öncelikler tebrikleryürüyüşü sabahlarımı yapıyorsun yoksa günün herhangi bi saatimi? ben sabah aç karnına çıkmayı düşünüyorumda bilmiyorumkismile
canım yürüyüşü günün her saatinde yapıyorum ben vakit sıkıntısı yüzünden ama...senn vaktin varsa kardiyo egzersizlerini yürüyüş koşu gibi yani..aç karnına yaparsan daha iyi...kaydirigubbakcemile5
merhaba,
spor yaparken ne çok aç ne de çok tok olmak yanlışmış. en doğrusu hafif birşeyler,mesela bir meyve,portakal suyu gibi birşey ile başlayıp öyle spor yapmakmış.bunu iyi bir diyetisyen kitabında yazmış...
canım ben de bunu iyi bir diyetisyenden öğrendim.ve öyle söyledim...kardiyo egzersizlerde aç olduğunuzda zarar görmezsiniz ama su bile içseniz hemen dalağınız şişer...ama kasa yönelik egzersizlerde ben pilates yapıyorum mesela onda da aç olmamak gerekiyr..hafif bir kahvaltıdan 1 saat sonra yapılmalı.denedim onayladım...aklinialirimsmile
hımm ... zaten her yerde farklı birşey yazıyor ne bileyim :) ben de şaşırdım kaldım.
canım senin ideal kilon 50 değil ki,niye 50 ye düşmek istiyorsun?bence çok hoş olmuşsun zaten..
tebrik ederim,harika olmuşsun,süpper valla
gerçekten çok tebrik ederim.. fark ortada:))
cok güzel anlatmıssın tebrik ederim
bende dogumdan kalan 2 kilomu ve ideal kiloma dönmek içinde toplamda 5 killo vermeyi istiyorum emziriyorum bakalım nasıl olacak
canım tebrikler gerçekten. gerçi ilk halinde de çok hoşsun ama böyle süper olmuşsun..
harika bir azim ve çabayla bir oakdarda harika bir başarıya ulaşmışsınız tebrik ediyorum.örnek alınmayacak cinsten bşr yazı değildi.herkezin okumasını tavsiye ediyorum..ve örnek olmalı diyorum.tebrikler.
Aneyyy ev cadım süper olmuşsun sen bitanem....:asigim:zaten göseldin çok gösell olmuşsun.....maşallah maşallah....gel seni bi öpem uzaklardan....opuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?