Merhaba julyy... Birkaç gündür saçlarım için internette araştırma yaparken tesadüf seni ve yardımcı yazılarını gördüm. Okuduklarımla beni umutsuzluktan kurtardın. Diğer üyelere yardımcı olduğun gibi banada yardımcı olabilirsin inşallah. Ben de saçlarımı 9.1 küllü sarı yapmak için kuaföre gittim. Saçlarımı bitkisel açıcılarla açtı. Platin sarısına yakın açıldı saçlarım. 1 ay öyle kullandım 1 ay sonra bebek sarısı gibi bir renge boyadı. Üstüne de ışıltı attı. Renk çok güzeldi ama bana yakışmadı. Yüzümü koyu gösterdi. 3 gün sonra Tekrar kuaföre gitmeye utandığım için koleston'un 7.1 aldım boyadım. Saçımda yeşillenme oldu. 1 gün sonra dore sarıya boyadım. Yeşilliği kapatır dediler. Bir hafta sonra yine yeşillik az da olsa kendini gösterdi. Neyse uzatmayım, onun üzerine 8.1 ve 10.1 karıştırıp sürdüm daha koyu yeşil oldu. Bu sefer palette yoğun renç açıcı alıp aynı gün saçımı yeniden açtım. Yine aynı gün selective 6.06 ile boyadım. Oldu kızıl bronz. 1 haftadır ne yapacağımı şaşırdım ve araştırma içindeyim. Senin yazılarını okudum biraz rahatladım. Şu anki saç rengim bu Eki Görüntüle 1076336
istediğim renk ise bu Eki Görüntüle 1076338
renk tonu nedir nasıl bir işlem yapmam lazım bana yardımcı olursan çok sevinirim. Yardımların için şimdiden tşk ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi