Saclarinizi acmak icin loreal platinium toz acici deneyin, tecrubelerinizi paylasin, ben cok duydum gelin gotun ki daha denemek kismet olmadi, sanirim bi on gun icerisinde dip boyami onunla yapacagim, rofleden duz sariya gectim, zor oldu ama rofleden o kadar biktim ki. Aralardaki renk farkliliklari sarilari bozuyo surekli, renk sabit kalmiyo, ben victoria beckham'in sari sacli halindeki gibi parlak baskin sariyi seviyorum. Amerikadan toner getirdim, sac acildiktan sonra o tonerler hayat kurtariyo, sactaki sariligi turunculugu aliyo, kezban sarisi out iskandinav sarisi in:) ama diplerim cikti suan, her seferinde oryal dip boya yaptircam ama dip rofleden iyidir. En azindan ortaya cikan renk bi sekilde parlak oluyo.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Resimlerinizi görseydik
Bende sarı saç delisiyim. Ama saçıma açıcı sürmem mahfolur
Anlamadım ?
Benim kim olduğumu mu biliyotsunuz?
saygısız.
Lütfen hanımlar, polemiğe girmeyiniz rica ediyorum.
yükleyememişim resimleri şimdi yükledim
Tskkur ederim o kadar yazdiniz sagolun
anladım canım yavaş yavaş deneyerek tecrübe ediyoruz
SAÇLARINA AKITMA İŞLEMİ YAPMAN GEREKİCEK dİPLERİN CIKTIYSA ONCELİK ONLARI AÇMAK OLUCAK dAHA SONRA SÖLEYECEGM İŞLEMİ YAPMAN GEREKİR ESKİ SARILARINA KAVUŞMAN İÇİN..
GERCİ SİZ BAŞKA BİR BAYANLA dİYALOĞA GİRİP SORUNUZUN CVBINI ALMIŞSINZ O KİŞİYLE ÖZELdEN KONUŞUN LÜTFEN SEVGİLER..
az once bayana uyarı yaptım ve bunu okudugunuz halde soru sormaya devam ederek amacınızı da az cok anlıyorum yani
şuan saçlarım bayağı açıldı aslında ışıltılı sarılar çıktı cnm kibarlık gösterip mesajıma soruma cevap karşılık veren birine nezaketsizlik yapmak olmazdı ayrıca benim senin engin bilgilerine ihtiyacım varrrr kızma bana
SAÇLARINA AKITMA İŞLEMİ YAPMAN GEREKİCEK dİPLERİN CIKTIYSA ONCELİK ONLARI AÇMAK OLUCAK dAHA SONRA SÖLEYECEGM İŞLEMİ YAPMAN GEREKİR ESKİ SARILARINA KAVUŞMAN İÇİN..
GERCİ SİZ BAŞKA BİR BAYANLA dİYALOĞA GİRİP SORUNUZUN CVBINI ALMIŞSINZ O KİŞİYLE ÖZELdEN KONUŞUN LÜTFEN SEVGİLER..
evet canım tekrar bir başka soru olursa yada anlayamadıgın kısımlar sorabilirsin
evet cnm silver şampuan turuncu yansımanı alıcaktır . saçlarına koyu demedimki zaten cok turuncu bir zemin dedim saçın istediğin kadar açık renk olsn alt zemin turuncu ise istediğin kadar sarı renge boya hep kusar cnm o yuzden söledm . yogun renk açıcı dediğin olay oreal zaten :) onu istemiorm dedn ama oda toz açıcı bunun boya şeklinde olanlarıda var 11 ve 12li seriler yogun açıcılı boyalar işte bu boyalar saçı maalesef lastikleştiriyor tavsiye etmiorm cnm .. sen gzl bi sarı rengine boya daha sonra silver şampuan ile ara ara yıka ckta abartma saçların morarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?