- Konu Sahibi Be_Ni_1012
-
Sen önce şöbiyet nasıl yapılır bilmiyorsunyok oyleeee canim benim ben daha yapmadan sen kusur aramaya basladin
Mesela şöbiyeti kare kare kesip muska yapıyoruz ya, işte 2 kareyi üst üste koyup çiçekli kalıpla kesilebilirAma şöbiyet muska katlanıp üst üste konabilirO şekilde olmaz
Ya iste bende onu diyorum gul tam gul seklinde olmaliCanım tariflerde ne gül tatlıları gördük, Valla seninkiler kadar gül değildi
Yok canim ben biseylerin dogasini degistirmem sadece hakiki yaparim olur biterMesela şöbiyeti kare kare kesip muska yapıyoruz ya, işte 2 kareyi üst üste koyup çiçekli kalıpla kesilebilir
Ne kadar başarılı olur bilinmez
Sen bu kategori bitene kadar şerbetli tatlılar profesörü olacaksınMesela şöbiyeti kare kare kesip muska yapıyoruz ya, işte 2 kareyi üst üste koyup çiçekli kalıpla kesilebilir
Ben onu gaza getiriyorumnevreste senin yüzünden talhayasirin söbiyetini göremiycez
Sekil onemli olmasa baklavadan ayiramiycaz sekli onemli olmasa bulbul yuvasiyla baklavanin ne farki varSen önce şöbiyet nasıl yapılır bilmiyorsunŞöbiyetin diğer baklavalardan tek farkı içinde kaymak olmasıdır şekli önemli değildir Baştan kusuru buldum Otur sıfır
Bak ya başımıza baklava profesörü olduSekil onemli olmasa baklavadan ayiramiycaz sekli onemli olmasa bulbul yuvasiyla baklavanin ne farki var
söbiyet degistirilemezMesela şöbiyeti kare kare kesip muska yapıyoruz ya, işte 2 kareyi üst üste koyup çiçekli kalıpla kesilebilir
bende öyleyimYa iste bende onu diyorum gul tam gul seklinde olmaliben fazla mukemmelliyetciyim
Akillandim artikin gaza gelmekBen onu gaza getiriyorumBu gece hemen kalkıp yapacak Bana haddimi gösterecek
İşte hamur açamıyorum diyenler bahane uyduruyor derim hepSen bu kategori bitene kadar şerbetli tatlılar profesörü olacaksınNeler neler çıkıyor Bende tek düze tarife takılmam Şekilden şekile sokarım
Adı çiçek şöbiyet olur..söbiyet degistirilemez
bende öyleyim
Yoksa korktun muAkillandim artikin gaza gelmekyok kendime yasakliyorum
6 yasindam beri sehirde baklavasiyla meshur olan bi annenin kızıyim canim bende profesör olmasam ayip ederim artikBak ya başımıza baklava profesörü oldu
Biraz araştırma yap bakalım
Bende anlamıyorum canımİşte hamur açamıyorum diyenler bahane uyduruyor derim hep
Hamur kadar kolay şekillenen bir malzeme yoktur bana göre
Neeee korkcamYoksa korktun mu
Maşaallah anneciğine6 yasindam beri sehirde baklavasiyla meshur olan bi annenin kızıyim canim bende profesör olmasam ayip ederim artik
yapar umarimBen onu gaza getiriyorumBu gece hemen kalkıp yapacak Bana haddimi gösterecek
çok haklısın canim hamura hamarat kadin lazim bir tekİşte hamur açamıyorum diyenler bahane uyduruyor derim hep
Hamur kadar kolay şekillenen bir malzeme yoktur bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?