Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Merhaba julyy... Birkaç gündür saçlarım için internette araştırma yaparken tesadüf seni ve yardımcı yazılarını gördüm. Okuduklarımla beni umutsuzluktan kurtardın. Diğer üyelere yardımcı olduğun gibi banada yardımcı olabilirsin inşallah. Ben de saçlarımı 9.1 küllü sarı yapmak için kuaföre gittim. Saçlarımı bitkisel açıcılarla açtı. Platin sarısına yakın açıldı saçlarım. 1 ay öyle kullandım 1 ay sonra bebek sarısı gibi bir renge boyadı. Üstüne de ışıltı attı. Renk çok güzeldi ama bana yakışmadı. Yüzümü koyu gösterdi. 3 gün sonra Tekrar kuaföre gitmeye utandığım için koleston'un 7.1 aldım boyadım. Saçımda yeşillenme oldu. 1 gün sonra dore sarıya boyadım. Yeşilliği kapatır dediler. Bir hafta sonra yine yeşillik az da olsa kendini gösterdi. Neyse uzatmayım, onun üzerine 8.1 ve 10.1 karıştırıp sürdüm daha koyu yeşil oldu. Bu sefer palette yoğun renç açıcı alıp aynı gün saçımı yeniden açtım. Yine aynı gün selective 6.06 ile boyadım. Oldu kızıl bronz. 1 haftadır ne yapacağımı şaşırdım ve araştırma içindeyim. Senin yazılarını okudum biraz rahatladım. Şu anki saç rengim bu Eki Görüntüle 1076336 istediğim renk ise bu Eki Görüntüle 1076338 renk tonu nedir nasıl bir işlem yapmam lazım bana yardımcı olursan çok sevinirim. Yardımların için şimdiden tşk ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

julyy merhaba bana yardım edermisin

fotodakiler palette ile açtığım saçlarım senin eklediğin 7 ve 8 foto daki gibi olması için bundan sonra ne yapabilirm.
bir kez daha açmayı düşünüyorum yada ne renk ile boyasam turunculuk gider.

Canım buraya yazdıktan sonra saçıma bal+zeytinyağı+ argan yağı karıştırıp saçıma sürdüm bakım için. 1 1.5 saat bekledikten sonra yıkadım saçımı kuruttuğumda bariz bir şekilde saç rengimin açıldığını gördüm. Şu an ev ortamındaki saç rengim bu
Eki Görüntüle 1076613 Eki Görüntüle 1076614
Diplerinde kızıllık var diğer bölgeler mat kızıllık yok. Saçımda kızıllık olması hoşuma girmiyor. Saç rengimi bakım yaparak birazdaha açıp 9.1'e öyle mi boyasam. Tutarmı acaba ? Birde yine yeşillenme olurmu? Veya istediğim saç rengine ulaşmak için küllü mü külsüz mü boya kullanmalıyım... Senin yorumunu bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

julyyy renkler şahane ve saçlarında çok sağlıklı,
saç bakımını nasıl yapıyorsun peki? belki yazmışsındır ama yorumların arasında kaybolmuş durumundayım

julyyy renkler şahane ve saçlarında çok sağlıklı,
saç bakımını nasıl yapıyorsun peki? belki yazmışsındır ama yorumların arasında kaybolmuş durumundayım

cnm cok teşekkür ederim argan yagı gliserinli su bu ikisini hayatından cıkartma derim çok işe yarıyorlar tabi uçlar içinde zeytinyagı şart

CNM SLMLAR ATTIGIN FOTOLAR AÇILMIYOR .. bizim saç pigmentlerimizde kızıllık oldugu için o kızıllar sürekli cıkıyor canım maalesef saçlarında kızıllık o yansıma olmamasını ıstıyorsan ara ara küllü açık tnlar ile cila yapmalısın ve kesinlikle turuncu azaltıcı şampuanlar var onları kullanmalısın yansımalardan kurtulman için

saç rengin harika bu arada begendim :)) saçlarından turunculugu akıtman biraz zaman alıcak cunku saçların turuncu yansımalı birenk. bu saçını açman gerekli cnm iyi dusunerek yapmalısın küllü bir sarı elde etmek istiyorsan açma aşamaları sonrası küllü cok açık sarı ile cila işlemi yapmalısın

merhaba jully yardımına ıhtıyacım var bu ılk resım bnm saclarım cok turuculuk oldugu için degstrdım kumralaa donus yaptım hayatmn hatası oldu alaışamıyorum pskolojım bozuldu bıraz bıraz actım sımdı bal rengı gbı ama esksı gbı olmuyo acmdan cunku onceden voıla altın sarısı boyadgımda bu renk oldyodu sımdı açmıyo normal koyu turuncu karsmı oluyo [ATTAH=CONFIG]1088871[/ATTACH] bu renk arasında gdıp gdp gelıyororum çunku dogal durmasnı ıstıyoon bu ılk atıgım resımdekı rengı nasıl elde ederım acaba kolestonlamı arkdasm acık küllü sarı dedı cunku rengını çok karaszm eskı rengimmi bu renkmı yada nasıl yprım

cnm saçrengin cok guzel ya ben bu tonlara bayılıyorum simdilerde .. neyse saçlarını tekrar eski haline dönüştürmen için boya vs yapsanda kar etmez rengarenk olursun dahada kotu olur herkesten bir ses cıkar dinleme. bu işlemi önceki sayfalarda anlatmıştım tekrar yazayım ben saçlarımı sen gibi koyultup tekrar alışamayıp eski halime getirdim bilirim o duyguyu :)

BOLCA SAÇKREMİ + OREAL + %30 OKSİdAN YARIM ŞİŞE (%40 OLMALI FAKAT SAÇLARIN YIPRANABİLİR BUYUZdEN AZ VOLUMLE GİR) BU 3ÜNÜ KAPTA KARIŞTIRIP SAÇLARINI YIKAR GİBİ HERYERİNE BOCA ET FAKAT ŞÖLE Bİ dURUM VAR SAÇLARININ dİPLERİ CIKTIYSA KESİNLİKLE ONCE dİPLERİNİ AÇMALISIN SONRA BU İŞLEMİ YAPMALISIN NEdENİ İSE SAÇ dİBİNdEKİ KENdİ YENİ CIKAN SAÇLARIN AÇMA İŞLEMİ BU VE TURUNCU AKAR AŞŞALARA YİNE SARI GÖRÜNÜM KAZANAMAZSN. BU İŞLEMİ YAP SAÇ dİPLERİNİ AÇTIKTAN SONRA FAZLA BEKLETMENE GEREK YOK SARARdIGINdA TEKRAR YIKA YİNE BOL BOL SAÇ KREMİ YAP İLK ZMN SERTLEŞİCEK BİRAZ CNKU SONRA dUZELİYOR BEN BU İŞLEMİ 1 SEFER YAPIP ESKİ SARIŞIN HALİME GERİ dÖNdÜM BİR ARKAdASIMA YAPTIM ONdA 2 SEFERdE dÖNdÜ.. YANİ SAÇ GEÇMİŞİNİ BİLMEdİĞİM İÇİN ÖNCESİ SAÇLARIN SAPSARI İSE TEKRAR KAVUŞMAN İÇİN BUNLAR GEREKİYO TATLIM

pekı o attıgım renk mı ypyım sence yanı küllü sarımı o tm bılmıyorum yada altın sarısımı o renk cok guzel ama tm anlymdm

pekı o attıgım renk mı ypyım sence yanı küllü sarımı o tm bılmıyorum yada altın sarısımı o renk cok guzel ama tm anlymdm

cnm o renk platine yakın küllülük yok o renkte ve kişi sanırım dogal sarısın buyuzden sarısıda cok dogal olmuş. o renk için kuaföre gidip bol bol paket attırman gerekicek suanki saçını effoser silici işlemi ile silecekler ve paket atıcaklar bu şekilde kuaförünüze söylerseniz anlar

yok bıtanem ıkı resımdekıde aynı kısı küllü sarı dedı kndm yapıcam once acıyım acıyım yogun acıyla sonrada 10.1 yapıyım dıydum bn

cnm cok üzüldüm ya ck renk yapmışsın keşke birilerine danışıp uygulama yapsaydın .. en buyuk hata platine kadar açık olan saça bu boyaları vurmak oluyor. bu boyalar renk tonu kırmak için aslında sarışınsak once pigmentasyon yapmamız gerekli yada cila işlemleri ile renk kırılmaları yapılması gerekli. attıgın fotolar açılmıyor tekrar denersen sevinirim

yok bıtanem ıkı resımdekıde aynı kısı küllü sarı dedı kndm yapıcam once acıyım acıyım yogun acıyla sonrada 10.1 yapıyım dıydum bn

fotolarda farklı cıkmış ozaman ben bi küllülük göremedm cnku turuncu yansıması bile var ilk fotoya bakarsan .. tabi bnm son fotoma ben o şekil ulaştım 3 kez açtım saçlarımı ve cila yaptım 10.1 ile bahsetmiştim zaten

kumral olan saç rengine bayıldım

cnm bak yukarda bayana anlattm işlemi yaparsan eski saclarına kavusursun bolca saç kremi oreal az bi oksidan ile

ben bu tonlara evde sadece 2 kez açma işlemi ve aralara balyaj atma işlemi ile elde ettim eliniz yatkın ise bu işlere yapabilirsinz fakat hiç boya işlerine el sürmediyseniz kuaföre gitmelisinz cnku bu bahsettiğinz tonlar balyaj çalışması ile elde edilir(saç renginz siyaha yakın oldugu için biraz zorlanırsnz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…