- Konu Sahibi Be_Ni_1012
-
Yok şöbiyetin üstadı sensin senden bekliyoruzO zaman sendende bekleriz sobiyet
bence söbiyet kategorisi yapalimO zaman sendende bekleriz sobiyet
belli olmaz
bence denemelisinŞöbiyetin kakaolusu olur mu acaba, bi dahaki şerbetli tatlı kategorisinde yapıyımmı
Biz yaparsak olurŞöbiyetin kakaolusu olur mu acaba, bi dahaki şerbetli tatlı kategorisinde yapıyımmı
Yapsın ben ona ne kusurlar bulacağımbelli olmazbakalim el mi yaman bey mi yaman
ya süper yaparsaYapsın ben ona ne kusurlar bulacağım
Nevoş, ne yaparsan yarım ölçü yapıp, eşe çocuklara yedir 1 akşamda, sen sadece kenarından tatBiz yaparsak olur
Ben şimdi hangi tarifi deneyeceğimVerdiğim 3 kiloyu gerimi alayım
Ben bulurum birşeylerya süper yaparsakusur bulamazsak gül tatlısına baksana
Haftada birini yapabilirimNevoş, ne yaparsan yarım ölçü yapıp, eşe çocuklara yedir 1 akşamda, sen sadece kenarından tat
En kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilirya süper yaparsakusur bulamazsak gül tatlısına baksana
Ben anladiiiim niyetiniBen bulurum birşeyler
degil mi en iyisini düşünemiyorum bileEn kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilir
Ama şöbiyet muska katlanıp üst üste konabilirEn kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilir
Canim gul tatlisini sekerpare gibimi yapsaydimEn kötü ihtimalle şöbiyeti papatya yada gül şeklinde yapıp, böyyle alevli tabakta sunabilir
Ben anlamam o şöbiyet buraya gelecekBen anladiiiim niyetiniNevreste senin amacin sobiyet falan degil bende kusur bulmakkk yok sana sobiyet falan mahrum kal o guzel sobiyetlerimden
Canım tariflerde ne gül tatlıları gördük, Valla seninkiler kadar gül değildiCanim gul tatlisini sekerpare gibimi yapsaydimgul degilde yuvarlak sekilde yani
Ben anlamam o şöbiyet buraya gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?