BURAYA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNRİM
Julyy size yazdım döndüğünü z için teşekkürler ama bir türlü foto yukleyeme dim . Yeniyim burada acemiliği me verin. Birde telden bağlanıyor um onun için mi yukleyeme dim anlamadım ki Buarada saçların zi o tarif ettiğin bakımlar la nekadar süre de uzattı niz . Bende tarif ettiğiniz gibi yapıyorum insallh kısa sürede uzar. Ama saçlarım palette boyadan sonra kazandığı yumuşaklı gi hicbirsey ilde elde edemiyoruz neden bir fikrin var mı ?
julyyy renkler şahane ve saçlarında çok sağlıklı,
saç bakımını nasıl yapıyorsun peki? belki yazmışsındır ama yorumların arasında kaybolmuş durumundayım
Julyy size yazdım döndüğünü z için teşekkürler ama bir türlü foto yukleyeme dim . Yeniyim burada acemiliği me verin. Birde telden bağlanıyor um onun için mi yukleyeme dim anlamadım ki Buarada saçların zi o tarif ettiğin bakımlar la nekadar süre de uzattı niz . Bende tarif ettiğiniz gibi yapıyorum insallh kısa sürede uzar. Ama saçlarım palette boyadan sonra kazandığı yumuşaklı gi hicbirsey ilde elde edemiyoruz neden bir fikrin var mı ?
rica ederim canım vakit buldukça cvblandırmaya çalışıyorum. saçlarınızın kısa sürede daha hızlı uzaması için öncelikle sık sık yıkamanız ve yuvarlak uclu tarakla her gece yatmadan once taramanızı saç diplerinize ara ara masaj yapmanızı hatta bazı zamanlar saçlarınızı çekin hafif hafif bu işlemler saç diplerini uyarıyor farkı görceksinizben suan saçlarıma çıtçıt kullanıyorum canım fotograflardakiler öncesi zamanın kestirdim yani ve bu işlemlerle saçlarım tekrar uzuyor hızla (elma sirkesi arada son suyunuza ekleyin parlaklıgı kalıcı olur) argan yagı kullanın ara ara saçlarınıza ve kuruysa uçları kesinlikle gliserin suyla karıştırıp 1 kapak yeterli fıs fıslayın saçınızın uclarını KURUYKEN..
Canım buraya yazdıktan sonra saçıma bal+zeytinyağı+ argan yağı karıştırıp saçıma sürdüm bakım için. 1 1.5 saat bekledikten sonra yıkadım saçımı kuruttuğumda bariz bir şekilde saç rengimin açıldığını gördüm. Şu an ev ortamındaki saç rengim bu
Eki Görüntüle 1076613 Eki Görüntüle 1076614
Diplerinde kızıllık var diğer bölgeler mat kızıllık yok. Saçımda kızıllık olması hoşuma girmiyor. Saç rengimi bakım yaparak birazdaha açıp 9.1'e öyle mi boyasam. Tutarmı acaba ? Birde yine yeşillenme olurmu? Veya istediğim saç rengine ulaşmak için küllü mü külsüz mü boya kullanmalıyım... Senin yorumunu bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1076490
julyy merhaba bana yardım edermisin
fotodakiler palette ile açtığım saçlarım senin eklediğin 7 ve 8 foto daki gibi olması için bundan sonra ne yapabilirm.
bir kez daha açmayı düşünüyorum yada ne renk ile boyasam turunculuk gider.
merhaba jully yardımına ıhtıyacım var Eki Görüntüle 1088864 bu ılk resım bnm saclarım cok turuculuk oldugu için degstrdım kumralaa donus yaptım hayatmn hatası oldu alaışamıyorum pskolojım bozuldu bıraz bıraz actım sımdı bal rengı gbı ama esksı gbı olmuyo acmdan cunku onceden voıla altın sarısı boyadgımda bu renk oldyodu sımdı açmıyo normal koyu turuncu karsmı oluyo Eki Görüntüle 1088870 Eki Görüntüle 1088871 [ATTAH=CONFIG]1088871[/ATTACH] bu renk arasında gdıp gdp gelıyororum çunku dogal durmasnı ıstıyoon bu ılk atıgım resımdekı rengı nasıl elde ederım acaba kolestonlamı arkdasm acık küllü sarı dedı cunku rengını çok karaszm eskı rengimmi bu renkmı yada nasıl yprım
cnm saçrengin cok guzel ya ben bu tonlara bayılıyorum simdilerde .. neyse saçlarını tekrar eski haline dönüştürmen için boya vs yapsanda kar etmez rengarenk olursun dahada kotu olur herkesten bir ses cıkar dinleme. bu işlemi önceki sayfalarda anlatmıştım tekrar yazayım ben saçlarımı sen gibi koyultup tekrar alışamayıp eski halime getirdim bilirim o duyguyu :)
BOLCA SAÇKREMİ + OREAL + %30 OKSİdAN YARIM ŞİŞE (%40 OLMALI FAKAT SAÇLARIN YIPRANABİLİR BUYUZdEN AZ VOLUMLE GİR) BU 3ÜNÜ KAPTA KARIŞTIRIP SAÇLARINI YIKAR GİBİ HERYERİNE BOCA ET FAKAT ŞÖLE Bİ dURUM VAR SAÇLARININ dİPLERİ CIKTIYSA KESİNLİKLE ONCE dİPLERİNİ AÇMALISIN SONRA BU İŞLEMİ YAPMALISIN NEdENİ İSE SAÇ dİBİNdEKİ KENdİ YENİ CIKAN SAÇLARIN AÇMA İŞLEMİ BU VE TURUNCU AKAR AŞŞALARA YİNE SARI GÖRÜNÜM KAZANAMAZSN. BU İŞLEMİ YAP SAÇ dİPLERİNİ AÇTIKTAN SONRA FAZLA BEKLETMENE GEREK YOK SARARdIGINdA TEKRAR YIKA YİNE BOL BOL SAÇ KREMİ YAP İLK ZMN SERTLEŞİCEK BİRAZ CNKU SONRA dUZELİYOR BEN BU İŞLEMİ 1 SEFER YAPIP ESKİ SARIŞIN HALİME GERİ dÖNdÜM BİR ARKAdASIMA YAPTIM ONdA 2 SEFERdE dÖNdÜ.. YANİ SAÇ GEÇMİŞİNİ BİLMEdİĞİM İÇİN ÖNCESİ SAÇLARIN SAPSARI İSE TEKRAR KAVUŞMAN İÇİN BUNLAR GEREKİYO TATLIM
pekı o attıgım renk mı ypyım sence yanı küllü sarımı o tm bılmıyorum yada altın sarısımı o renk cok guzel ama tm anlymdm
cnm o renk platine yakın küllülük yok o renkte ve kişi sanırım dogal sarısın buyuzden sarısıda cok dogal olmuş. o renk için kuaföre gidip bol bol paket attırman gerekicek suanki saçını effoser silici işlemi ile silecekler ve paket atıcaklar bu şekilde kuaförünüze söylerseniz anlar
Merhaba julyy... Birkaç gündür saçlarım için internette araştırma yaparken tesadüf seni ve yardımcı yazılarını gördüm. Okuduklarımla beni umutsuzluktan kurtardın. Diğer üyelere yardımcı olduğun gibi banada yardımcı olabilirsin inşallah. Ben de saçlarımı 9.1 küllü sarı yapmak için kuaföre gittim. Saçlarımı bitkisel açıcılarla açtı. Platin sarısına yakın açıldı saçlarım. 1 ay öyle kullandım 1 ay sonra bebek sarısı gibi bir renge boyadı. Üstüne de ışıltı attı. Renk çok güzeldi ama bana yakışmadı. Yüzümü koyu gösterdi. 3 gün sonra Tekrar kuaföre gitmeye utandığım için koleston'un 7.1 aldım boyadım. Saçımda yeşillenme oldu. 1 gün sonra dore sarıya boyadım. Yeşilliği kapatır dediler. Bir hafta sonra yine yeşillik az da olsa kendini gösterdi. Neyse uzatmayım, onun üzerine 8.1 ve 10.1 karıştırıp sürdüm daha koyu yeşil oldu. Bu sefer palette yoğun renç açıcı alıp aynı gün saçımı yeniden açtım. Yine aynı gün selective 6.06 ile boyadım. Oldu kızıl bronz. 1 haftadır ne yapacağımı şaşırdım ve araştırma içindeyim. Senin yazılarını okudum biraz rahatladım. Şu anki saç rengim bu Eki Görüntüle 1076336 istediğim renk ise bu Eki Görüntüle 1076338 renk tonu nedir nasıl bir işlem yapmam lazım bana yardımcı olursan çok sevinirim. Yardımların için şimdiden tşk ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok bıtanem ıkı resımdekıde aynı kısı küllü sarı dedı kndm yapıcam once acıyım acıyım yogun acıyla sonrada 10.1 yapıyım dıydum bn
merhaba jully yardımına ıhtıyacım var Eki Görüntüle 1088864 bu ılk resım bnm saclarım cok turuculuk oldugu için degstrdım kumralaa donus yaptım hayatmn hatası oldu alaışamıyorum pskolojım bozuldu bıraz bıraz actım sımdı bal rengı gbı ama esksı gbı olmuyo acmdan cunku onceden voıla altın sarısı boyadgımda bu renk oldyodu sımdı açmıyo normal koyu turuncu karsmı oluyo Eki Görüntüle 1088870 Eki Görüntüle 1088871 [ATTAH=CONFIG]1088871[/ATTACH] bu renk arasında gdıp gdp gelıyororum çunku dogal durmasnı ıstıyoon bu ılk atıgım resımdekı rengı nasıl elde ederım acaba kolestonlamı arkdasm acık küllü sarı dedı cunku rengını çok karaszm eskı rengimmi bu renkmı yada nasıl yprım
canım acil cevabını bekliyorum biliyorum çok soru var ama ben biran önce eski saçlarıma kavuşmak istiyorum
detaylı yazar mısın biran önce başlıyayım boya alışverişine çıkmadan nolurrrr :26:
kumral olan saç rengine bayıldım
merhaba, öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkürler :)
benim doğal saçım siyaha yakın koyu kahve. yakın zamanda koyu bakır kahve rengine boyattım.
Eki Görüntüle 1072275 resimdeki gibi.
şimdi saçımın rengini değiştirmek istiyorum.
Eki Görüntüle 1072302 Eki Görüntüle 1072303
bu resimlerdeki renkleri elde etmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?