HıhııDemek havuz da var………..
Sen katılımda olsan kimseye kupa bırakmazsın Habibibenimhiç kupam olmayacak sanırım
Hayaller suya cup diye düştü nevoşYok öyle bir şey
Yavrum benimSen katılımda olsan kimseye kupa bırakmazsın Habibi
Senşn bukadar kupan olmasına hasetlendim yasocanSen katılımda olsan kimseye kupa bırakmazsın Habibi
O kupalardan bende istiyommmSen yine nick mi değiştin yahu?
Nazaretme ne olur, bol katılımda ol senin de olur
Dilediğin tarifi alabilirsin, fasille olunca antin kuntin tarifler daha mantıklıBen de saf saf diyorum ki birinciliğe oynamiyim, yalan yanlış 1. Olur 2 ay üst üste ayıp olur falanGidip bi köşede ağliyim bari
Zalim bebe
Kimsin sen çıkaramadımO kupalardan bende istiyommm
Kizzz epeyyy oldu yaaaa cotton ben hahahahaha aslında sen beni jou ile tanıyordun unuttunmuu
Amaann nazar değmesiiinnnn
Ohoo ben fasille olana kadarDilediğin tarifi alabilirsin, fasille olunca antin kuntin tarifler daha mantıklı
Anaaa unuttunuz beni iyice sende tanıyordun beni jou olarakk ilk nickim oydu aslındadaKimsin sen çıkaramadım
28 detay anlatımlı tarif yapmışım. 2018 Ocak ayı ilk yarışmam sanırım. Neye hasetlendin o kadar?Senşn bukadar kupan olmasına hasetlendim yasocan
Tamam yabancı değilsin ama sana gazız ikram edemem cok ısrar etmeAnaaa unuttunuz beni iyice sende tanıyordun beni jou olarakk ilk nickim oydu aslındadacok fazla gelemediğim için buraya
Unutmadım canım, tekrar cotton olmamış mıydın?O kupalardan bende istiyommm
Kizzz epeyyy oldu yaaaa cotton ben hahahahaha aslında sen beni jou ile tanıyordun unuttunmuu
Amaann nazar değmesiiinnnn
IçemiyorumkiiTamam yabancı değilsin ama sana gazız ikram edemem cok ısrar etme
Ama bende bu fikirdeyim.Eylül ayında 1.oldum.Korkuyorum kaza ile olurum falan ayıp olur diyeBen de saf saf diyorum ki birinciliğe oynamiyim, yalan yanlış 1. Olur 2 ay üst üste ayıp olur falanGidip bi köşede ağliyim bari