- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Hatunda yok yok cancağızımBakırları unutma cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatunda yok yok cancağızımBakırları unutma cancağzım
Yok kız Oriş’in şöminesini diyorum ben. Ben kendi sunumumdakini şömine olarak değil ocak başı diye düşünmüştüm. İşte böyle de ruhum fakir.Kimse tv ekranı olduğunu anlamadı
Allah daha çok versin cancağzımHatunda yok yok cancağızım
Yok kız Oriş’in şöminesini diyorum ben. Ben kendi sunumumdakini şömine olarak değil ocak başı diye düşünmüştüm. İşte böyle de ruhum fakir.
Amin cancağızımAllah daha çok versin cancağzım
Aramızda kurabiye için muhtemelen Tchibo’dan kalıp alacak zengin arkadaşlar var. Buralardaysa favlasın.
JOYzAramızda kurabiye için muhtemelen Tchibo’dan kalıp alacak zengin arkadaşlar var. Buralardaysa favlasın.
Ben topu topu gayfe alırım Tchibo’dan, güzel mıtfak eşyaları var hakikaten ama fakirlikAramızda kurabiye için muhtemelen Tchibo’dan kalıp alacak zengin arkadaşlar var. Buralardaysa favlasın.
Yok yav ne tchibosu trendyoldan aldım 60 tl ye bir tane kalıp, tek bir tane
Nasıl bir kalıp bu?Yok yav ne tchibosu trendyoldan aldım 60 tl ye bir tane kalıp, tek bir tane
İçime oturdu
Valla ben de anlamadım nasıl bir kalıp, bir tane plastik bişey, krom bile değilNasıl bir kalıp bu?
Öyle gibiBu saatten sonra gerek yok
Yok ya arada iddialı alırsınBiraz insanlar gaza gelsin1 sene madalya verilmeyecek, antin kuntinlere devam benim için
Ben bir tek orada görmüştüm neyse bu daha ucuzmuş.Valla ben de anlamadım nasıl bir kalıp, bir tane plastik bişey, krom bile değil
Dedikodunu yaptım, pis zengin dedimHeeey siz yine arkamdan neler dediniz yasminsay
Turtada vermedimYok yaa, senin düşüncene saygı duyuyoruz. Sen vermediysen vardır bir bildiğin böyle kalsın, çokta şeey etme
Şömine ve havuzdan mütevellit dimiDedikodunu yaptım, pis zengin dedim
Bu tarifimin sunumunu istediğim gibi yapabilirsem arkidişlerden dayak yiyebilirim elticim.Yok ya arada iddialı alırsınBiraz insanlar gaza gelsin