İyi o zamanBana nyt den yazmıştı
Yeniden doğuyoruzmsjı okuyup kahkaha atmam peki
pozitif msj
UmarımUmarım iyidir
GünaydınGünaydın
O hiç yok
Sunum önemli evet,ama yapa yapa gelişen çok oldu kuzubenm yarışmaya katılmama sebebim aslında tarifler değil
kendime güveniorum her yemeğin hakkından gelirim ama şu sunum işini hiç beceremiyorum
gerçekten biraz yetenek işi
İstek meselesibenm yarışmaya katılmama sebebim aslında tarifler değil
kendime güveniorum her yemeğin hakkından gelirim ama şu sunum işini hiç beceremiyorum
gerçekten biraz yetenek işi
Aynen hepimiz öyleyiz.Kendimden biliyorumSunum önemli evet,ama yapa yapa gelişen çok oldu kuzu
evimde kalsam hep yapardımdaSunum önemli evet,ama yapa yapa gelişen çok oldu kuzu
Paşama aferin nasılda cesaretli maşallahAynen abla kolluksuz öğretiyorlar.Kızlar çok gidemiyor.Gsb yaz okullarına yazdırdım.Oğlum 4 defa gitti iyi yüzenlere seçilmişKızlar korkuyor.Yaş ileri ve bilmiyorlar.Hoca atla diyormuş.Atlıyoruz batıyoruz diyorlar Emir atlıyor korkmuyor Havuz 2 metre
Aynen epey olmuş gelmeyelide,umarım iyidir.Çok olmuş ya
GünaydınlarGünaydın
Bilmiyorum kuzu,en son yoğun çalışıyordubabası nasıl oldu
nie gelmiyor
valla istekten değel yemeklerin kraliçesi yaİstek meselesi
İnşallah canım benim, gönlüne göre olsun her şeyevimde kalsam hep yapardımda
evimdede kalmıyorum jennam
annemdeyim düzenim bir oturmadı
inşallah bu sene son
seneye bu zamanlarda tayin istiyecek eşim
artık evimde tek düzen olsun istiyorum
Kolay gelsinİşerimi hallerdeyim hemen bitireyim gelirim yoksa oturup kalacam
Abla yaş büuük,kilo var.Yani 20-30 kilo bir çocukla 55-60 kilo bir olmak gibi geliyor. Tabi gelişimlede alakalıPaşama aferin nasılda cesaretli maşallahönce kollukla olsa daha iyi aslında,sonra teke düşür kolluğu sonrada çıkarırlardı.
Direk kolluksuz olunca korkmaları normal aslında,yenerler o korkuyu iraz cesaret gerekiyor.
Aynen epey olmuş gelmeyelide,umarım iyidir.
Günaydınlar
herkesin inşallah jennamİnşallah canım benim, gönlüne göre olsun her şey