- Konu Sahibi Be_Ni_1012
-
Canım şöbiyetin özelliği içine kaymak ve ceviz konması birde üzerine fıstık serpilmesidirsöbiyet degistirilemez
bende öyleyim
maşallah ne güzel6 yasindam beri sehirde baklavasiyla meshur olan bi annenin kızıyim canim bende profesör olmasam ayip ederim artik
Hamaratlık bence kısıtlamadır.. Bence mutfak sever olmak lazımyapar umarim
çok haklısın canim hamura hamarat kafin lazim bir tek
diyosun da ben hic farkli şekilli söbiyet görmedimCanım şöbiyetin özelliği içine kaymak ve ceviz konması birde üzerine fıstık serpilmesidirBaşka özelliği yok değiştirilebilir
aynen mutfagi sevmek önemliHamaratlık bence kısıtlamadır.. Bence mutfak sever olmak lazımyemek yapmak istek işi, gerisi sanat olayın
Tabi ki muska şeklinde olurdiyosun da ben hic farkli şekilli söbiyet görmedim
Ama senınde sobıyet gelıyomus galıbapıstı olucaz tesekkur ederım cnm
O zaman korkmaya gerek yokMerdaneyle zor degil cnm, zaten yumusak bir hamur yormuyor
Ne zaman geleceksinEvet benicim :) Bende yaptim resimledim yukleme zamanimin gelmesini bekliyorum.Netim yetersiz malesef :/
Ne zaman geleceksin
Daha çok varmışAyyy Nisan 14 ,12 den sonra gelcem nevosumSurem o zamn bitiyr tarifem yenileniyor solugu burada alcam hemen
Me guzel tarifler geldi nevos ,bu kadar kalabalik olcaguni tahmin etmedim dogrusu :)
Hmm.. Demek o kadar güveniyorsun şöbiyetine.. Hadi yapta görelim,Ben anladiiiim niyetiniNevreste senin amacin sobiyet falan degil bende kusur bulmakkk yok sana sobiyet falan mahrum kal o guzel sobiyetlerimden
Bekliyoruz cnmEvet benicim :) Bende yaptim resimledim yukleme zamanimin gelmesini bekliyorum.Netim yetersiz malesef :/
Uzulsemmi uzdugume sevinsemmi bilemedimsayfaya baktığıma pişman eden tatlı
Allah'ım o nasıl güzel bir şey, şahane görünüyor
can'dır çeker
Cok tesekkur ederimHarikaKat kat olmuş valla sabah sabah Can'ım çekti
Gül'lerde harika görünüyor,çok beğendim görüntüyü . Ellerinize emeklerinize sağlık... Muhakkak deneyeceğim bu tarifi
Yarışmada bol şans dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?