NoBu tarifimin sunumunu istediğim gibi yapabilirsem arkidişlerden dayak yiyebilirim elticim.
Yapayım mı aklımdakini?
Yap tabi her şey serbestBu tarifimin sunumunu istediğim gibi yapabilirsem arkidişlerden dayak yiyebilirim elticim.
Yapayım mı aklımdakini?
Bizim evde bir daha kurabiye muhtemelen yine bir KK yarışmasında pişer o yüzden 60 tl bile içime oturdu, ne tchibosu kızBen bir tek orada görmüştüm neyse bu daha ucuzmuş.
Fasulyeler diskalifiye olmustu haniiiyYap tabi her şey serbestBen şunu anladım Fasulyeler iyi oy alınca diğerleri gaza geliyor
Ben senin adını anmadım, arkadaşlar direkt adını verdi Pari’m. Havuzu yazmadılar ama.Şömine ve havuzdan mütevellit dimi
Yoksa bilirim sen beni korur kollarsın yasomBen senin adını anmadım, arkadaşlar direkt adını verdi Pari’m. Havuzu yazmadılar ama.
Tamam elticim, yapacağım.Yap tabi her şey serbestBen şunu anladım Fasulyeler iyi oy alınca diğerleri gaza geliyor
Tabi ki, şömine diye seni dediler. Ben hiç konuşmadım, imâ dahi etmedim.Yoksa bilirim sen beni korur kollarsın yasom
Demek havuz da var………..Şömine ve havuzdan mütevellit dimi
Yok öyle bir şeyFasulyeler diskalifiye olmustu haniiiy
Sen havuzu olduğunu bilmiyor muydun?Demek havuz da var………..
Ben de saf saf diyorum ki birinciliğe oynamiyim, yalan yanlış 1. Olur 2 ay üst üste ayıp olur falanYap tabi her şey serbestBen şunu anladım Fasulyeler iyi oy alınca diğerleri gaza geliyor
maşallah oturma evdeSelam hanımlar
Bugün kursta toplu kahvaltı vardı oraya gittimYeni geldim
Bugün tarif var mı
Tamam tamam inandımTabi ki, şömine diye seni dediler. Ben hiç konuşmadım, imâ dahi etmedim.
Gerçekten etmedim