- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.052
- 43
Tamam anlaştıkSüper fikir ben zaten yöreselin diyarı Antep’te bile yaşasam sonlarda oluyorum nasılsa. Toyga çorbası vakası sjsjsjjsjsj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam anlaştıkSüper fikir ben zaten yöreselin diyarı Antep’te bile yaşasam sonlarda oluyorum nasılsa. Toyga çorbası vakası sjsjsjjsjsj
Saymasak mı1 Ağustos'a kaç gün kaldı
Dedikodu var dediler, geldikEn sevdiğim Dedikodu yaparız
@Margaret Hale ten başlar, @yasminsay dan devam ederiz sonra sıra C A N O ya gelir ve devam eder
Sen ne zaman özgürsünSaymasak mı
Hoş geldin Canom nasılsınDedikodu var dediler, geldik
ne tarafa agliyomSen ne zaman özgürsün
Hoş buldum canım NevoşumHoş geldin Canom nasılsın
Her şey çok güzel olacakne tarafa agliyom
Afiyet olsun hemşomgeleyim ,kahve,çay ,yok dememAh kıyamam sana Hemşom
İyiyim bende mangal yaptık şimdi çay vakti
Gel Hemşom
Tabi tabi istişare
İyiyim canım sağ olHoş buldum canım Nevoşum
İyiyim şükür. Çocukların uyumasını bekliyorum
Sen nasılsın Alabildin mi randevu
İnş be nevosum,cok karmakarışık duygular içindeyim, kalbim pır pır, stres bi yerde , davul çalıyorlar beynimin içindeHer şey çok güzel olacak
GüzellikHoş buldum canım Nevoşum
İyiyim şükür. Çocukların uyumasını bekliyorum
Sen nasılsın Alabildin mi randevu
İyi çok şükür onlar zararsız oluyor genelde bende de 4 yıldır var. Ağrı sızı yapmıyor.İyiyim canım sağ ol
Bugün genel cerrahiye gittim
Sağ memede lezyon var,iki koltuk altımfa nodüllerAma şimdilik iyi huylu görünüyorlar.3 ay sonra tekrar ultrason çekilecek. Değişim varsa işlem yapılacakAynı işe 3 ayda -6 ayda bir kontrol edilecek
Nasılsın canım benimGüzellik
Şükür canım, sen nasılsın?Nasılsın canım benim
Herşey isteğin gibi olur inşallah kiraz çiçeğimİnş be nevosum,cok karmakarışık duygular içindeyim, kalbim pır pır, stres bi yerde , davul çalıyorlar beynimin içinde
Bende iyiyim çok şükür günler öyle böyle geçiyorŞükür canım, sen nasılsın?
Elinden gelen her şeyi yaptınGerisi nasipİnş be nevosum,cok karmakarışık duygular içindeyim, kalbim pır pır, stres bi yerde , davul çalıyorlar beynimin içinde
Sağlıklı,huzurlu olalım hep inşallahBende iyiyim çok şükür günler öyle böyle geçiyor