- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aynen elticim ilki yok birde pınarım yokBizim altın madalyalar gibi açıkta artık, şimdi farkettim
İlk madalyan yok elticim, sığmadı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen elticim ilki yok birde pınarım yokBizim altın madalyalar gibi açıkta artık, şimdi farkettim
İlk madalyan yok elticim, sığmadı sanırım
Ayy evet onları hatırlıyorum yok bunlar daha iyi yasom aman fasille ol, hepin8z sakin olun ÖncelikleEskiden kırmızı kurdelalı altın madalyalarımız vardı, o daha dikkat çekiciydi
Fasilleyim ya
Tek gariban ben kaldım burdaAynen elticim ilki yok birde pınarım yok
Nevos senin o görünmeyen madalyayı bana tak barim,öksüz kalmasınAynen elticim ilki yok birde pınarım yok
Pınar sende kaç tane idi, toplayıp 1 mi sayılıyor?Aynen elticim ilki yok birde pınarım yok
Sende sınav sonrası alırsınTek gariban ben kaldım burda
OlurNevos senin o görünmeyen madalyayı bana tak barim,öksüz kalmasın
2 tane benim ama o tek veriliyorPınar sende kaç tane idi, toplayıp 1 mi sayılıyor?
Nevosum burası giderek zorlaşıyor amaSende sınav sonrası alırsın
Bu kategoride aykırı takıliciiiim Frida, sunumumu da planladım. 1. olursa şaşırmamAyy evet onları hatırlıyorum yok bunlar daha iyi yasom aman fasille ol, hepin8z sakin olun Öncelikle
Yaaaaaaaaaa yapmayın şöyle şeyler anacımBu kategoride aykırı takıliciiiim Frida, sunumumu da planladım. 1. olursa şaşırmam
Yaaaaaaaaaa yapmayın şöyle şeyler anacım
Buyur çiçeğim, istediğin madalya olsunBana da etiketçibaşı madalyası takılsın aşkom Nevreste
Vitrin gibisin yaso gözlerimi aldı madalyalar
Elticiğimin vitrininden sönük kaldı amaVitrin gibisin yaso gözlerimi aldı madalyalar
Siz eltisiniz, olacak o kadar. Ses etmeElticiğimin vitrininden sönük kaldı ama
Hangi tarifi aldınahdjsjjdjdjdjBu kategoride aykırı takıliciiiim Frida, sunumumu da planladım. 1. olursa şaşırmam
Kim bilir sen ne aldınHangi tarifi aldınahdjsjjdjdjdj
50 kere sordun, söylemiciiimHangi tarifi aldınahdjsjjdjdjdj