- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.738
insallah canjm az kilo versem gececek de bu aralar dugunler falan keskekler helvalarİnşallah oda geçer kuzum Allah buyuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canjm az kilo versem gececek de bu aralar dugunler falan keskekler helvalarİnşallah oda geçer kuzum Allah buyuk
Amin ablacimmmİyi olmasıa sevindim,darısı ev sahibi olmanız olsun,en azından ev değiştime durumu olmamış.
Alistigim bildiğim yer abla ilk oturdugum yer birde ev iyi oyuzden iyi olduEv önemli sevdiğin yerdeysen evde iyiyise süper o zaman.
Öyle minikim hayat iyice zorlaştı Rabbim bugunumuzu aratmasın yinede şükür.burda da herkes vizir vizir ev ariyor
muteahhitler durdu maliyet yuzunden piyasa da durgun herseyde .sükür bu gunumuze diyecek bisey yok :)
Vaaaay seni seniiiii gömüyon tabi hepsini helva dedinde yarışmada helva yaptılar canım çekti bak aklıma getirdin minik hiçte yapmadım valla güzel olmazsa diye cesaret edemiyorum şuaninsallah canjm az kilo versem gececek de bu aralar dugunler falan keskekler helvalar
ne helvasi yapildi :)Vaaaay seni seniiiii gömüyon tabi hepsini helva dedinde yarışmada helva yaptılar canım çekti bak aklıma getirdin minik hiçte yapmadım valla güzel olmazsa diye cesaret edemiyorum şuan
TV de ay irmik Mastercheftene helvasi yapildi :)
burda dugunlerde de irmik yapiliyor hem de findikliTV de ay irmik Masterchefte
Aynen bildiğin semt olunca daha da iyi aslında.Amin ablacimmm
Alistigim bildiğim yer abla ilk oturdugum yer birde ev iyi oyuzden iyi oldu
Öyle minikim hayat iyice zorlaştı Rabbim bugunumuzu aratmasın yinede şükür.
komsulari da taniyorsun biliyorsunAynen bildiğin semt olunca daha da iyi aslında.
Bazende değişim yapmak gerekiyor aslında.komsulari da taniyorsun biliyorsun
beb sirf o yuzden ev degistimek istemiyorum yoksa suanki evim kucucuk
yeni insanlar demek bir kac yil onlari tanimak demek bana cok korkunc geliyor
tanidigimiz insanlardan yillar sonra kazik yiyince insan guvenemiyor kimseye
Bazende değişim yapmak gerekiyor aslında.
Yeni çevre edinmekte güzel,biraz zaman alıyor tabi oda.
Hayırlı iyi insanlarla tanışmak lazım
Evet bursa daha sıcak oluyorYok canım ,Bursa Nefes alınmıyordu dün burda
Çok rutubetli,nemli, yapış yapışEvet bursa daha sıcak oluyor
Hiç belli olmaz minnoşum bir bakmışsınız taşınmışsınız iyi insanlarla tanışmak önemli tabi.zor abla bu zamanda ben cok cekinen biriyim yebi ortam bende gerginlik yaratiyor esim de benim gibi hatta benden daha kotu
sanirim burda yaslaniriz biz
Hiç belli olmaz minnoşum bir bakmışsınız taşınmışsınız iyi insanlarla tanışmak önemli tabi.
Ben kaçayım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Evet ablam 30 unda 1 ay olacakOlsun şekercim sağlık daha önemli.
Pericim ev bıldunuz demi,kızın nasıl oldu bu arada.
Günaydınlar mavişim gittinizmi yeni yerinize.
Günaydınlar minnoşum
Zaten halimde yok hiç.
Oha mohaaaaaburda dugunlerde de irmik yapiliyor hem de findikli
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar
Yeni kategori ne
Sagol canim insallah var ustumde birseyler bugumde saglam bacagi yaktik cay devrildi annem kurban kesecekmis kapida bu ney ya diyorÇok geçmiş olsun canım benim
Maşaallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Sagol canisiÇok geçmiş olsun