Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

yok bn sarısın halımle mutluyum o zamn 10.1 ypıım 10.1 boyanmış baska resmn varmı renge ıyıce bkıyım platıne bnzıyodu sacın jully

Bende boyatmak istiyorum ama korkuyorum yakışmaz diye :18::18:

Biraz cesaret istiyor ben bal rengi istiyorum ama yapmaya korkuyorum

evet cnm saç işi biraz cesaret birazda amannn nolcakki en fazla yanar keserim diyen kişiler için gecerli

bende söledim bayana vallaha o açık rengi kumrala döndürmek öle zordurki kimyapmışsa helal olsn ama bayan sarışın olmak istiyor tekrar

benim saçlarımda koyu renk. bir defasında rengini açtırmıştım. araya da sarı balyaj attırdım. Bi baktım saç tellerim mahvolmuş sarıya boyananlar. Ondan sonra bir daha boyatmadım. şimdi doğal rengimi kullanıyorum. bakıyorum da bölesi daha güzelmiş. sarı saç ta çekici geliyor insana, doğal saçım biraz açık olsa bende denerdim.
Çok heves edersem peruk alır kullanırım napayım

yok bn sarısın halımle mutluyum o zamn 10.1 ypıım 10.1 boyanmış baska resmn varmı renge ıyıce bkıyım platıne bnzıyodu sacın jully

ben cila cokyapmadıgım için yıkandıkca attıgın bayanın saç rengi gibi oldu yani hafif kızıllık var ama cila yapınca 10.1 ile o kızıllık gidiyor küllü sarı oluyorsun.. paylaştıgım renk fotografları ilk sayfamdaki saç rengim küllü ile boyanmış halidir.. bunlarda yıkanmış hali cnm

ne kadar bilgili olursan ol o saç yanıyor zaten sarışınların tek kabusu sert saçlar en guzeli hiç yapmamak tabi katılıyorum cnm haklısın ama işte öle bi tutkuki sarışınlık vazgecemiyor insan.. bnm profile koydugum son saç rengmdi ben tekrar açtım en sonunda elime alıcam hepsini bakalım ne zmn

çok güzel olmuş, yüzüne de gitmiş rengi.. fotoğrafta baya açık çıkmış zaten daha ne kadar açtın bilemedim

çok güzel olmuş, yüzüne de gitmiş rengi.. fotoğrafta baya açık çıkmış zaten daha ne kadar açtın bilemedim

kız yok su ustte paylaştıklarmı demiyorum july profilini diyorum su avatar resmimi karamelimsi yaptım ya o

10.1 ile cila yapılıp boyanmış hali ilk foto dışarda çekilmiş hali boyanın 2 kez yıkanmasından sonra

Peki ben saçlarımı sana nasıl gösterebilirim. Sonrasın da senin tarif etmene göre beyaza ulaşabilirim. Eminim çünkü çok tecrübeli sin
Lütfen yardımını bekliyorum.....[/QUOTE]

cnm eklenti ekleden paylaşamıyormusun fotografını ben açamadım cunku açılmıyor. izmirde olsan gel yapayım derdimde burdan anck bukadar

Yanıt verdiğin için tşk ederim canım... Eklediğimiz resimlerin Google'da çıkıyormuş diye okudum bende resimleri kaldırdım... Maskelerle boyayı akıtım dün dediğin gibi küllü renkte cila yaptım şimdi tam istediğim renkte...:) bu arada senin bilgilerinden ve bu sitede bulunan üyelerin paylaşımlarından çok şeyler öğrendim... Bilgilerinizi paylaştığınız ve yardımlarınız için tşk ederim... Bu arada tatlı bir telaş içindeymişsin, hayırlı olsun canım...:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…