- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.052
- 43
Aynen canım ben farkında bile değildimİyi çok şükür onlar zararsız oluyor genelde bende de 4 yıldır var. Ağrı sızı yapmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben farkında bile değildimİyi çok şükür onlar zararsız oluyor genelde bende de 4 yıldır var. Ağrı sızı yapmıyor.
Allah iyilik versin ablamİyiyim canım sağ ol
Oh gel Hemşom Mısır da var yerizzz çay kahve misssAfiyet olsun hemşomgeleyim ,kahve,çay ,yok demem
Amin kuzumSağlıklı,huzurlu olalım hep inşallah
Çok şükür canımAynen canım ben farkında bile değildim
Yaa hayırlı olsun kuzumlojmandamisinizHalloldu çok şükür alıştık gibi
Banada bir dilim trilice hayrınaOh gel Hemşom Mısır da var yerizzz çay kahve misss
He birde triliçe yaptım buyur gelll
Bekliyorummm
En kısa zamanda hemşomOh gel Hemşom Mısır da var yerizzz çay kahve misss
He birde triliçe yaptım buyur gelll
Bekliyorummm
Allah iyiliğini versin inşallah canımİyiyim canım sağ ol
Bugün genel cerrahiye gittim
Sağ memede lezyon var,iki koltuk altımfa nodüllerAma şimdilik iyi huylu görünüyorlar.3 ay sonra tekrar ultrason çekilecek. Değişim varsa işlem yapılacakAynı işe 3 ayda -6 ayda bir kontrol edilecek
Sağ ol canımAllah iyiliğini versin inşallah canım
Allah razı olsun canım canoommm, hepimizin inş öyle olsunHerşey isteğin gibi olur inşallah kiraz çiçeğim
Başa dönmekten çok korkuyorum, ins güzel nasiplerimiz olur canım nevoşumElinden gelen her şeyi yaptınGerisi nasip
Kendine güven canımBaşa dönmekten çok korkuyorum, ins güzel nasiplerimiz olur canım nevoşum
Rabbim utandırmasın inşKendine güven canım
Amin canımRabbim utandırmasın inş
Olur neden olmasınBanada bir dilim trilice hayrına
Amin hemşomBaşa dönmekten çok korkuyorum, ins güzel nasiplerimiz olur canım nevoşum
Olur neden olmasın
Tam gazoz mevsimi ,iş yapacak zaman,sereserpeyiz