Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Merhaba meleğim :KK60:
Bayrama kadar temizlik , dondurucu için de ikramliklar planlıyorum. Hayat şimdilik fena değil. Sen de umarım iyisindir. Öperim gül yüzünden :KK60:
iyiyim ablacim sukur bakalim tatil planlari yapiyoruz ama icraat yok daha 😇 ben de optum ablacim 🥰😘
Güzel geçiyor canım ,kızlarla uğraşıp duruyorum 😊 sizin tatil nasıl geçiyor 🤗 önümüzdeki hafta yazlığa geçiyoruz Allah kısmet ederse, bu yaz biraz daha zor geçecek, güneşten çok iyi korumam gerekiyor kendimi 🙁
simdilik iyi okul bitti derken kurslarla bogusuyoruz :confused::confused:dikkat et canim :KK68: hic biseycik olmaz insallah :dua:

Planların hayata geçer inşallah. :dua: :KK36:
Sağlıklı , huzurlu olun yeter.
ogretmen gorunce mutlulugumu paylasmak istedim :rolleyes: bizim okulda loselere hazirlik adıns siniflari ayirdilar sinav sonuclarina gore

iki oglanda o siniflara secildi ogretmenim

kucugu zaten kesin diyordum ama buyugunden umudum yoktu :rolleyes: oyle mutluyum ki anlatamam

ogretmen gorunce mutlulugumu paylasmak istedim :rolleyes: bizim okulda loselere hazirlik adıns siniflari ayirdilar sinav sonuclarina gore

iki oglanda o siniflara secildi ogretmenim

kucugu zaten kesin diyordum ama buyugunden umudum yoktu :rolleyes: oyle mutluyum ki anlatamam
Harika bir haber :KK73: :KK73:
Miniklerin adına çok sevindim. Bahtlari açık olsun. Başarılar dilerim ikisine de. Hep mutlu edecek haberler al inşallah. :dua::KK200:

X