İnşaallah canım sağ olHay Allah canım yaa , inşallah bir an önce geçer sıkıntıların
Geçmiş olsun aşkom yaBu havada grip oldum ,tebrik edin beniyoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Asıl bu havada hasta olunuyor hemşom, bayrama ben hasta olarak girmiştimBu havada grip oldum ,tebrik edin beniyoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Geçmiş olsun canım ,ben de sinüzit oldumBu havada grip oldum ,tebrik edin beniyoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Sağol aşkom, hafif baş ağrım var şimdilikGeçmiş olsun aşkom ya
Ağrın var mı
Sağol tatlım,sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım ,ben de sinüzit oldum1 haftadır geçmedi, covid testi yaptırdım negatif çıktı neyseki. Grip salgını varmış ,senin de normal griptir canım covid değildir
Biz tersiz galiba hemsomAsıl bu havada hasta olunuyor hemşom, bayrama ben hasta olarak girmiştimgeçmiş olsun
Millet giderken biz döneriz hemşomBiz tersiz galiba hemsomSagolasin ,sana da geçmiş olsun
İlaç içtin miSağol aşkom, hafif baş ağrım var şimdilikmidem falan kötü ama onu ona baglamadim
İçtim, boğazım acıyor ve yanıyor şimdilik,insallah ilerlemez evetİlaç içtin miUmarım ilerlemez
İnşaallah aşkomİçtim, boğazım acıyor ve yanıyor şimdilik,insallah ilerlemez evet
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Ruhumuz aykırıBursalilik
Ne varmış, anlamadım ben olayı Frida?Ooooooooooooo nevostan sonra yaso varmış
Bizim altın madalyalar gibi açıkta artık, şimdi farkettimBenim madalyaları saklamışlar ben memnun değilim
Geçmişler olsun cancağzımBu havada grip oldum ,tebrik edin beniyoksa Corona giderayak bana son şakasını mi yaptı?
Madalyalar yasomNe varmış, anlamadım ben olayı Frida?
Eskiden kırmızı kurdelalı altın madalyalarımız vardı, o daha dikkat çekiciydiMadalyalar yasomyigidin malı meydandadir seninde üç taneymis anca farkediyoruz yasom