• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Ev Yapımı Şöbiyet-Dr Oetker Kabartma tozu Sponsorluğunda

Küçük tepside yapariz :KK45::KK45:bizde google amcaya sormaya gerek yok emin ol sobiyet hakkinda yeterli bilgi sahibiyim:KK70::KK70:
Cnm benim ben tarife gore boyle gordugum icin boyle yaptim isteyen istedigi sekil yapabilir:KK19: dedigim gibi netten baktim cogu ev yapimida boyle:kk77: bu kadar bilgiye sobiyeti senden gormek isterdik aslinda yanlis uye yapmis:KK60:

Cnm benim ben tarife gore boyle gordugum icin boyle yaptim isteyen istedigi sekil yapabilir:KK19: dedigim gibi netten baktim cogu ev yapimida boyle:kk77: bu kadar bilgiye sobiyeti senden gormek isterdik aslinda yanlis uye yapmis:KK60:
Estağfurullah canim benim :KK200:ama aklima koydunuz bi ara yapacam insallah :KK49:

Şöbiyet miktar olarak çok çıkmıştı ben yaptığımda, birde ben iç malzeme olarak irmik, süt ile muhallebi gibi yapıp, ceviz koymuştum, bulduğum tarif öyleydi, gerçi o bile beğenildi ama bence bu tarif daha güzel..

Back