Çok geçmişler olsun iltihabikmi yoksa o şişlikler.
Saol cennamGeçmiş olsun canım
Gastroenteroloji gibiyse zor bulursunBilmiyorum abla romatolojiye randevu bulamadım gidip muayene olucam
Sen de sağol canımSaol cennam
Yok abla sadece tahlil yapıldı,damar tıkanıklığı dediler ultrasondan baktılar bişey çıkmadıHerhangi bir işlem filan yapıldımı bu arada.
Mümkün değil gibi randevu bulmamGastroenteroloji gibiyse zor bulursun
İnşallah şişmezMümkün değil gibi randevu bulmam
Olmazsa özele gidicez şişerse tekrar
Kaynanama bugün ameliyat olmazsan ölürsün dediler 1 aydır yasiyo kadınİnşallah şişmezBen artık aramıyorum bile,vazgectim Özele de elini ver,kolunu kaptir be Cemos
Damar tıkanıklığımı kalbide filan bişi yoktur umarım,kolestrol gibi durumlar varmı.Yok abla sadece tahlil yapıldı,damar tıkanıklığı dediler ultrasondan baktılar bişey çıkmadı
Bende aspirin kullandım kan sulansin diye
Yaşayacak demek ki dahaKaynanama bugün ameliyat olmazsan ölürsün dediler 1 aydır yasiyo kadın
Off bende sevmiyorum da napim
Ay tövbe tövbeKaynanama bugün ameliyat olmazsan ölürsün dediler 1 aydır yasiyo kadın
Off bende sevmiyorum da napim
Yok abla hepsi temiz çıktı.Damar tıkanıklığımı kalbide filan bişi yoktur umarım,kolestrol gibi durumlar varmı.
Ayy vallahi cennam kocam ağlıyordu gece annem ölecekmiş diyeAy tövbe tövbe
Bizim hocalar ne dese doğrudurAyy vallahi cennam kocam ağlıyordu gece annem ölecekmiş diye
Uludağ üniversitesine gittiler orada hoca vardı tanıdık bişey olmaz korkma dedi yolladı