Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Yok gördüm🤪🙈Şimdi söyleyince hatırladım🤣Hatra yorum yazmıştım.
Çok şükür canım😍🥰
Çok haklısın kiralar çok arttı🤷🏻‍♀️Oturduğum semtte 4 binden başlıyor kiralar.3500 e bulunca ooo süper diyoruz🤦🏻‍♀️Arkadaşlarımın ev sahipleri hep sıkıntı çıkardı🤷🏻‍♀️
Bende unuttum valla ABla 😁
Aynen abla 3000 4000 valla oyuzden sukrettik bunada biz. Birde ev bulamadık çok aradık kendim bile çıkıp çok ev aradım sordum ettim evde yoktu bir aralar kiralık, resmen ev kıtlığı vardı tövbe yarabbim.

Aynen abla 3000 4000 valla oyuzden sukrettik bunada biz. Birde ev bulamadık çok aradık kendim bile çıkıp çok ev aradım sordum ettim evde yoktu bir aralar kiralık, resmen ev kıtlığı vardı tövbe yarabbim.
Çok şükür canım ya🥰Benzer bir şeyi bizde yaşamıştık.Aylarca ev aradık.Ev sahibiöiz evi sattı.Sonra 2 kat aşağıya taşınmıştık.Tabi oğlum 1 yaşında kızların okulun ilk günüydü🤷🏻‍♀️Bayağı zorlanmıştık.Ama ev bulmuştuk en azından😁

Evde oturuyorum genelde işte 😊öyle idare ediyorum
Olsun şekercim sağlık daha önemli.
Pericim ev bıldunuz demi,kızın nasıl oldu bu arada.
Günaydınlar mavişim gittinizmi yeni yerinize.
Günaydınlar minnoşum
Tamam canım inşaallah🥰❤️

Nasıl istersen ablacım😍

Merakla bekliyorum :KK9: :rolleyes: :KK200:
Zaten halimde yok hiç.

X