- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.605
Ben de çok şaşırdım çayını alan gelir birazdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok şaşırdım çayını alan gelir birazdan.
Herkes tatildeÇok sessiz kalmış burası
Bizden başkaHerkes tatilde
iyiyim ablacim sukur bakalim tatil planlari yapiyoruz ama icraat yok daha ben de optum ablacimMerhaba meleğim
Bayrama kadar temizlik , dondurucu için de ikramliklar planlıyorum. Hayat şimdilik fena değil. Sen de umarım iyisindir. Öperim gül yüzünden
simdilik iyi okul bitti derken kurslarla bogusuyoruz dikkat et canim hic biseycik olmaz insallahGüzel geçiyor canım ,kızlarla uğraşıp duruyorum sizin tatil nasıl geçiyor önümüzdeki hafta yazlığa geçiyoruz Allah kısmet ederse, bu yaz biraz daha zor geçecek, güneşten çok iyi korumam gerekiyor kendimi
GünaydınGünaydın
Günaydın
Günaydın
gunaydinGünaydın
Tatlım gelmiş
Planların hayata geçer inşallah.iyiyim ablacim sukur bakalim tatil planlari yapiyoruz ama icraat yok daha ben de optum ablacim
simdilik iyi okul bitti derken kurslarla bogusuyoruz dikkat et canim hic biseycik olmaz insallah
ogretmen gorunce mutlulugumu paylasmak istedim bizim okulda loselere hazirlik adıns siniflari ayirdilar sinav sonuclarina gorePlanların hayata geçer inşallah.
Sağlıklı , huzurlu olun yeter.
Harika bir haberogretmen gorunce mutlulugumu paylasmak istedim bizim okulda loselere hazirlik adıns siniflari ayirdilar sinav sonuclarina gore
iki oglanda o siniflara secildi ogretmenim
kucugu zaten kesin diyordum ama buyugunden umudum yoktu oyle mutluyum ki anlatamam
insallah ablacim insallah hersey guzel olacakHarika bir haber
Miniklerin adına çok sevindim. Bahtlari açık olsun. Başarılar dilerim ikisine de. Hep mutlu edecek haberler al inşallah.
Merhaba canımmmTatlım gelmiş
Merhaba bitanem.
Günaydın canımGünaydın
herkesçikler nerdekieeeeeeeeee