2 günlük detoks yazmışsınız denedinizmi ev cadısı çok merak ettim sonucu.benimde 2-3 kilo fazlalığım varda denemek istiorum...
:enbuyukkk:ben kadınlar külübüne yeni üye oldum siteyle tanışmam tamamen tesadüf ben bir buçuk yıl kadar önce şifalı bitkiler kitabında okumuştum sandaloz sakızını elma sirkesiyle birlikte sabahları aç karna bir bardak ılık su ile bir kaşık elma sirkesini bir çay kaşığı sandoloz sakızı ,içtim inanın okadar hızlı kilo verdim ki kenme inanamadım beni gören arkadaşlarım hayretlerini gizleyemedi onbeş yırmi gün gibi kısa bir sürede 15-16 kılo verdım hemde karın ve basen gibi erimesi en zor bölgelerden sizede tavsiye ederim bu yöntemi hem çok kolay hemde diyet sitresine girmeden
inşallah bende zayıflarım zemuszemus
Tebrik ederim evcadisi, incecik olmussun.
Blogunu da ziyeret ettim okumak hosuma gitti.
sevgiler
içim dışım yeşil çay oldu kızlar , ama kilo vermede 20 li yaşlar ve 30 dan sonra gelen yaşlar çok fark ediyor . gençlikte kolay cana verilen kilolar otulardan sonra adeta yapışıyor insana :1ninca:
tebrikler çok hoş olmuşsun
supersın bence canım
canım gercekten cok tatlı olmussun ve tavsıyelerın gercekten saglıklı bır yasama adım atmamı saglayacak galıba
cunku 3 ana 5 ara ogun cok gıbı gorunsede ben gercekten ara ogun yapamdıgım gunler delı gıbı yemeklere
saldırıyorumm. bende senınle aynı taktıklerı uygulamayı dusunuyorum eger hala buralardaysan umarım gorusuruz
ve son durumun nedır neler yapıyorsun bızı bılgılendırırsın
zayıflamayla ilgili çok doğru ipuçları vermişsiniz bende kendi payıma düşeni aldım ve hafızama kaydettim.
ayrıca çok hoş olmuş yeni haliniz...
paylaşımınız için teşekkürler...
bu kilondada kal cnm dahada verme çok hoş çok güzel olmuşsun gerçi diğerindede öle aşırı denecek bi kilon yokmuş balık etliymişsin şimdi çıtır olmuşsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?