• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EvCadısı'nın başarı öyküsü...

Canim ilk halin 60 ikinci halin 50 kilo gibi duruyor...yerimseniben kilosunu göstermeme konusunda ben de seninle ayni kategoriye girenlerdenim. ve bu yüzden zaten bi türllü yillardir kilomu göstermiyorum diye üsengencligi birakip kilo vermeye baslayamadim:1no2:artik bi yerden baslamak lazima.s

Canim ilk halin 60 ikinci halin 50 kilo gibi duruyor...yerimseniben kilosunu göstermeme konusunda ben de seninle ayni kategoriye girenlerdenim. ve bu yüzden zaten bi türllü yillardir kilomu göstermiyorum diye üsengencligi birakip kilo vermeye baslayamadim:1no2:artik bi yerden baslamak lazima.s

ay çok teşekkür ederim canım yaa...aklinialirimsmile
inşallah kısa zamanda verirsin kilolarını canım..sositososito

tebrik ederim..müthiş bir başarı..
darısı biz kilo vermek isteyenlere..
bana özelden diyetisyeninin adını gönderirmisin......

canım rabbim nazardan korusun inşallah ama sende bir nazarlıkla dolaş be güzelim hem çok güzelsin hem bayağı kilo verdin hemde bekar gibisin millet ne yapsın sende bu kadar güzel olmak zorunda değilsin ki:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim..müthiş bir başarı..
darısı biz kilo vermek isteyenlere..
bana özelden diyetisyeninin adını gönderirmisin......
Canım teşekkür ederim..inşallah kısa zamanda sağlıkla kilolarından kurtulursun yollarım tabi ama diyetisyenim izmirde...sanıyorum işine yaramaz...CADIARZU
canım rabbim nazardan korusun inşallah ama sende bir nazarlıkla dolaş be güzelim hem çok güzelsin hem bayağı kilo verdin hemde bekar gibisin millet ne yapsın sende bu kadar güzel olmak zorunda değilsin ki:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim çok teşekkür ederim sana...Allah herkesi çok güzel yaratmış..önemli olan insanın içi kötü olmasın...iyi insanın yüzü de ışık ışık oluyo eminim sen de çok güzelsindir...a.s.

Evcadısııııı bizim 69-60 grubunu bırakıp gittiniz linguistle beraber motivasyonu kaybetmek üzereyim mafoldumben resimlerin süper canım. Umarım bizlerde 59-50 grubuna gelebiliriz. Bizi unutma arada bir uğra olurmu :a015: ben inanıyorum daha çok vereceğine canım iyi kilo vermeler sana a.s. :enbuyukkk:

ne güzel ya
darısı 3 kilo vermek isteyen bana ve tüm kilo vermek isteyen emekçilere kaydirigubbakcemile5
inşallah verrsn kısa zamanda canım:hulya:
Evcadısııııı bizim 69-60 grubunu bırakıp gittiniz linguistle beraber motivasyonu kaybetmek üzereyim mafoldumben resimlerin süper canım. Umarım bizlerde 59-50 grubuna gelebiliriz. Bizi unutma arada bir uğra olurmu :a015: ben inanıyorum daha çok vereceğine canım iyi kilo vermeler sana a.s. :enbuyukkk:

bitanem beniimmm.....kıyamam ben sanaa...üzülme olur mu ben bu aralar 50 59a da giremiyorum çok fazla malesef...işlerim brz çok ta..ama uygun olunca mutlaka uğrarım 60 69a canım benim...kaydirigubbakcemile5

Canım blogun çok güzel olmuş a.s. takipteyim kaydirigubbakcemile4 en kısa zamanda da 59-50 ye gelicem yer ayır bana da kaydirigubbakcemile

öncelikler tebrikler :nazar: yürüyüşü sabahlarımı yapıyorsun yoksa günün herhangi bi saatimi? ben sabah aç karnına çıkmayı düşünüyorumda bilmiyorumkismile

Back