- Konu Sahibi Be_Ni_1012
O zaman bize bir tepsi şöbiyet yap şöbiyet nasıl yapılır öğrenelimKüçük tepside yaparizbizde google amcaya sormaya gerek yok emin ol sobiyet hakkinda yeterli bilgi sahibiyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bize bir tepsi şöbiyet yap şöbiyet nasıl yapılır öğrenelimKüçük tepside yaparizbizde google amcaya sormaya gerek yok emin ol sobiyet hakkinda yeterli bilgi sahibiyim
![]()
Yaparım canim istedigin şöbiyet olsun ama bu geceki tatlım hazir hashasli revani yaptimO zaman bize bir tepsi şöbiyet yap şöbiyet nasıl yapılır öğrenelim![]()
Cnm benim ben tarife gore boyle gordugum icin boyle yaptim isteyen istedigi sekil yapabilirKüçük tepside yaparizbizde google amcaya sormaya gerek yok emin ol sobiyet hakkinda yeterli bilgi sahibiyim
![]()
Yok ben şöbiyet istiyorum çok merak ettimYaparım canim istedigin şöbiyet olsun ama bu geceki tatlım hazir hashasli revani yaptim![]()
Merdaneyle zor degil cnm, zaten yumusak bir hamur yormuyorBen pek fazla cesaret edemiyorum ama kesin deniycem.büyütmesi zor oluyor mu hamuru işte ondan korkuyorum ;-)![]()
Estağfurullah canim benimCnm benim ben tarife gore boyle gordugum icin boyle yaptim isteyen istedigi sekil yapabilirdedigim gibi netten baktim cogu ev yapimida boyle
bu kadar bilgiye sobiyeti senden gormek isterdik aslinda yanlis uye yapmis
![]()
Yapinca atarim buraya bir iki fotoYok ben şöbiyet istiyorum çok merak ettim![]()
Aa gercektenmi tarif isterim, tabi burdaki yagli sutlerden ne kadar olur bilememMascarpone peyniri ile denememiştim hiç şöbiyeti, ama çok mantıklı
Ben mascarpone u evde kendim yaparım ceheesecake için, yada ekmeğe sürmek için..
Bir de böyle deneyeceğim![]()
Cok tesekkur ederim cnmCanim her zamanki gibi harikalar yaratmissin yine. Supersin. Ellerine saglik.
Kesinlikle çabuk tarafından bekliyorumYapinca atarim buraya bir iki foto![]()
Müsait bi zamanda yaparim insallah bi aksilik cikmazsa Ev yapimi ucu kapali şöbiyetKesinlikle çabuk tarafından bekliyorumBu kadar güzel olan şöbiyeti çok merak ettim
Bende sizin tarifle denerim![]()
Tamam tatlılar bitmeden yap o zamanMüsait bi zamanda yaparim insallah bi aksilik cikmazsa Ev yapimi ucu kapali şöbiyet![]()
canim çekti yap hadiMüsait bi zamanda yaparim insallah bi aksilik cikmazsa Ev yapimi ucu kapali şöbiyet![]()
Yarismaya katilabiliniyo mu ikinci kezTamam tatlılar bitmeden yap o zaman![]()
Yok canım sadece 1 hakkınız varYarismaya katilabiliniyo mu ikinci kez![]()
yok katilamiyormusuz sormustum öncedenYarismaya katilabiliniyo mu ikinci kez![]()
O zaman sendende bekleriz sobiyetben hergün bir tarifle kayilirdim![]()