Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EvCadısı'nın başarı öyküsü...
- Konu Sahibi OEvCadisi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Harika görünüyorsun .Yolda görsem dönüp bidaha bidaha bakarım o kadar yani .Darısı bize inş..
ay çok teşekkür ederim yaa..mutlu ettiniz beni...opuyorumnanaktan
inşallah dilediğiniz kiloya ulaşırsınız...olumunekankayizsmile
Maşallah :)
1. resimde 60.
2. resimde 50 gibi duruyorsun
tebrık ederım çok güzel olmuşsunuz:içelim:
süper olmuşsun tebrik ederim
ayrıca çok hoş görünüyorsun ^_^
darısı başımıza...
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...gerçekten isteyen herkes umarım kurtulur kilolarındn..hepiniizi tek tek öperimopuyorumnanaktan
:kedi:sende kilo ne gezer taş bebeksin maşllah
bizdeki kiloyu görsen:dilcikar: darısı benim başıma ve oğlumada okudtum bu güzel yazınıı
bizin ailden oğlum ben eşim rejimdeyiz ama mumkünü yokkkk olmuyor bi gram gitmediiii
canım benim üzülme sakın veremiyorum diye verirsiniz..azimle devam..arabaya taksiye bnmek yok..yürünecek her yere...guclubacismile
wooooow diyesim var:1shok::1shok:
teşekkür ederimmm:kedi:
Tebrik ederim canım,gerçekten kıskanılacak hatun olmuşsunakannehiralkisalkisalkis...
Azmin elinden bir şey kurtulmuyor gerçekten:lepipuyorumnanaktan...
60 69 kilonun en çıtırısın sen canım...darısı senin gibi olmaya inşallah...bayanssulusmile
60 69 kilonun en çıtırısın sen canım...darısı senin gibi olmaya inşallah...bayanssulusmile
Allah hepinizin gönlüne göre versin canım.:Saruboceq:
Sen olacaksın bundan hiççç şüphem yok...kaydirigubbakcemile2
Bu arada hiç cadıya benzer bir tarafın da yok..Yoksa tatlı cadı mısın sen???:CüvCüv:
Allah hepinizin gönlüne göre versin canım.:Saruboceq:
Sen olacaksın bundan hiççç şüphem yok...kaydirigubbakcemile2
Bu arada hiç cadıya benzer bir tarafın da yok..Yoksa tatlı cadı mısın sen???:CüvCüv:
canım benim..teşekkür ederim çok...Nazar bonciiu koyim du sanaa.s.
evde cadı dışarda melek oliyum ben aklinialirimsmile
çok sağlıklı bi şekilde vermişsiniz kilolarınızı ne güzel.özellikle esmer şeker esmer un kepek vs vs bunları genelde kalorisi düşük olduğu için tercih sebebi oldunu sananlardandım.ama aniden kan şekerimiz fırlarsa ve anidende düşerse tabi açılık hissederiz gereksiz yere.zaten cola vs gibi şeyler değildir asıl kilo aldıran.onları içtikten sonra bizde sebep oldukları açlık hissidir kilo aldıran
Maşallah cnm a.s.
teşekkr ederim ttlım...opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım, darısı başımıza:)Gerçekten harika olmuşsun, belin incecik.Ben 61 kiloyum ama boyum kısa olduğu için (1.60), senden bayağı kalın duruyorum.10 kiloyu ne kadar sürede verdiğini sorabilir miyim?Bir de Zeynep ve Poyraz'ın annesi yazmışsın ya doğum sonrası kiloları mıydı bunlar?Ben de 1 sene önce doğum yaptım da, o yüzden soruyorum.Kırkım çıktığında 69'dum, 1 senede ancak 61'e inebildim, gerçi bu kiloyla hamile kalmıştım ama hedefim 57.Senin dediğin gibi umarım isteyen herkes zayıflar, insan zayıflayınca çok mutlu oluyor.
çok sağlıklı bi şekilde vermişsiniz kilolarınızı ne güzel.özellikle esmer şeker esmer un kepek vs vs bunları genelde kalorisi düşük olduğu için tercih sebebi oldunu sananlardandım.ama aniden kan şekerimiz fırlarsa ve anidende düşerse tabi açılık hissederiz gereksiz yere.zaten cola vs gibi şeyler değildir asıl kilo aldıran.onları içtikten sonra bizde sebep oldukları açlık hissidir kilo aldıran
canım teşekkür ederim..bilinçli olmak çok önemli..kepekli ya da koyu renkli diye güpletmemek lazım...onları da sınırlı bir şekilde yemeliyiz tabi ki...boshayallersmile
tebrik ederim canım, darısı başımıza:)Gerçekten harika olmuşsun, belin incecik.Ben 61 kiloyum ama boyum kısa olduğu için (1.60), senden bayağı kalın duruyorum.10 kiloyu ne kadar sürede verdiğini sorabilir miyim?Bir de Zeynep ve Poyraz'ın annesi yazmışsın ya doğum sonrası kiloları mıydı bunlar?Ben de 1 sene önce doğum yaptım da, o yüzden soruyorum.Kırkım çıktığında 69'dum, 1 senede ancak 61'e inebildim, gerçi bu kiloyla hamile kalmıştım ama hedefim 57.Senin dediğin gibi umarım isteyen herkes zayıflar, insan zayıflayınca çok mutlu oluyor.
Canım öncelikle teşekkür ederim...10 kiloyu yaklaşım 6 aylık bir sürede verdim..yavaş yavaş..kas ve su kaybetmeden...aklinialirimsmile
Doğum sonrası kiloları değildi..doğum sonrası kiloları çok daha kolay veriliyor diye düşünüyorum çnkü..benim yağlar yerleşikti yanikaydirigubbakcemile3
Umarım hedefine ulaşırsın..İstersen yapabilrsin...Yürüyüşsüz gün geçirme canım..yediklerine de dikkat edersen yapabilrsin..opuyorumnanaktan