Sık röfle yapan arkadaşlarımın saç rengi böyle. Ben de yaptırmıştım, memnundum, fakat kuaför değişince çok sık yapamadı, zebra görüntüsü çıktı ortaya. Anlatmaya çalıştım, daha az saç bırakman lazım paket dışında diye ama o zaman komple hepsini açtır dedi. Bu boya işine de hiç bulaşmamam lazımdı, güya diplerin rengini kıracakmış. Boyadan röfleye geri dönmek istiyorum ama diplerin uzamasını da bekleyemem çünkü yaz geldi, sürekli gezeceğiz, böyle diplerle olmaz. 2. defa röfle yaparsam çok yıpranır diye de korkuyorum, çünkü çok inceler.
Ben yaz bitene kadar dip boya yaptırmaya kadar verdim en açık tonla. Kışın da dipleri uzatacağım, bahar gelince bildiğim röfleye döneceğim. Marmaris'e filan giderim belki, oradaki kuaförler daha profesyonel en azından.canım evet eğer güzel yapılmazsa çizgi çizgi oluyor ve berabt duruyor ...canım bencede bulaşmasaydın baya ince duruyor bence açtırma
Ben yaz bitene kadar dip boya yaptırmaya kadar verdim en açık tonla. Kışın da dipleri uzatacağım, bahar gelince bildiğim röfleye döneceğim. Marmaris'e filan giderim belki, oradaki kuaförler daha profesyonel en azından.
Bakalım, inşallah sonunda istediğim renk olur.canım o kadar güzel saç rengin var ki kendi hali bile hoş .kararın doğru bence öyle yap
Bakalım, inşallah sonunda istediğim renk olur.
Teşekkür ederim, az önce kuaförden geldim ben de, dediğiniz gibi yaptı, 9 10 ve 12 karıştırdı sanırım, istediğime yakın bir renk ortaya çıktı.canım en açıkla dip yaptırmak yerine 9la devam etmelisin 9.0, 8-1 ve 10-1 karışımı bir boya ile istediğin renge kavuşacağını düşünüyorum ama kesinlikle kuaförünün kullandığı boya markasını değiştirmesi lazım boya 1 saatte nasıl tutmaz öyle bi dünya yok
ruyor.Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin :)
arkdslar saçlarınızı açma işleminden sonra mutlaka badem yagı + gliserinli su ile bakım yapın..
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin :)
arkdslar saçlarınızı açma işleminden sonra mutlaka badem yagı + gliserinli su ile bakım yapın..
Eki Görüntüle 1142925 bu sarı saçlarım..Eki Görüntüle 1142926 buda hiEki Görüntüle 1142926 nt kınasına boyadıgım saçlarımEki Görüntüle 1142941 buda dogal yollarla ve kumral boya sürerek açabildiğim kadarı..ucları diplere göre daha koyu...artık platin sevdamdan bile geçtim canım..Eki Görüntüle 1142946 bu rengi tuttursam yeter izlemem gereken aşamalar hakkında yardımcı olursan çok memnun olurum...
Teşekkür ederim, az önce kuaförden geldim ben de, dediğiniz gibi yaptı, 9 10 ve 12 karıştırdı sanırım, istediğime yakın bir renk ortaya çıktı.
Eki Görüntüle 1140021 Eki Görüntüle 1140022 Eki Görüntüle 1140023
merhaba jully nasılsın?ben senden ıkı ay once bır kez yardım almıstım kullu kumrala cevırmek ıstedıgım saclarım kuafor tarafından turuncu karamel bıseye cevrılmıstı bende senın tavsıyenle 2kutu majırel 6.1 ıle pıgmentasyon yapıp 3 kutu majıreal 7.1 e boyadım coK guzel oldu.ıstedıgım ton ve sacımın suankı durumunu koyuyorum tekrar yardımcı olursan cok dua ederım =))Bu arada beyazlarım da cok
Bu ilk resimdeki saç hangi renk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?