Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim canım çok şükür senin ameliyat işin ne oldu canım, ne zamandır soramadım.Selam canım iyidir sen nasılsın
Senin tarifte en iddialı olanlardan
Sen genede çok seyetme bebeğim azcik süsleBen de iyiyim canım çok şükür senin ameliyat işin ne oldu canım, ne zamandır soramadım.
Benim tarifim de en sevdiğim kurabiyelerden biri, benden önce alan olmamasına çok sevindim
Benim durum biraz karışıkBen de iyiyim canım çok şükür senin ameliyat işin ne oldu canım, ne zamandır soramadım.
Benim tarifim de en sevdiğim kurabiyelerden biri, benden önce alan olmamasına çok sevindim
Ooooooooooooo nevostan sonra yaso varmışHayırlı günler herkese
Neymiş oBenim durum biraz karışık
Aynen en sevilen kurabiyelerden biri sende
En fakir benimMadalyalar açığa çıkmış, kılıçlar kuşanılmış gibi olmuş Nevreste buranın kasparovu olmuş
Benim madalyaları saklamışlar ben memnun değilimMadalyalar açığa çıkmış, kılıçlar kuşanılmış gibi olmuş Nevreste buranın kasparovu olmuş
Katılmayınca olmuyorEn fakir benim
İşte o kısımda bende sorun var canım yapmak çok kolay, sunmak ayrı bir olaySen genede çok seyetme bebeğim azcik süsle
İlk akla gelenNeymiş o
Hayırlısı olsun canım ya bir an önce olup rahatlasaydınBenim durum biraz karışık
Benim madalyaları saklamışlar ben memnun değilim
Canım benim rahimde kalınlaşma çıktı.Ramazanda biyopsi oldum. O temiz çıktı ama kalınlaşma devam ediyor. Miyomlarım vardı çok büyümüş. 6 cm olmuş.6.5-7 olunca alacak.Hayırlısı olsun canım ya bir an önce olup rahatlasaydın
Katilincada kazanılmıyor be nevosKatılmayınca olmuyor
Kazanan nasıl yapıyor.Önce kendin inanKatilincada kazanılmıyor be nevos
Çok haklısın kuzumİşte o kısımda bende sorun var canım yapmak çok kolay, sunmak ayrı bir olay
Hay Allah canım yaa , inşallah bir an önce geçer sıkıntılarınCanım benim rahimde kalınlaşma çıktı.Ramazanda biyopsi oldum. O temiz çıktı ama kalınlaşma devam ediyor. Miyomlarım vardı çok büyümüş. 6 cm olmuş.6.5-7 olunca alacak.
O sebeple ikisi birlikte olmalı.
İlaç başladık. Kontrole gideceğim.
Biyopsi sonrası ağrılarım arttı.Ama idare edeceğim arttı.
InaniyomKazanan nasıl yapıyor.Önce kendin inan