• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Ev Yapımı Şöbiyet-Dr Oetker Kabartma tozu Sponsorluğunda

Mesela şöbiyeti kare kare kesip muska yapıyoruz ya, işte 2 kareyi üst üste koyup çiçekli kalıpla kesilebilir :KK58:
Ne kadar başarılı olur bilinmez:KK48:
Yok canim ben biseylerin dogasini degistirmem sadece hakiki yaparim olur biter:KK70:

Mesela şöbiyeti kare kare kesip muska yapıyoruz ya, işte 2 kareyi üst üste koyup çiçekli kalıpla kesilebilir :KK58:
Ne kadar başarılı olur bilinmez:KK48:
Sen bu kategori bitene kadar şerbetli tatlılar profesörü olacaksın:rolleyes:Neler neler çıkıyor:KK19:Bende tek düze tarife takılmam:KK45:Şekilden şekile sokarım:KK53:

Sen önce şöbiyet nasıl yapılır bilmiyorsun:63:Şöbiyetin diğer baklavalardan tek farkı içinde kaymak olmasıdır şekli önemli değildir:KK53:Baştan kusuru buldum:KK45:Otur sıfır:KK70:
Sekil onemli olmasa baklavadan ayiramiycaz sekli onemli olmasa bulbul yuvasiyla baklavanin ne farki var:KK3::KK3:

Sen bu kategori bitene kadar şerbetli tatlılar profesörü olacaksın:rolleyes:Neler neler çıkıyor:KK19:Bende tek düze tarife takılmam:KK45:Şekilden şekile sokarım:KK53:
İşte hamur açamıyorum diyenler bahane uyduruyor derim hep :KK48:
Hamur kadar kolay şekillenen bir malzeme yoktur bana göre:KK50:

Back