin palette ile açabilirmiyim yada kuaföremi gideyim eline güvendiğim kuaför var 100 e yaparım dedi bide kendim açsam diplerim daha çok açılıyor ne yapacağımı bilemedim açıkçası bana yol gösterin bayanlar

bu sarı saçlarım.. buda hi nt kınasına boyadıgım saçlarımEki Görüntüle 1142941 buda dogal yollarla ve kumral boya sürerek açabildiğim kadarı..ucları diplere göre daha koyu...artık platin sevdamdan bile geçtim canım.. bu rengi tuttursam yeter izlemem gereken aşamalar hakkında yardımcı olursan çok memnun olurum...

ruyor.

Canım naber nasılsın? Uzun zamandır sac mac uzak kaldım gecen gun ınstagramda bır kuafor gordum ıstanbuldan adı toprak şeker tam benim ve burda bırcok kısının ıstedıgı rengı tutturuyor.tam senın anlattıgın gıbı pıgmentasyon ıslemı yapıyormus ama malesef ben ızmırdeyım=( koyu kestane sacları ıtınayla kızıllastırmadan kullu kumrala cevırıyor.ben hala ıstedıgım gıbı kullu kumrala donemedım =((

merhaba canım ben bundan 6-7 ay once saçlarımı küllü kumrala boyatmak istemiştim hani şu bizim türk kızlarının hep istediği ancak genetik itibariyle pek başaramadığı alttan kızıllıklara neden olan renk.neyse kuafor beni hürrem sultan yaptı yolladı ve sonra senın sayende once majirel 6.1le pıgmentasyon yapıp sonra majirel 7.1 le boyamıstım ve ıstedıgım renge yakın ancak bır ton daha koyusunu elde etmıstım.bunu bır ıkı kere daha tekrarladım aynı sekılde saclarımın durumu suan koydugum resımdekı gıbı bana ne onerırsın ?

Eklentiler

• $1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 322
  • $10395804_10152538466556385_690796016982863071_n.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 369
  • $2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 1.127

Bu ilk resimdeki saç hangi renk ?

Canım benim saçlarım koyu kestane, boya yok şuan sacımda kendi rengi. Saçımı nasıl bu renk yapabilirim? (Daha önce saçımı açmışlığım var renk zor gibi ama anlatırsan yapabileceğimi düşünüyorum. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…