- 24 Eylül 2018
- 97.245
- 292.605
Çok şükür diyelim, sen nasılsın canım?Oldu vallahaa jennamm nasılsınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür diyelim, sen nasılsın canım?Oldu vallahaa jennamm nasılsınnn
KatyaBayram geldi. Ramazan Bayramında dip köşe temizlik yapmıştım. Bu sefer ilham gelmedi henüz, kim yapacaksa temizliği
GünaydınGünaydın herkese
Mesaj geliyor canımSen yine de 15 gün sonra bak çıkmış mı sonuç diye
Hastaneye bir giriş yaptı mı insan daha çıkamıyor, hep yeni tekkik, tahlil vs
İnşallah hayırlı sonuç alırsın Nevoş
Günaydın
Bende başlamadım.Cumartesi başlamayı düşünüyorumBayram geldi. Ramazan Bayramında dip köşe temizlik yapmıştım. Bu sefer ilham gelmedi henüz, kim yapacaksa temizliği
Geçmiş olsun kuzu
Allah razı olsun kızlar teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, Allah sifa versin
Teşekkür ederim ablamGeçmiş olsun bitanem. Allah şifa versin canım. Üzüldüm.
deynep nağberGünaydın herkese
Aşkommm
Cümlemizden canımAllah razı olsun kızlar teşekkür ederim
Acil şifalar canım benimDosyalim haldizlik boğaz ağrısı kulak ağrısı şikayetiyle gittim ateş 38 dedi serum verdiler uyudum tüm gece şimdi uyanfım daha iyiyim sanki ilaç verdi doktorumuz boğazım ağrıyor hafif şuan klima çarptı sanırım burası o kadar sıcakki anlatamam sana çalışırken insanra kapatta diyemiyorum onlar yanıyor ama klimada bana yaramıyor dünden iyiym çok şükür
Maymun cicegi de cikmis Türkiye deHerkes öyle biliyor musun
ŞaşırmadıkMaymun cicegi de cikmis Türkiye de
Ben Katyanın yaptığı temizliği beğenmem, kendi ellerimle yapacağım temizlik(züğürt tesellisi )
Eh işte, iyi diyelim iyi olsun, evde iş güçle geçiyor zaman, eşim de evdedeynep nağber
Oh,pekiiiBen Katyanın yaptığı temizliği beğenmem, kendi ellerimle yapacağım temizlik(züğürt tesellisi )
Eh işte, iyi diyelim iyi olsun, evde iş güçle geçiyor zaman, eşim de evde
Eşimin işte çalıştığı günleri özledim
Sen kime dil çıkarıyorsun heOh,pekiii
Katya denen gadınaSen kime dil çıkarıyorsun he