- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noluyo leeeee yarismamı vaaaarrrrr
Ayy o da doğru Nevoş, 9 gün ben de burda olmucam mesela. Ağustosta iyice özleşmiş olarak gelirizAma kimse yokBayram tatili 9 günSohbet olmayınca anlamı olmuyorOndan ara verelim dedim
Ağustosta bomba gibi geliriz
Bak ben doğru düşünmüşümAyy o da doğru Nevoş, 9 gün ben de burda olmucam mesela. Ağustosta iyice özleşmiş olarak geliriz
Selam yarismami basliyo
İyi akşamlar canlar kayınvalidem yazın İzmir sıcağından kaçmak için köye geliyor bize 3 saat uzaklıkta rahatsızlanınca bize geri geldi safrasında iltihap varmış bir süre ilaç tedavisi görecek nasipse bayramdan sonra da burda ameliyat olacak yani biraz yoğunluğum var siteye pek uğrayamıyorum
Çok geçmiş olsun canımRabbim kolaylık versinİyi akşamlar canlar kayınvalidem yazın İzmir sıcağından kaçmak için köye geliyor bize 3 saat uzaklıkta rahatsızlanınca bize geri geldi safrasında iltihap varmış bir süre ilaç tedavisi görecek nasipse bayramdan sonra da burda ameliyat olacak yani biraz yoğunluğum var siteye pek uğrayamıyorum
Hepimize inşallah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canımRabbim kolaylık versin
Canım nazom hosgeldin cok geçmiş olsun ,Allah şifa versin. Korktuguna uğratmasın inş. Hayırlı sonuçlar gelir inş. Bugunumuze şükürler olsun binlerce kezSelam kızlar çok özledim sizleri, nasılsınız biraz hastane işlerim vardı, gelemedim.
Nevreste
@yasminsay
Jenna16
JOYz
ASSOSyal
Çok geçmiş olsun kuzum neyin var rabbim acil şifalar versinCanım jennam hastayım yeni geldim hastahaneden serum verildi şimdi uyucam biraz çok halsizim
Geçmiş olsun kuzuİyi akşamlar canlar kayınvalidem yazın İzmir sıcağından kaçmak için köye geliyor bize 3 saat uzaklıkta rahatsızlanınca bize geri geldi safrasında iltihap varmış bir süre ilaç tedavisi görecek nasipse bayramdan sonra da burda ameliyat olacak yani biraz yoğunluğum var siteye pek uğrayamıyorum
Hemsosuu selamlar
Herkes öyle biliyor musunAllah hepimizi bu ara sağlıkla sınıyor galiba
HemşomHemsosuu selamlar
Geçmiş olsun canım, Allah sifa versinİyi akşamlar canlar kayınvalidem yazın İzmir sıcağından kaçmak için köye geliyor bize 3 saat uzaklıkta rahatsızlanınca bize geri geldi safrasında iltihap varmış bir süre ilaç tedavisi görecek nasipse bayramdan sonra da burda ameliyat olacak yani biraz yoğunluğum var siteye pek uğrayamıyorum
Her an olabilir tatbikat yaptımSelam yarismami basliyo
Bir selam vereyim dedimNoluyo leeeee yarismamı vaaaarrrrr