Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Saclarinizi acmak icin loreal platinium toz acici deneyin, tecrubelerinizi paylasin, ben cok duydum gelin gotun ki daha denemek kismet olmadi, sanirim bi on gun icerisinde dip boyami onunla yapacagim, rofleden duz sariya gectim, zor oldu ama rofleden o kadar biktim ki. Aralardaki renk farkliliklari sarilari bozuyo surekli, renk sabit kalmiyo, ben victoria beckham'in sari sacli halindeki gibi parlak baskin sariyi seviyorum. Amerikadan toner getirdim, sac acildiktan sonra o tonerler hayat kurtariyo, sactaki sariligi turunculugu aliyo, kezban sarisi out iskandinav sarisi in:) ama diplerim cikti suan, her seferinde oryal dip boya yaptircam ama dip rofleden iyidir. En azindan ortaya cikan renk bi sekilde parlak oluyo.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Canim sende lorael platinum toz acici ile saclarini actirabilirsin, ilker yavruturk yapio, ona para bayilmiyim diosan internetten satin al, mavi olani, pembe degil. Birde oncesinde boya silici kullan.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canımm tşk ederim ederim cevabın için boya silici üst üste koyu boyanmış saçı açar mı ki
ben sarıdan koyu yapanlar için diye biliyorum ben platin saçlarımın üstüne 3 kez koyu boya uyguladım yazdığım şekilde cnm ben de bir paket mavi toz açıcı var ama loreal platinium toz acici değil acaba loreal daha mı az yıpratır eger öyleyse onu uygularım :)
bayağı gözümü kararttım artık eski saçlarımı istiyorum :)

kezban sarisi out iskandinav sarisi in hahah koptum valla cnm :)
nasıl bir şey o ilk kez duydum turkiyede satılmıyor mu?
ayrıca röfle kadar saçı yıpratan bir şey yok sanırım zamanında yapardım ben de sonradan düz sarıya geçtim en iyisi

merhabalar öncelikle saçların çok güzel ve sağlıklı duruyor gerçekten benim bir sorum olacak saçımın şuan ki halini koyuyorum krepe balyaj vardı üzerine komple boya yaptım uçlar daha açık bir kaç renk şuan bu saçı açıcı kullanmadan koyu sarı gibi tatlı bir renge nasıl çevirebilirim garnier 110 111 gibi boyalar işe yarar mı ? yardımcı olursan çok sevinirim

yükleyememişim resimleri şimdi yükledim

Eklentiler

• $WP_20140415_005.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 170
  • $WP_20140415_010.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 152
  • $WP_20140415_023.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 157

KENdİNİZE BİR KONU AÇARSANIZ ORAdA ANLATIMINIZI YAPIN GÖRÜYORSUNUZKİ BU BENİM KONUM TEŞEKKÜRLER..

Bende saçımı boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum nedense:18:
sizin saç renkelrinizide çok beğendim güle güle kullanın..

COK TEŞEKKÜR EdERİM CNM KENdİNE GUVENdİĞİN İSTEdİĞİN ZAMAN BUNA KARAR VERİP SENdE BOYAYABİLİRSİN HEPİMİZ GİBİ

SORUYU KİME SORdUNUZ KIZLAR KİM ANLAYAMAdIM

HANIMLAR BEN BURAdA UZUN SÜREdİR VARIM BELKİdE YUZLERCE İNSANA YARdIM ETTİM VE BU KONU BENİM KONUM HERKES KAFASINA GÖRE GELİP BURdA NE YAPTIGINI YAZARSA OLMAZ BANA SORACAGINZ SORULARINIZ VAR İSE LÜTFEN YAZIN BAŞKALARININ YÖNLENdİRMELERİNE İHTİYAC dUYUYORSANIZ O KİŞİLERLE ÖZELdEN İRTİBATA GECİNİZ (KONUMA dEĞİL) ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleme:

SAÇLARINA AKITMA İŞLEMİ YAPMAN GEREKİCEK dİPLERİN CIKTIYSA ONCELİK ONLARI AÇMAK OLUCAK dAHA SONRA SÖLEYECEGM İŞLEMİ YAPMAN GEREKİR ESKİ SARILARINA KAVUŞMAN İÇİN..

GERCİ SİZ BAŞKA BİR BAYANLA dİYALOĞA GİRİP SORUNUZUN CVBINI ALMIŞSINZ O KİŞİYLE ÖZELdEN KONUŞUN LÜTFEN SEVGİLER..

Son düzenleme:

TEŞEKKÜRLER CNM TABİ RESMİNİZİ ATIN YARdIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

saçının fotosunu koy canım bu şekil anlayamam

CNM SARI SAÇA AÇICISIZ ULAŞMAK ZOR VE İMKANSIZ COK UZUN SÜRELER COK COK AÇIK SARI BOYALARA BOYAMAN GEREKİR ... UGRASIRIM BOYARIM dERSENdE HER ZMN TURUNCULU Bİ SARI SAÇA ULAŞABİLİRSİN MAALESEF:/

CNM SARI SAÇA AÇICISIZ ULAŞMAK ZOR VE İMKANSIZ COK UZUN SÜRELER COK COK AÇIK SARI BOYALARA BOYAMAN GEREKİR ... UGRASIRIM BOYARIM dERSENdE HER ZMN TURUNCULU Bİ SARI SAÇA ULAŞABİLİRSİN MAALESEF:/

saç rengim resimdeki gibi çok koyu olmadığı için açıcı kullanmadan ulaşabilirim belki dedim. çok açık bir sarı istemiyorum zaten. yoğun renk açıcı boyalar var ya majibold vs onlar da dediğin gibi turuncu mu yapar :26: silver şampuan cila vs gibi işlemler düzgün bir renge ulaşmamı sağlamaz mı? açıcı olayından korkuyorum

evet cnm silver şampuan turuncu yansımanı alıcaktır . saçlarına koyu demedimki zaten cok turuncu bir zemin dedim saçın istediğin kadar açık renk olsn alt zemin turuncu ise istediğin kadar sarı renge boya hep kusar cnm o yuzden söledm . yogun renk açıcı dediğin olay oreal zaten :) onu istemiorm dedn ama oda toz açıcı bunun boya şeklinde olanlarıda var 11 ve 12li seriler yogun açıcılı boyalar işte bu boyalar saçı maalesef lastikleştiriyor tavsiye etmiorm cnm .. sen gzl bi sarı rengine boya daha sonra silver şampuan ile ara ara yıka ckta abartma saçların morarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…