tıpkı benim eski ve yeni halimin tersi gibi.
tebrik ederim ev cadısı. bende yemek yemeyerek zayıflayacağımı düşünüyordum.
ara öğünleri deneyeceğim. tşkler.
Evcadısımı resmen ev perısı olmuşun cnm.
pek güzelmişsin EvCadısı
teşekkür ederim merguanasüper olmuşsun canım ya
canım bende şuan 69 kiloyum senin başlangıç resmindeki haline baktım 70 kg olan boyumuzda aynı bende böylemi gözüküyorum şuan diye düşündüm.sonra bide şuanki resmine baktımda gerçekten acayip heveslendim.süper gözüküyorsun canım.inşallah birdaha hiç 60 ları bile görmezsin.acayip motive edici olmuş resimlerin bende birgün o günleri görürmüyüm acaba
Çok hoş olmuşsun gerçekten "ev cadısı"
boyunu merak ettim ben
evcadısı konunu aylar öncesinden okumuştum yazmak bugüne kısmatmiş:)
senin konunu okuduktan sonra kendime çok benzettim ve derhal kendime bi diyetisyen buldum..
3 aydır devam ediyorum ve 10 kilo verdim..
teşekkürderim ilham verdiğin ve paylaştığın için..
bu arada çook hoş görünüyorsun..
kendinden memnun olmak inanılmaz bişey...
benimde verecek 2 kilom kaldı..boylarımız başlama kilolarımız ve şu anki kilomuz aynı:))
ve aynı şekilde bende kendimi 170 zannediyordum:)
Sizi tebrik ederim.Kullandığım ilaçtan dolayı 3 yıldır kilo problemi yaşıyorum.Bir ara kendimi bırakrım.93 e kadar çıktım.Dikkat etmeye çalışıyorum ve 86 ya düştüm.
Sizin başarı hikayenizi tekrar tekrar okuyorum.Yeşilçay içmeye başladım.İnternetten bir siteye üye oldum kilo sayımı yapıyorum günlük olarak.Dediğiniz gibi birşeyler yemek yerine içmeye başladım.Benimkisi naneli limonlu yeşilçay....
Aldığım dergide izometrik egzersizle ilgili bir yazı vardı.ordaki örnek egzersizleri yapmaya başladım.
Ama biliyorumki düzenli yapılmayan işler boşa gidiyor.İstikrarımı kaybetmemeyi istiyorum.
İnanır mısın bazen siteye kendi başarı hikayemi yazarsam neler yazarım diye düşünüyorum.3 yıldır kilolarımla uğraşıyorum.İnşallah bu sefer olur.
Tekrar tebrik ederim çok hoş bir genç bayan resmi görüyorum nette:)
tebrik ediyorum çok hoş olmuşsunuz
helalolsun*canım
hala57.5kgmusun
Çok beğendimtebrik ederim :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?