Bende boyatmak istiyorum ama korkuyorum yakışmaz diye :18::18:
Biraz cesaret istiyor ben bal rengi istiyorum ama yapmaya korkuyorum
bende söledim bayana vallaha o açık rengi kumrala döndürmek öle zordurki kimyapmışsa helal olsnama bayan sarışın olmak istiyor tekrar
yok bn sarısın halımle mutluyum o zamn 10.1 ypıım 10.1 boyanmış baska resmn varmı renge ıyıce bkıyım platıne bnzıyodu sacın jully
benim saçlarımda koyu renk. bir defasında rengini açtırmıştım. araya da sarı balyaj attırdım. Bi baktım saç tellerim mahvolmuş sarıya boyananlar. Ondan sonra bir daha boyatmadım. şimdi doğal rengimi kullanıyorum. bakıyorum da bölesi daha güzelmiş. sarı saç ta çekici geliyor insana, doğal saçım biraz açık olsa bende denerdim.
Çok heves edersem peruk alır kullanırım napayım
ne kadar bilgili olursan ol o saç yanıyor zaten sarışınların tek kabusu sert saçlar en guzeli hiç yapmamak tabi katılıyorum cnm haklısın ama işte öle bi tutkuki sarışınlık vazgecemiyor insan.. bnm profile koydugum son saç rengmdi ben tekrar açtımen sonunda elime alıcam hepsini bakalım ne zmn
çok güzel olmuş, yüzüne de gitmiş rengi.. fotoğrafta baya açık çıkmış zaten daha ne kadar açtın bilemedim
kız yok su ustte paylaştıklarmı demiyorum july profilini diyorum su avatar resmimi karamelimsi yaptım ya o
cok guzel jully sanklı altını sarısı kullulk akmıs o zamn cnm
cok guzel jully sanklı altını sarısı kullulk akmıs o zamn cnm
rica ederim canım vakit buldukça cvblandırmaya çalışıyorum. saçlarınızın kısa sürede daha hızlı uzaması için öncelikle sık sık yıkamanız ve yuvarlak uclu tarakla her gece yatmadan once taramanızı saç diplerinize ara ara masaj yapmanızı hatta bazı zamanlar saçlarınızı çekin hafif hafif bu işlemler saç diplerini uyarıyor farkı görceksinizben suan saçlarıma çıtçıt kullanıyorum canım fotograflardakiler öncesi zamanın kestirdim yani ve bu işlemlerle saçlarım tekrar uzuyor hızla (elma sirkesi arada son suyunuza ekleyin parlaklıgı kalıcı olur) argan yagı kullanın ara ara saçlarınıza ve kuruysa uçları kesinlikle gliserin suyla karıştırıp 1 kapak yeterli fıs fıslayın saçınızın uclarını KURUYKEN..
Anladım argan yağı hariç tavsiye ettiğiniz bütün yaglardan alıp karışım yaptım. badem yağı, Hint yağı, susam yağı, çam terepenti, gliserin ve zeytin yağı da koydum hepsini karıştırdım 2 günde bir y ağlıyor um. Ayrıca gliserin li şu yaptım kuruyunca sıkıyor um. Anlamadigim bukadar yag karisimi ni uyguladigim halde palette boyana sonrsi kavustugum yumsakligi elde edemedim. Bu karisim bitsin bir de onun icerisinde ki 7 yag karisimini deneyecegim. Ben beyaza yakin rofle istemistim uclarda geçen yıldan rofle vardı kuaför yaparım beyaz a yakin dedi kopmuş umrumda değil bende deneme amaçlı bant şeklinde paket attırdı m. Istefigim renk ti ama atılan yerler koptu onun için hepsine artırmaya cesaret edemedim uzatma cabasindayim. Sonra geçtim başına ama istediğim renk olmadı hala kızıl lik var yikadikca çoğalıyor. Birde merak ettiğim saçlarımı sana göstermek nasip olmadı. Cit çıt la ilgili bir soru sormuş konunun başlarında bir arkadas o kişi saclarini evde kendi beyaz a kadar yaptığını yazmış sac kremiyle sırrı ni özelden yazarım demiş hatta kota dolu atamıyorum felan dedi sonra yazmış hatırlamaz san normaldir. Yuzkerce kisiye yardimci olmussun ben o renge sahip olmak istiyorum. Niçin söylesem hatırlamı sin????
Anladım argan yağı hariç tavsiye ettiğiniz bütün yaglardan alıp karışım yaptım. badem yağı, Hint yağı, susam yağı, çam terepenti, gliserin ve zeytin yağı da koydum hepsini karıştırdım 2 günde bir y ağlıyor um. Ayrıca gliserin li şu yaptım kuruyunca sıkıyor um. Anlamadigim bukadar yag karisimi ni uyguladigim halde palette boyana sonrsi kavustugum yumsakligi elde edemedim. Bu karisim bitsin bir de onun icerisinde ki 7 yag karisimini deneyecegim. Ben beyaza yakin rofle istemistim uclarda geçen yıldan rofle vardı kuaför yaparım beyaz a yakin dedi kopmuş umrumda değil bende deneme amaçlı bant şeklinde paket attırdı m. Istefigim renk ti ama atılan yerler koptu onun için hepsine artırmaya cesaret edemedim uzatma cabasindayim. Sonra geçtim başına ama istediğim renk olmadı hala kızıl lik var yikadikca çoğalıyor. Birde merak ettiğim saçlarımı sana göstermek nasip olmadı. Cit çıt la ilgili bir soru sormuş konunun başlarında bir arkadas o kişi saclarini evde kendi beyaz a kadar yaptığını yazmış sac kremiyle sırrı ni özelden yazarım demiş hatta kota dolu atamıyorum felan dedi sonra yazmış hatırlamaz san normaldir. Yuzkerce kisiye yardimci olmussun ben o renge sahip olmak istiyorum. Niçin söylesem hatırlamı sin????
anlamadım cnm vallaha hayatta suan hatırlayamamda zaten
anlamadım cnm vallaha hayatta suan hatırlayamamda zaten
Peki ben saçlarımı sana nasıl gösterebilirim. Sonrasın da senin tarif etmene göre beyaza ulaşabilirim. Eminim çünkü çok tecrübeli sin
Lütfen yardımını bekliyorum.....
cok guzel jully canım bıde bu saca masa ypsan bnm dedıgım saca bnzıcek dalgalı harıka canım dogalda dryo
bnmkıde hep boyleydı sımdı koleston acıcyla acıcam zaten bal rengı bıde koleston yaptımmı tmmdır zaten bnde senın gbı yıllardr kndım ugrasa ugrasa yakarak yaptım elımde kalcak sarıdan vazgecemıyoruzEki Görüntüle 1088991 mesala bn bu renk ıcın hep voıla altn sarsnı kullndım
CNM SLMLAR ATTIGIN FOTOLAR AÇILMIYOR .. bizim saç pigmentlerimizde kızıllık oldugu için o kızıllar sürekli cıkıyor canım maalesef saçlarında kızıllık o yansıma olmamasını ıstıyorsan ara ara küllü açık tnlar ile cila yapmalısın ve kesinlikle turuncu azaltıcı şampuanlar var onları kullanmalısın yansımalardan kurtulman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?