- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Dikkat etmek lazım geneAynen öyle şekerciğim
iyiyim bende ablacim annem arayinca biraz erkende olsa kalktimİyiyim minnoşum sağol sen nasılsın
Nerden nereye abla ya çok şükür kendi evinizi almakta nasip oldu bakÇok şükür canım yaBenzer bir şeyi bizde yaşamıştık.Aylarca ev aradık.Ev sahibiöiz evi sattı.Sonra 2 kat aşağıya taşınmıştık.Tabi oğlum 1 yaşında kızların okulun ilk günüydü Bayağı zorlanmıştık.Ama ev bulmuştuk en azından
KesinlikleDikkat etmek lazım gene
Valla bir sersemlik vardı iyi geldi ha miniknasilsin
Valla bir sersemlik vardı iyi geldi ha minik
İyiyim nörüg nassınnn hiiii
Amin inşaallah canımNerden nereye abla ya çok şükür kendi evinizi almakta nasip oldu bakdarısı başımıza çok aminnn biraz zor artikta olsun amin
Sıcak oldumu gevşiyoruz tabi,bende severim uyumayı ellemeseler uyurumda erken kalkıyoruz alıştım herhalde.iyiyim bende ablacim annem arayinca biraz erkende olsa kalktimherkrs uyuyor esim gece geliyor cocuklar da onu beklemek istiyor havada sicak kimsenin kalkasi yok bende oyle sallaniyorum aslinda kargoya gitmem lazim :))
Aynen valla.Kesinlikle
Şükür abla kızım iyi ,abla evi alan adamın kiracısı olduk çok şükür yerimizde kaldikOlsun şekercim sağlık daha önemli.
Pericim ev bıldunuz demi,kızın nasıl oldu bu arada.
Günaydınlar mavişim gittinizmi yeni yerinize.
Günaydınlar minnoşum
Zaten halimde yok hiç.
Dogru diyorsun abla inşallahAmin inşaallah canımÖyle söyleme ne nereden geliyor hiç bilmiyorsun Veren Allah
Güle güle ağz tadıyla oturmak nasip olsun pericim.Nerden nereye abla ya çok şükür kendi evinizi almakta nasip oldu bakdarısı başımıza çok aminnn biraz zor artikta olsun amin
en iyisini yapmissiniz bu zamanda hersey dunya masraf hakkinizds hayirlisi olsun :))Şükür abla kızım iyi ,abla evi alan adamın kiracısı olduk çok şükür yerimizde kaldik
Yayılmaya devamkeiyi bende yayılıyorum
.ayni devam sekerim
Amin ablacımGüle güle ağz tadıyla oturmak nasip olsun pericim.
İyi olmasıa sevindim,darısı ev sahibi olmanız olsun,en azından ev değiştime durumu olmamış.Şükür abla kızım iyi ,abla evi alan adamın kiracısı olduk çok şükür yerimizde kaldik
digerleri söndü de dizlerim hala ayni canim hic diz bükmeden diz ustu cokmeden yasamaya devamYayılmaya devamke
Ağrıların nasıl oldu
Ev önemli sevdiğin yerdeysen evde iyiyise süper o zaman.Amin ablacım
Aynen kuzu taşınması vs bile baya pahalıya patlicakti bize. Amin inşallahen iyisini yapmissiniz bu zamanda hersey dunya masraf hakkinizds hayirlisi olsun :))
burda da herkes vizir vizir ev ariyorAynen kuzu taşınması vs bile baya pahalıya patlicakti bize. Amin inşallah
İnşallah oda geçer kuzum Allah buyukdigerleri söndü de dizlerim hala ayni canim hic diz bükmeden diz ustu cokmeden yasamaya devam