Tatlı Tarifi Ev Yapımı Şöbiyet-Dr Oetker Kabartma tozu Sponsorluğunda

Boyle gorunce cok sasirdim aslinda çünkü ailemde de ev yapimi sobiyet yapanlar var yengemde cok guzel yapar ama bu sekilde ucu acik hic karsilasmamistim tepsiye dizilis seklide ilgingc geldi bana ben hic yapmadim ama yedigim ev acmasi sobiyetlerin hepside tepsiye sık bi sekilde yerlestiriliyodu yani dolayisiyla uclari kapali oluyodu

Tesekkur ederım adracım sevıyorsan denemelısın
Sende gelsene tatlını alıp serbetlı cok tarıfın vardır emınım

Iste herkesın farklı bır yapısı var demek ama tat aynıdır emınım

Begenınız ıcın cok tesekkurler

Mascarpone peyniri ile denememiştim hiç şöbiyeti, ama çok mantıklı
Ben mascarpone u evde kendim yaparım ceheesecake için, yada ekmeğe sürmek için..
Bir de böyle deneyeceğim

O tarifi bende gördümHatta bende yapsam böyle yapacaktımSık sık koyup riske girmek istemezdimBöyle daha şık görünüyorTat aynı,görüntü süper

O tarifi bende gördümHatta bende yapsam böyle yapacaktımSık sık koyup riske girmek istemezdimBöyle daha şık görünüyorTat aynı,görüntü süper
Sık sık konulunca riske mi giriliyor Nevreste cim demek istedigim böyle milföy gibi uc kısminin katları belli oluyo yani sobiyetin uc kısmını hic bu sekilde açık gormemistim sasırdım sadece zaten coook sevdigim bi tatlidir 1 koca tabağı bi oturusta yerim

Canım evde genelde böyle yapılıyor Google amcaya ev yapımı şöbiyet yaz hep bunlardan çıkıyor
Şimdi öyle üst üste yapmak için en az 1.5 ölçü yapmak lazım o tepsi kolay kolay dolmazKim yiyecek o kadar tatlıyı

Küçük tepside yapariz bizde google amcaya sormaya gerek yok emin ol sobiyet hakkinda yeterli bilgi sahibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…